Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2008. május 14. - 23:05

Írta 2008. május 14. - 22:52

Írta 2008. május 14. - 22:48

Buliiiiiiiii vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
höri: op2, szerviz bármikor
Sala, voltál Mariborban? Méééér nem láttalak?
Írta 2008. május 14. - 22:40

höri: op2, szerviz bármikor
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. május 14. - 22:38

Viszlát fórum, jó volt veletek!
Matyi, sajnálom ami veled történt...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. május 14. - 22:38

igy love marad te meg mesz hajtani.
most nalad jobb helye van
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. május 14. - 22:37

Benne van egy egész adag Kelet Európa a behalt kuplungú autóval,
a visszamondó emberekkel, a kölcsön bringával, a magyar kerékpársporttal, stb.
Soha nem fogjuk kinõni.
Nem érzem úgy, hogy cserben hagynál, a cél egyelõre úgyis a tanulás.
Részemrõl Opcio 2.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. május 14. - 22:34

kérdés, hogy érzed magad
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. május 14. - 22:12

Egy kis figyelmet. A következõ üzenetet minden érintett megkapja privátban is.
A sztori: Április 28.-án délután Módos Gabi szöv. titkár küldött egy emailt, melyben jelezte, hogy amennyiben van rá saját keret, van rá lehetõség, hogy részt vegyek az EB-n, és a választ várta még aznap. Ekkor született a hozzászólásom a fórumon, melynek nem várt, pozitív következményei lettek, a BMFT felkapcsolta a fényt az alagút végén.
A szervezés elkezdõdött, akkor még úgy látszott, hogy a ZKSE elnöke, munkatársam, Szabolcs fog vinni, bátyám lett a tartalékos autós. Azonban még azon a héten Szlobodnyik Zsolti édesapja jelezte, hogy mivel Puskás Dávid, Zsolti és Én is beférnénk az õ autójába, ezért vele menjek, nyilván a költségek csökkentése miatt. Egyetértettem, hiszen minél kevesebb, annál jobb. Ezért bátyámnak visszamondtam a dolgot, Szabolcs lett a tartalékos autós. Szállásszervezéssel telt az ezutáni hét, meg is találta a megfelelõ helyet Valter Tibi, igaz nem pont az EB helyszínén, hanem egy közeli városban. 4.-e körül vasárnap elkezdem érezni, hogy megfáztam valahol, ekkor ennek még nem tulajdonítottam nagy jelentõséget, NeoCitran+CaSandoz1g C vitamin+Mebucain kúrát kezdtem el. Eltartott szerdáig, ekkor abbahagytam a gyógyszereket, hiszen a teljesítményt visszavetik. Péntek este éreztem, hogy nem kellett volna. Szombatra megint rosszabbul lettem, fej-, torokfájás, szédülés, minden, csak láz nem volt. Aznap technikai gondok is jöttek, mint már tudjátok, a versenyt más kerékpárjával kellett teljesítenem, amivel szintén gondok adódtak. No problemo, ez nem is igazán ide tartoztik.
Vasárnap este megtudtam, hogy Puskás Dávid visszamondta az indulást. Rezeg a léc, de még mindig semmi gond.
Hétfõn Zsolesz jelezte, hogy nem tudnak vinni, az autó kuplungja behalt, így maradt a tartalékos autós, Szabolcs, vele megyünk ketten Zsoltival. Orvos kemény torokgyulladást állapított meg, nagy adag antibiotikum kezelést írt fel.
Kedden dél körül kaptam a következõ _jó_ hírt, Zsolesz is visszamondta, ergo egyedül kellene, hogy menjek. A cég döfte a következõ karót az indulásba, 2 ember kell min. a munkahelyen, ami meg is lenne, ha Szabolcs és én elmennénk, akkor is. Kiállítást szerveztek, melyen meg kell jelennie tõlünk egy embernek. Ergo 1 ember maradna a boltban, ami nem megengedhetõ. Tehát a tartalék autós sem mûködik, tartalék tartalékát pedig nem szerveztem, hiszen már az elsõ verzió is biztosnak tûnt, U19es csapatba már nem fér ember. Este láz, bár a torokgyulladás kezd szûnni.
Szerdán /azaz ma/ fuvar próbálkozás, sikertelenül, még mindig betegen. A bringám ma állt össze alkatrészekbõl. Egész nap ezen a hozzászóláson gondolkoztam.
Nehéz ezt mondani, de a dolgok mostani és végleges állása szerint nem tudok menni és ezen nem tudok változtatni. Tudomásom szerint senki U23as versenyzõ nem vesz részt a versenyen.
Nagy a nyomás rajtam, hiszen Ti segítettetek és ezzel Titeket hagylak cserben. Két lehetõséget látok amik ezek:
Opcio 1.: Visszautalom a támogatást mindenkinek.
Opcio 2.: Ebben az évben nem akartam /nagy falatnak tûnt elsõre/, de lehetõségem van rá, hogy kijussak VB-re, mivel ebben az évben minden önköltséges, így a legjobbak kimehetnek saját pénzen, amire szintén nem lenne lehetõségem. 2008.06.17-22. Val-di-Sole Olaszország. A költsége ugyanannyi mint az EBnek és sokkal több idõ van leszervezni.
Sajnálom. Az egészet. Döntsetek.
Írta 2008. május 14. - 20:56

