Hozé apuka: mikor ohajtatok jönni?
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenõfal (archív #3)
Írta 2007. október 08. - 09:53
Hozé apuka: mikor ohajtatok jönni?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. október 08. - 09:42
Írta 2007. október 08. - 09:20
A Forma 1-et pedig azok nézik, akik nem tudnak focizni!
Írta 2007. október 08. - 09:15
Csomót?itt sem vagy képben. ez abszolut hülyeség, pont ellenkezõleg. egy csomó olyan új pályát adtak át a közelmúltban, hogy az elõzéseket segítsék - és ez sikerült is.
Ha csomót is: az sem elég. Mindnek olyannak kéne lennie.
Ja, meg most már nem merem azt se bírni, hogy egyetértek veled, meg azt sem, hogy nem, mert akkor "ide" tartoznék, vagy "oda"
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. október 08. - 09:04
ebbõl ezt sikerült leszûrni? ilyet senki nem mondott. de látod, neked sem tetszik, ha vki a furcsa stílusodra furcsán reagál. engem már nem zavar, de lehet valaki még nem tudja mi a pálya nálad.lcs: akkor nem irhatom le a velemenyem?
csak mas?
pl egy régi focis idézet tõled: "utálom a focit és azt is aki szereti" - erre mégis milyen reakciót várnál?...
nem nagyon vagy képben - nem is errõl volt szó, hanem akkor még a fociról...lor,
vannak dolgok amit illik szeretni.
Ilyen egy bizonyos korban az F1.
Azután persze mindenki kinövi, ki elõbb, ki utóbb.
de arra jó volt, hogy megtudjuk összetartotok és _megint_ érezhessük, hogy te már milyen komoly felnõtt vagy;)
itt sem vagy képben. ez abszolut hülyeség, pont ellenkezõleg. egy csomó olyan új pályát adtak át a közelmúltban, hogy az elõzéseket segítsék - és ez sikerült is.Az külön tetszik, hogy olyan pályákat építenek, ahol nem nagyon lehet elõzni, így a verseny szombaton eldõl.
én inkább úgy látom, hogy mindig bedobódik valami, amit _illik nem szeretni_ és aki nem csatlakozik a "nemszeretõkhöz" az le van nézve.
de ez tipikus emberi reakció: valaki lelkesen beír valamit, erre tuti jön valaki, aki leoltja. erre nem tudom mért van szükség (illetve tudom csak az most nem tartozik ide...)
és akkor erre jön, hogy: "én csak leírtam a véleményem". igen, csak lehet, hogy ezzel valaki más meg lesz bántva (bár ez a monitor mögül nem szempont manapság)
Írta 2007. október 08. - 08:43
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. október 08. - 08:12
ezt olvastuk mi is. unokabátyónak kellett valami villanyszerelõs szabvány, aztán regisztrálni akart, de már a szabványok listájának megnézéséhez is fizetni kellett volna...a szabvanyugyi testulet 2007 julius 1-tol megvaltoztatta a hozzaallasat a szabvanyjegyzekhez. a szabvanyok _listaja_ fizetos lett, meghozza _perc_ alapu! 'erre kossetek gorcsot!'
aztán megkapta egy munkatársától a szabványt
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. október 07. - 23:08
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. október 07. - 23:05
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. október 07. - 23:02
tv-ben nem nézek Forma-1et...de amikor volt szerencsém kijutni a Hungarorinrge, és olyan helyen ültem, ahol kivetítõ is volt elõttem, beláttam az utolsó 4 kanyart, a célegyenest és a boxutcát...na az teljesen más érzés volt.
én sem tvzek, kivéve szerda esténként a szökés, meg néha a híradó, esetleg valami érdekesebb sport (pl. egy Nadal-Federer meccs, vagy válogatott vízilabda, vagy MKB Veszprém kézimeccs)...de a gép elõtt legalább annyit ülök, mint más a mónikasó elõtt.
Írta 2007. október 07. - 23:01
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. október 07. - 22:57
Írta 2007. október 07. - 22:55
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. október 07. - 22:54
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. október 07. - 22:52
es nem divatsport.
na ezt kétlem..
Max nem ezen a kontinensen...
bazz irigyellek Októberben a Wembly ben nfl meccs lesz.
ha elõbb hallotam volna róla ott lennék
így jövõre gyúrok.
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2007. október 07. - 22:49
Az amerikai foci pedig jó játék.
es nem divatsport.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. október 07. - 22:47
Írta 2007. október 07. - 22:43
egyszer te vagy a galamb, aztán meg a szoborNézzétek meg ezt és akkor kicsit talán megváltozik a véleményetek arról, h mennyire unalmas egy sport:
nekem ez jutott eszembe errõl.
a foci az akkor sem sport
ezt Te mondod?vot beszolni!
irhatnal rendesen mert nem ertem mit akarsz
bazz, 25 posttal elõbbi hozzászólásra reagálsz, fél óra mire kibogarászom kinek is szántad
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. október 07. - 22:41
Nézzétek meg ezt és akkor kicsit talán megváltozik a véleményetek arról, h mennyire unalmas egy sport:
ez zsir
amugy azt birom amikor emberek kifejtik hogy nem neznek tevet mert az milyemma meg sorhas meg fujj foci/F1/monikaso/tetszoleges behelyettesitheto hogy lehet azt nezni...
...kozben meg sokezer van a post-szamlalojukon
en sorrel a kezemben forumozok. Ma is kb annyi testmozgasom volt amig elmentem a tescoba. vettem krumplit, hazajottem, megfoztem paprikaskrumplinak, megkajaltam, aztan visszaultem a gep ele es azota is itt sorozok. Buzi e vagyok? valakinek van ezzel problemaja? vagy erezzem rosszul magam?
miert kell minden alkalommal mikor feljon a szo a focirol vagy a forma1-rol elojonnie X embernek es kifejteni, hogy mennyire puhany dolog azt nezni, es kulonbenis. Miert kell ezt kommentalni? Nem szereted, oke. Kit erdekel?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. október 07. - 22:38
irhatnal rendesen mert nem ertem mit akarsz
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére