najó javítottál, menj a helyedre:D , de a kólásdoboz fájt:)na csakhogy tudjátok 2004-tõl 27,2
/illetve 2003 ban a szkandium primo volt az elsõ 27,2-es /
Def.jam szegénynek ma hosszú napja van:D
najó javítottál, menj a helyedre:D , de a kólásdoboz fájt:)na csakhogy tudjátok 2004-tõl 27,2
/illetve 2003 ban a szkandium primo volt az elsõ 27,2-es /
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
kérem javítani, tudtam hol kell +nézni
végülis a kolás doboz tuning még müködhet.....
Konás kerestél múltkor új "Sárgaságot"--- láttam egy X-factor hirdetésben nemrég egyet..
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
kérem javítani, tudtam hol kell +nézniirány a helyedre!! 1-es!
irány a helyedre!! 1-es!de a 2001-es lehet még 27,0-ás volt....a 2000-es még biztos, most meg nem mondom mikor váltottak
de a 2001-es lehet még 27,0-ás volt....a 2000-es még biztos, most meg nem mondom mikor váltottakjó lesz, 27,2 es a tavalyi kula is
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
Kela,elméleti setupot kérhetek?(akár privátban is) szeptember elejére legyen kész ám,tudod,bakony
Kela,elméleti setupot kérhetek?(akár privátban is) szeptember elejére legyen kész ám,tudod,bakony
már mondtam hogy nem eladóak....tartanak a használt cumóktól meg nem szeretnék, hogy "lehúzzalak":(... ha rajtam múlna már itt figyelne mellettem..
akkor már rakjuk össze ahogy mondtam....
-=B.B.B.=-
akkor már rakjuk össze ahogy mondtam....Tigger beszéltem õseimmel... úgy néz ki a beszélt értékben mégis elhoznék néhány dolgot addig is mutatóba.../ váz+teló+meg max.1-2 apróság( kormány, stucni)/