Írta 2008. május 14. - 20:55

nincs valakinek véletlenül egy Enternetes ügyfélkódja "kölcsönbe"?
lehetne menni Belga koncertre, de a számlánk meg otthon van szüleim amit adtak kódot az meg nemjó... :/
ha van privi lécci
holnap délután/este már késõ?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. május 14. - 20:55

Az "akik nélkül nem" csapat (ABC sorrendben)
Bikertigger / 10.000
FreeRaz / 3.000
geoff / 10.000
hozé / 10.000
Iceshark / 4.000
itx /5.000
kölyök8 / 5.000
lor / 10.000
Ralph, az ötletgazda / 2.000
sala / "szörvájsz"
savanyugabi / 2.000 + egy palack vörös
tamaska / 10.000
Tommmas / 4.000
trifo / 10.000
TripleB / 5.000
Valeria Victrix / "hárdver"
Vole / 20.000
zOrg / 10.000
Összesen: 120.000,-Ft + hardver + service
Rémhöri nevében is köszönjük, hogy önzetlenül támogattátok Matyi EB-re történõ kijutását.
Írta 2008. május 14. - 20:37

lehetne menni Belga koncertre, de a számlánk meg otthon van szüleim amit adtak kódot az meg nemjó... :/
ha van privi lécci

Írta 2008. május 14. - 20:32

legalább rend van

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. május 14. - 20:16

mikor mutatja h merre fog menni a golflabda. aha ok.
ja és sala féle beer scooter is nagyon ottvan

Írta 2008. május 14. - 19:49

Akkor mégsem sajnálunk.neeeeem, nem küldenek el (sõt, azt mondták bármikor visszavesznek, ha meggondolom magam
). Olyan fizetést igértek az új helyemen, amit nem tudtam visszautasítani (de maradok Debrecenben).

Írta 2008. május 14. - 19:26

Küldenek oder mész? Ha utóbbi, mi nem volt jó ott?
neeeeem, nem küldenek el (sõt, azt mondták bármikor visszavesznek, ha meggondolom magam

Írta 2008. május 14. - 17:47

Küldenek oder mész? Ha utóbbi, mi nem volt jó ott?ejj, de sz.r dolog 2,5év után otthagyni egy munkahelyet, ahol csupa jó ember vett körül... soha nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz.
Na megyek, leadom a belépõkártyám meg a laptopom
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. május 14. - 17:34

LL, zsír ez a pkr, csak ne vizsgák elõtt mutattad volna :/
már van 18ezrem .)
"egy szaros póker játék 700Mb?"

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. május 14. - 16:56

RAUH-Welt
B E G R I F F