Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

ja hog yez egy ilyen szobakutya :)

ránézésre másnak tünt :)
Sajátomra leszek kiváncsi.
Még pici, de nagy lábak - még nincs 3.5 hónapos, de nem tudjuk mekkora lesz.
Remélem nagy :)

szobakutya :D szobát azt nem sokat fog látni ;) eléggé erõteljes kis izomgolyó,régi álmom,de minõségi kölykök aranyárban vannak :( Cserébe nem "sz@ratják" ,mint a piteket és az Amstaffokat a szaporítók
be fogom taniítani ezek után a thez névre támadjon :D:D
ismered a mondást,nagy kutya nagyot sz@rik :D
oltásokkal hogy áll? ivartalanítva lesz?(menjünk kutyás topikolni vagy maradhat itt?)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ja hog yez egy ilyen szobakutya :)

ránézésre másnak tünt :)
Sajátomra leszek kiváncsi.
Még pici, de nagy lábak - még nincs 3.5 hónapos, de nem tudjuk mekkora lesz.
Remélem nagy :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

õ ilyen gyilkos fajta? sötétben ne jöjjön szembe velem, mert megijedek :)

Ecsém,ezek az elõítéletek....:)
http://www.ebmester....wcontent&id=122
"Magassága 35-40 cm, szukák súlya 11-15 kg, kanok súlya 13-17,5 kg" szerinted ezekkel a paraméterekkel mire lehet képes....? Nálam családi kedvenc Faust is,nem viador......

-=B.B.B.=-

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ja, a belvárosban ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
komondort nem vennek. olyan onfeju. majdnem mint a puli vagy a kuvasz.

mondjuk en amugyis inkabb valami macskat szereznek inkabb. onzobb, de onallobb :) ha nem adsz neki kajat, akkor vadaszik maganak
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Nekem Faust azt eszi meg,amit eléteszek...... ha nem eszi meg a tápot ,elveszem elõle,hogy tudja kitõl kapja a kaját,nehogy azt higyje, hogy a fáról hullik le :)
Feltöltött kép
következõ kutyám,egészséges,nincs túltenyésztve,rövid szõr,"mindentagazdáért" mentalitás

õ ilyen gyilkos fajta? sötétben ne jöjjön szembe velem, mert megijedek :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

kela, CJ azt üzeni, hogy köszöni az infót a cipõrõl, felvette a contactot a sráccal, és valószínûleg meg is veszi. és hogy reméli, hogy 16ért odaadja stoplival a gyerek.

kössz, de ezzel várhatott volna máig is:)

amúgy sztem Komondor sztem... vagy Labrador:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nekem Faust azt eszi meg,amit eléteszek...... ha nem eszi meg a tápot ,elveszem elõle,hogy tudja kitõl kapja a kaját,nehogy azt higyje, hogy a fáról hullik le :)
Feltöltött kép
következõ kutyám,egészséges,nincs túltenyésztve,rövid szõr,"mindentagazdáért" mentalitás

-=B.B.B.=-

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

sziasztok,

ha esetleg valakinek van otthon egy ütött kopott használt shimano
sh51-es SPD stoplija, és neki felesleges, akkor szívesen venném.
igazából egy darab rögzítõcsavar kellene belõle, az öcsém elhagyta az
egyiket a cipõjébõl, új stoplit meg nemszívesen vennénk (drága, és a
mostani is szinte új).

köszi.

M5x10-es sullyesztettfeju csavar kell
ha jol emlekszem M5-os
a boltban kapott csavar annyiban lesz mas, hogy nem 4-es hanem 3-as imbusz nyilasa lesz.
~20-50ft

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nesztek, új logóm van. volt még macis, de ez jobb:D

közérdekû közleméééénnnnyyy:

kela, CJ azt üzeni, hogy köszöni az infót a cipõrõl, felvette a contactot a sráccal, és valószínûleg meg is veszi. és hogy reméli, hogy 16ért odaadja stoplival a gyerek.

Amorf Ördögök - Együgyû bordal

"Az útnak vége, földre zuhantam, fütyörészve nézlek nyugodtan. Gondolatom jó messzire ér, az Üveghegyre küldöm el borér'."

