Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Köszi thy! :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Ó hogy miért nem láttam a rendszámot! 15 évig rohadna a sitten!!

Sajna akkor sem...a havert cserbenhagyva gázolták, szerencsére megúszta, és mellékesen hadnagy:D A nõért kommandósok mentek ki lakásra, csak a poén kedvéért. Elveszik a jogsiját+bünti, de ennyivel megúszta, mert elsõ balhé. De haver azt mondta a nõ arca, mikor behozták, minden mást kárpótolt!
Gyógyulást!
Soha ne bringázz peste bringaúton, és a padkához közel! Ja, és balláb tükö,kasztni:)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Charon: akkor mégsem kell mûteni? Kiderült, hogy nem akkora a baj, mint elõször látszott? Az tényleg király lenne... :)
Jobbulást!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Pite a térdfigyelõ kamera hatalmas beszólás!!!! :D:D XD

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Still alive!

A legdurvább az egészben tényleg a cserbenhagyás. Ez így önmagában 3 év börtön lehet. Ha 8 napon túl gyógyuló, akkor 15 év!!!
Ami fejlemény volt, az a kistarcsai vizsgálatot és röntgent követõen...

...irány a Péterfybe, miután minden kórházi cuccal összekészültünk. Éjjel tizenegy körül sorra is kerültem, 300 forint vizitdíj (kapják be, arról volt szó, hogy sürgõsségi, nem?).
Besántikáltam anyósommal (a világ legjobb anyósa :)), õ vitt be autóval is persze a kórházig. A doki (meg az egész társaság odabent) csóválta a fejét, amikor meséltem az esetet. A vizsgálaton az derült ki, nincs egyik szalag sem elszakadva, és az a törés a doki véleménye szerint egy korábbi összeforrva. (Gimnázumban volt egy hatalmas esésem, az lehetséges.)
Qrva nagy mázlim van. Ha mégis repedés, törés lenne, ritkán hagyják csak úgy összeforrni.

5 nap fekvés, ha elõbb fel tudok kelni (ez egyelõre elég abszurnak tûnik, annyira fáj, és úgy be van dagadva), akkor lassan fokozatosan terhelhetem majd.

Tehát a világ mázlistája vagyok, mégsem tekertem gyorsabban, mint ahogy az õrangyalom repült.

A várakozás közben meg többnyire fetrengtünk a röhögéstõl, olyan beszólások voltak a betegek, rokonok, metõsök, etc. között. A legjobb pl.: A csóka állítólag már 5 órája várt, a kezében a másik kezének egyik ujja: levágta a flex. Egy idõ után már nagyon megunta a várakozást, és fennhanngon osztotta az egész kórházat. Az egyik mentõs meg poénból odaszólt a másiknak, hogy fusiba' elvállalja-e. Naná, ötezerért lábat is csinál neki belõle :D
Aztán elment a legközelebbi lekvárfõzdébe inni valamit. Utánaszólt a mentõs, hogy de csak rövidet és egy sört igyon. :röhögés:
Ahogy elment a csóka, megjelent a mûtõs orvos és õt kereste. Kicsit sem volt dühös. :) Szintúgy a pasas, amikor visszaért. Azt, hogy végül mûtötték-e, már nem tudni.

Hajnali háromra végeztünk, a papírra kellett 4 órát várni. :/

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Charon jobbulást! Szerintem tegyél feljelentést azért ez mégiscsak segítségnyújtás elmulasztása aztán hátha voltak ott kamerák!

Kerékpár meg remélem meg lesz!
Sei, soku Si.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
csupa jó esemény az üzifalon ma este :(

részvét mindenkinek .(

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
figyelem figyelem,

ellopták csapattársam Corratec Super Bow Team márkájú kerékpárját, pontosan ezt ni:

http://www.webszerk....ratvetel/06.jpg

R-Seven teló, FSA hajtómû, XT váltás, zzyzx vagy mifene corratec tárcsás kerekek, magura marta (sl?) tárcsafék 185/160, NN/RR gumik...pontosabb leírást késõbb tudok adni, így hirtelen ennyi. a vázon -ha jól emlékszem- van pár northwave matrica. aki lát ilyet a városban (és nem fillaris mezben ülõ ember ül rajta), az nyugodtan állítsa meg (nem mondom, hogy rúgja le a rajta ülõt, mert aztán véletlen a csapattársam rúgja meg), aztán írjon nekem smst vagy hívjon fel: harminc háromharmincegy nullaegy tizenkilenc.

köszi.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
vagy mikor az ember 100as táblánál m7 kivezetõn kocog a belsõ sávban...

ezzel mind semmi baj, okos platós autó 6 darab 3-4 méteres fával tolja a belsõben...
ezzel sincs baj, de rossz érzésem volt. lemaradtam annyira hogy meglegyen a fékút...

tolja a csávó, egyszercsak a szembeszélben meglibben az egész, és leszáll a földre maga után húzva..
Szerencsére mögöttem se jött senki, koptattam egy kis gumit.

