Mi történt? Lemaradtam vmirõl?
most írta váltókváltókarokba, hogy eladta jó pénzért a bringáját, de még nincs elég cash az újra...szóval most nincs kerékpárja.

a macska a legtisztább háziállat? a szomszéd is ezt mondja, de azt nem látja, hogy hogy sz*rja össze a másik szomszédnak meg nekünk a kertünket. aztán meg csodálkozunk, hogy miért nem nõ bizonyos foltokban fû. arról nem is beszélve, hogy a kocsinkat minden este összemászkálja meg szerintünk csúszdának is használja a szélvédõt, apu frissen mosatja le, másnap reggel tiszta tappancsnyom, jó esetben
eléggé saras tappancsnyom.(sárgumi nincs, vazze'?

)...a szomszéd meg örül, hogy milyen szép a fûje (" mert évente 4x gyeplazítózom és kéthetente gyomirtok...") meg a kocsija...nekem macskám soha nem lesz, ha rajtam múlik.
ha háziállatot akarok, akkor azt már az elején elfogadom, hogy az én kertemet fogja összekasizni, az én kocsimat mássza össze, az én cipõimet rágja meg...akinek háziállata van, az viselje el ezeket, vagy bele se kezdjen. a szomszédokat meg hagyja békén, én sem örülnék (és nem is örülök), ha az én kertem lenne teleszarva, de a macskához meg hozá sem érhetnék (nem is akarok).
meg amúgyis, a kutya az állat. lehet vele játszani, úszni, sétálni, egy arc..a macskával meg mit lehet csinálni? simizni meg tömni.