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

berni pásztor :)

kedvenc kutty :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

én egy golden retire.... vagy egy mini bernáthegyire.:...

berni pásztor :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én egy golden retire.... vagy egy mini bernáthegyire.:D itt fent a hegyen van egy házaspárnak 2 kis bernáthegyije, de már így is simán felérik a derekamat...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

most írta váltókváltókarokba, hogy eladta jó pénzért a bringáját, de még nincs elég cash az újra...szóval most nincs kerékpárja. :(

a macska a legtisztább háziállat? a szomszéd is ezt mondja, de azt nem látja, hogy hogy sz*rja össze a másik szomszédnak meg nekünk a kertünket. aztán meg csodálkozunk, hogy miért nem nõ bizonyos foltokban fû. arról nem is beszélve, hogy a kocsinkat minden este összemászkálja meg szerintünk csúszdának is használja a szélvédõt, apu frissen mosatja le, másnap reggel tiszta tappancsnyom, jó esetben eléggé saras tappancsnyom.(sárgumi nincs, vazze'?:D)...a szomszéd meg örül, hogy milyen szép a fûje (" mert évente 4x gyeplazítózom és kéthetente gyomirtok...") meg a kocsija...nekem macskám soha nem lesz, ha rajtam múlik.

Nem a Te szemszögödbõl tiszta ;) :)
Meg lehet tanítani mindenre.
Nagymamámnál a WC mellé kakkantott és tépett rá papírt például ;)

Ettõl függetlenül egy vizslára szívesebben beneveznék.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Mi történt? Lemaradtam vmirõl?

most írta váltókváltókarokba, hogy eladta jó pénzért a bringáját, de még nincs elég cash az újra...szóval most nincs kerékpárja. :(

a macska a legtisztább háziállat? a szomszéd is ezt mondja, de azt nem látja, hogy hogy sz*rja össze a másik szomszédnak meg nekünk a kertünket. aztán meg csodálkozunk, hogy miért nem nõ bizonyos foltokban fû. arról nem is beszélve, hogy a kocsinkat minden este összemászkálja meg szerintünk csúszdának is használja a szélvédõt, apu frissen mosatja le, másnap reggel tiszta tappancsnyom, jó esetben eléggé saras tappancsnyom.(sárgumi nincs, vazze'?:D)...a szomszéd meg örül, hogy milyen szép a fûje (" mert évente 4x gyeplazítózom és kéthetente gyomirtok...") meg a kocsija...nekem macskám soha nem lesz, ha rajtam múlik.

ha háziállatot akarok, akkor azt már az elején elfogadom, hogy az én kertemet fogja összekasizni, az én kocsimat mássza össze, az én cipõimet rágja meg...akinek háziállata van, az viselje el ezeket, vagy bele se kezdjen. a szomszédokat meg hagyja békén, én sem örülnék (és nem is örülök), ha az én kertem lenne teleszarva, de a macskához meg hozá sem érhetnék (nem is akarok).

meg amúgyis, a kutya az állat. lehet vele játszani, úszni, sétálni, egy arc..a macskával meg mit lehet csinálni? simizni meg tömni.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.227 hozzászólás

mától valóban csak elméleti kerékpáros vagyok...
és mekkora barom:wallbange

Mi történt? Lemaradtam vmirõl?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

de nem is lesz (remélem),,,, ugye a szekrényedben sincs? :) (mármint Sram)

átdobó van.....az lx asszem Hoynál maradt....szal készülj fel....de mondjuk az lx-nél jobb az x-gen, nyugi....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

mert mág nem volt jófej macskád -- meg sram váltód sem -- :)

de nem is lesz (remélem),,,, ugye a szekrényedben sincs? :) (mármint Sram)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

áhh macska sohasem kellene.. olyan semmilyen, haszonlesõ állatnak tartom, akkor inkább hörcsög:D

mert mág nem volt jófej macskád -- meg sram váltód sem -- :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
A macska ilyen. Érdekállat, de ugyanakkor van ellenpélda is. És még mindig az egyik legtisztább háziállat szerintem.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.