1 hét és Balu kapitány leszek

tegnap kimentem megnézni a srácokat akiknek be kellett öltözni maláj kurvának és strihelni miskolc legforgalmasabb utcánján....hát elég vicces volt, majd lehet héten lövök is képeket

"fiatalság bolondság:D:)"hehe
ezek miatt nem vagy buzi.
azonban mivel ennyit emlegetted, nos lehet.
NE ÍGY! NE ÍGY!
persze,azért fórum:)kela: most en valaszoljak?
lord: no igy, hogy lehulyeztel
hirtelen szebb lett a vilag /neked/
tobbe nem genyok a kamionosok
nem koporso a clio...
NE ÍGY! NE ÍGY!
lord: no igy, hogy lehulyeztel
hirtelen szebb lett a vilag /neked/
tobbe nem genyok a kamionosok
nem koporso a clio...
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
NE ÍGY! NE ÍGY!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
én pl nem utálom a focit - asszem nem is mondtam soha- csak szimplán nem érdekel. f1 meg 15 évvel ezelõtt még kifejezetten érdekelt, de lényegesen izgalmasabb volt mint a mostani - az a tán 89-es magyar nagydíj mikor mansell a 12-ik helyrõl indulva nyert az akkor még gyengécske ferrarival, na elõte se azóta se láttam izgibb versenyt - . idén +megnéztem a legutóbbi 2 futamot, bár mind a 2nek a felét átaludtam, de elég is volt. ja igen és szoktam tv-t nézni ispl egy régi focis idézet tõled: "utálom a focit és azt is aki szereti" - erre mégis milyen reakciót várnál?...
nem nagyon vagy képben - nem is errõl volt szó, hanem akkor még a fociról...
de arra jó volt, hogy megtudjuk összetartotok és _megint_ érezhessük, hogy te már milyen komoly felnõtt vagy;)
én inkább úgy látom, hogy mindig bedobódik valami, amit _illik nem szeretni_ és aki nem csatlakozik a "nemszeretõkhöz" az le van nézve.
de ez tipikus emberi reakció: valaki lelkesen beír valamit, erre tuti jön valaki, aki leoltja. erre nem tudom mért van szükség (illetve tudom csak az most nem tartozik ide...)
és akkor erre jön, hogy: "én csak leírtam a véleményem". igen, csak lehet, hogy ezzel valaki más meg lesz bántva (bár ez a monitor mögül nem szempont manapság)