Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

huhhh, a jobbik eset, hogy rovásírást használsz, a rosszabbik, hogy szatírgyilkos vagy :P :)

kössz ez rohadtjó volt:D:D
ilyen véleményt még nem kaptam:D úgy röhögtem kifolyott a nyálam:D:D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
cj mindig van rosszabb:)
és jobb kétszer pofára esni mint egyszer mellé:D

ja és tördd el a gyerek lábát!!!!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
kz: nem kell semmi extrára gondolni.. csak van egy személy a fórumról, aki .....
tamaska árulkodós.. :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

cj lassan elered azt amit eddig csak egy embernek sikerult

Balu? :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Lor, fejezd be a mondatot, esküszöm, nem ismerem a Nagy Levint.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
adok érte 30ezret. na?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nagy banatomban majdnem vettem egy ilyet

Feltöltött kép

70%-kal van learazva.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
CJ
Te nagyon hülye vagy hallod-e

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
@Charon
hogyan mutatnad ki papirban-bol a Chlorid tartalmad, ha nem zavar a kerdes.
Erdekelne na...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
no, azért mert megint felmerült bennem az, hogy elegem van az életbõl.és ugye jött az hogy sok minden ember otthagyok akkor.és ezt nem akartam.ezért elpityeredtem:D érzékeny a lelkem na...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Agy neki:

http://www.oldschool..._GAME/game.html

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

ma egész jól telt az angolóra

http://img138.images...ge=colorlx8.jpg
elvoltam:D

huhhh, a jobbik eset, hogy rovásírást használsz, a rosszabbik, hogy szatírgyilkos vagy :P :)

bár fene tudja
http://www.annakoren...al-killers.html
roy norris betûit mintha a word printelte volna ki

még;
http://www.handwriti...les/cmanson.htm

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Most jól értem hogy azért sírsz mert basz*gatjátok a gyereket és leb*sztak érte?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ehun e: http://www.urbanlege...esto-csodaszer/

- Ilyen vegyület nincs!
- Hoozok még sört!
- Akkor van.

:D:D:D formában vagy ma nagyon

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
tee jóó istenem, hát fõbelövöm magam komolyan.lehet megint basztatni kell hogy ne legyek EMO...:( kaptam akkora lebaszást hogy az hihetetlen.van egy kis idõm, el is mesélem.

az egész történet úgy kezdõdött, hogy van egy mostani osztálytársam, ami az általánosba is 8 évig az volt.most azt tudni kell róla hogy kis alacsony, mérhetetlenül idegesítõ nagyszájú gyerek. eleve nem nagyon kedveltük egymást, õ ilyen kis törptyû, és állandóan beugatott nekem. na ugye akkor én mindig mondtam hogy ne baszogtassál már, mert nem szóltam hozzád.elõször szép szóval mindig.aztán meguntam és jött a verés minden ilyen után.ez már megszokott volt. azt hiszem 6.ba ki akartam festeni a szekrényt,(ugye a sulisat amibe mindenki pakolja a váltócipõt kabátot stb...)és már csak az õ 100 ft-os tornacipõje volt ott a szekrénybe.egy hónapon keresztül könyörögtem neki hogy vigye haza.nem vitte.jó nembaj felkaptam elvittem hozzájuk nem volt otthon senki, betettem a kapun belülre.aztán mire hazaértem a festésbõl, mondja anya hogy a gyerek anyja felhívta az enyémet hogy hogy mertem.(mindezt 6. osztályba)és akkor én kaptam itthon lebaszást érte meg ilyen olyan tiltást.ekkor már régen ment az hogy minden szünetbe idegesített.jó telnek az évek, és egy osztályba kerültünk megint sajnos.összehaverkodtam egy nagyon jó fej gyerekkel aki egy csoportba járt ovodába ezzel a hülyével aki csesztet.na most itt már nem csinálta.aztán eddig is tudtam hogy tiszta számítógépbuzi a gyerek, meg kimagyarázza magát mindenbõl, meg tiszta olyan mint egy pálcikára húzott gesztenye.és kitalálta ez a gyerek akivel összehaverkodtam hogy dongalábú.mondtuk neki néha hülyeségbõl, röhögtünk rajta mindannyian.és akkor volt olyan, hogy a tanári liftet felhívtuk, és belelöktünk néha egykét gyereket teljesen hülyeségbõl, le se ment, nem volt semmi.belelöltük õt is(ez a gyerek legyen kupacsek mert ugy hívjuk)és ugye mi is belelökõdtünk.
na most kapott egy hívást anya, hogy miért piszkáljuk kupacseket zombival(ugye akivel összehaverkodtam)és hogy állítsunk magunkon, meg hogy ne lökjük már be állandóan a liftbe.nah és akkor kaptam is otthon a lebaszást már szóbajött minden...
mondom akkor elbeszélgetek vele.mondtam neki hogy akkor hogy is van ez a dolog.õ velem végig fennhangon beszélt, mint ha az alattvalója lennék, majdem szájbavertem...és mondta hogy már nagyon unta, ezért szólt az anyjnának.(mindezt középsuli elsõbe jee kicsit lányos a gyerek...)és mondtam neki, hogy a valami bajod van, akkor szerintem vagy olyan intelligens hogy ne icuripicuri anyucinak mennyél sírni, hogy jajj bántanak a suliba, hanem nekem szólj.meg mondtam neki hogy szar érzés ez ugye?nem válaszolt semmit, verést se kapott...
engem meg ezután ett itthon az idegbaj, meg minden, már vettem elõ a kést hogy EMO-t játszom...sírtam össze vissza mert apa az nagyon lebaszott.gondoltam rátok is hogy azért nem akarlak titeket itthagyni...:)
szóval még élek, egy heggel a karomon...
még egy ilyet nem fogok tudni kibírni.csak nem tudtam feljönni hogy segítsetek mert szarba vagyok...

bocsi a hosszú hsz-ért.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

ma egész jól telt az angolóra
http://img138.images...ge=colorlx8.jpg
elvoltam:D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

rebell: a félrészegség pénzkidobás........

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Nem ittam egy ev alatt 3- rom sört a dieta meg a trening vegett. Most megittam egy ora alatt 2-töt es hoppaaa, aszongya valami ördög a fejembe, hogy "ettöl voltak azelött jo bulik".

Adjak neki meg? :chin:

Utanna nem irogatok, mert furcsa leszek. De pisalni kell

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ilyennel töltötték fel a Balatont is. Ha belepisálsz, kékeszöld színû lesz tõle a víz.:D