Konás, hány cm magas vagy?
Vole, akkor mostmár nem neked kell harcolnod? Pedig szépek azok a kések.
Azert a csataban neha-neha hatbaszurhatom

Konás, hány cm magas vagy?
Vole, akkor mostmár nem neked kell harcolnod? Pedig szépek azok a kések.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
MSN-ezek anyuval, aztán kb. 20 másodpercig nem válaszoltam, aztán egybõl osztott, hogy merre kolbászolok már
innen üzenem neki - mert lehet már a fórumot is olvassa -, hogy nyugi Anyu!
A túl sok jacuzzi ilyen önbizalmat ad?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
én tudok csocsózni (najó, snake meg pin nem megy annyira, nem érzek rá. de sima tenyerest meg tolóst nagyon tudok, jameg passzolgatni. védõként jobb vagyok), csak fiatal vagyok én oda...meg másnap korán reggel suli :-S
ma reggel bicajoztam a suliba és egy p*cs transitos kokeró nem akart arrébmenni majdnem leszorított.na jól beugattam neki és kiszállt a kocsiból valami fadarabbal futott felém hogy nekem ne szóljál be hülye biciklis!
rendben, legközelebb együtt lealázunk mindenkitBasszus, akkor szerintem tök jó csapatot alkottunk volna.
Tudod, ahogy déháztam: fõ a közönségszórakoztatás!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Basszus, akkor szerintem tök jó csapatot alkottunk volna.nem tudok csocsózni. totál lúzer vagyok hozzá
mint minden máshoz is btw
nem tudok csocsózni. totál lúzer vagyok hozzá
mint minden máshoz is btw
nem tudok csocsózni. totál lúzer vagyok hozzáAkkor majd legkozelebb. Azert a stuffz talira johetnel a marximba, az is jo lesz.
Rob, felolem johetsz te isFoleg ha tudsz csocsozni, de akkor meg 8 elott erj oda. Szolj ha jossz. Mas is johet amugy, nyilvanos hely
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.