tee jóó istenem, hát fõbelövöm magam komolyan.lehet megint basztatni kell hogy ne legyek EMO...

kaptam akkora lebaszást hogy az hihetetlen.van egy kis idõm, el is mesélem.
az egész történet úgy kezdõdött, hogy van egy mostani osztálytársam, ami az általánosba is 8 évig az volt.most azt tudni kell róla hogy kis alacsony, mérhetetlenül idegesítõ nagyszájú gyerek. eleve nem nagyon kedveltük egymást, õ ilyen kis törptyû, és állandóan beugatott nekem. na ugye akkor én mindig mondtam hogy ne baszogtassál már, mert nem szóltam hozzád.elõször szép szóval mindig.aztán meguntam és jött a verés minden ilyen után.ez már megszokott volt. azt hiszem 6.ba ki akartam festeni a szekrényt,(ugye a sulisat amibe mindenki pakolja a váltócipõt kabátot stb...)és már csak az õ 100 ft-os tornacipõje volt ott a szekrénybe.egy hónapon keresztül könyörögtem neki hogy vigye haza.nem vitte.jó nembaj felkaptam elvittem hozzájuk nem volt otthon senki, betettem a kapun belülre.aztán mire hazaértem a festésbõl, mondja anya hogy a gyerek anyja felhívta az enyémet hogy hogy mertem.(mindezt 6. osztályba)és akkor én kaptam itthon lebaszást érte meg ilyen olyan tiltást.ekkor már régen ment az hogy minden szünetbe idegesített.jó telnek az évek, és egy osztályba kerültünk megint sajnos.összehaverkodtam egy nagyon jó fej gyerekkel aki egy csoportba járt ovodába ezzel a hülyével aki csesztet.na most itt már nem csinálta.aztán eddig is tudtam hogy tiszta számítógépbuzi a gyerek, meg kimagyarázza magát mindenbõl, meg tiszta olyan mint egy pálcikára húzott gesztenye.és kitalálta ez a gyerek akivel összehaverkodtam hogy dongalábú.mondtuk neki néha hülyeségbõl, röhögtünk rajta mindannyian.és akkor volt olyan, hogy a tanári liftet felhívtuk, és belelöktünk néha egykét gyereket teljesen hülyeségbõl, le se ment, nem volt semmi.belelöltük õt is(ez a gyerek legyen kupacsek mert ugy hívjuk)és ugye mi is belelökõdtünk.
na most kapott egy hívást anya, hogy miért piszkáljuk kupacseket zombival(ugye akivel összehaverkodtam)és hogy állítsunk magunkon, meg hogy ne lökjük már be állandóan a liftbe.nah és akkor kaptam is otthon a lebaszást már szóbajött minden...
mondom akkor elbeszélgetek vele.mondtam neki hogy akkor hogy is van ez a dolog.õ velem végig fennhangon beszélt, mint ha az alattvalója lennék, majdem szájbavertem...és mondta hogy már nagyon unta, ezért szólt az anyjnának.(mindezt középsuli elsõbe jee kicsit lányos a gyerek...)és mondtam neki, hogy a valami bajod van, akkor szerintem vagy olyan intelligens hogy ne icuripicuri anyucinak mennyél sírni, hogy jajj bántanak a suliba, hanem nekem szólj.meg mondtam neki hogy szar érzés ez ugye?nem válaszolt semmit, verést se kapott...
engem meg ezután ett itthon az idegbaj, meg minden, már vettem elõ a kést hogy EMO-t játszom...sírtam össze vissza mert apa az nagyon lebaszott.gondoltam rátok is hogy azért nem akarlak titeket itthagyni...

szóval még élek, egy heggel a karomon...
még egy ilyet nem fogok tudni kibírni.csak nem tudtam feljönni hogy segítsetek mert szarba vagyok...
bocsi a hosszú hsz-ért.