Ha ez beszáll a kocsiba, vagy sokan jönnek, kb senkibõl se marad semmi.

Okos fuvarozók :S

Charon: jobbulást :(

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
térdfigyelõ kamera
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Nem volt az betépve, genetikusan köcsög. Charon, jobbulást!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Charon: jobbulást, és amúgy grat az álláshoz..!

jöttem ma haza raktárból, állok a buszmegállóban, várok a buszra. csávókám - tipikus fiatal és jól keresõ meendzserszerûség, kecskeszakáll, zselés haj, elegáns öltöny, drága telefon- nem éppen kultúrált szavakkal kommunikál valakivel mobilon. idõsebb bácsi áll, ráncolja a szemöldökét, hogy nem jó ez így...csávókám leteszi a telefont, rágyújt egy cigire, hamar elszívja, aztán kipöcköli az út közepére. idõs bácsi már nem bír magával, kioktatja a csávót, hogy "ebben az idõben ebbõl akár erdõtûz is lehet" meg "tudom ,hogy te ettõl vagány srác vagy, de attól még ez a város egy tiszta város, és jó lenne, ha az is maradna"...csávó visszaugat valamit magában ("kussoljál vén f*sz"), bácsi meghallja: "látszik, hogy a mai fiatalokba kevés kultúra és tisztelet szorult, hülye f*sz mindegyik"...csávó feláll, volt vagy 2 méter meg csupa kötött izomzat (a padon ülve nem látszott), én meg nyúlok a mobilért, hogy na akkor itt most hívjuk a mentõket...szerencsére jött a busz, de a csávó majdnem megverte szegény bácsit.

tuti be volt tépve vagy valami...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Charon! Mihamarabb gyógyúlj meg!
A térfigyelõ kamerákat meg tényleg meg kéne nézni, hátha nincs szerencséje annak a patkánynak.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
:eek: :glaszcze:

Jobbulást de nagyon!

Térfigyelõ kamerákat sasold meg, az ilyen börtönbe való!!

Szemetek...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Charon...csak minden jót kívánni tudok neked, gyógyulj fel hamar pajtás

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Jobbulást
Charon, megkeressük!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

8 napon túl gyógyul, eltört a térdkalácsom.

a jókurvaanyját,most már veszek rpg-t és minden szeatot lövök.. én szerdán megyek térdkamerázásra és 2 hónapja kb nem bicikliztem(jótanácsra,mert szarok a fájdalomra már)

köszi VV!!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
:argue: ó hogy amiatt a szemét miatt most ennyit kell majd szenvedned...:cry:

mihamarabbi felépülést ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
8 napon túl gyógyul, eltört a térdkalácsom. Ugrott szinte minden idei bringás programom. Még tekerhetek majd, eddig úgy néz ki, de keményen nem.
Ma este, vagy holnap mûtenek: össze lesz drótozva, vagy tûzve. 3-5 napig bent fognak tartani, addig megszabadultok tõlem :D
Aztán pár hét mozgásmentes pihi lesz otthon.

Edzésprogramnak lõttek. BEACnak lõttek, 24h szintén. (Dr. Pitechus szerint akkor már tekerhetek) :'(
Bár a bringa tört volna ripityára! :/

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jobbulást. nekem 2-3 napja volt egy olyan esetem hogy teljesen szabályosan az ut szélén gurultam hazafele egyszercsak hosszan folyamatosan tartó dudahang. nézek hátra tök nyugodtan hogy kire/miért dudálnak, erre egy idióta nekem nyomta a dudáját és abban a pillanatban a tükre kb 2 centire volt a kormányomtol. nem sok kellett volna hogy már patkát kapjak...sokat érnek amugy ezzel az 5 mp elönnyel...