Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
xenium: nemtudom. reklámoznak azok fût-fát is, de nem azért vennék tag heuert, mert annyirak edvelem hamiltont, hanem mert egyszer külföldön láttam egy órásbolt kirakatában egy gyönyörû tag heuert (azóta sem tudom, melyik típus...talán az is limitált darabszámos volt, az "átlag"-hoz képest kiemelkedõen drága volt), és azóta örök szerelem. most jelenleg õ a nagy álom.

tam: valami hasonlóról van szó?

http://cgi.ebay.com/...VQQcmdZViewItem

Andris: "menõ kona" - ez nálam azt jelenti, hogy nem ilyen CC-s kona (a jó CCs bringákat kb senki nem értékeli, aki nem ért hozzá, kivéve ha valami kirívóan jól néz ki vagy különleges, pl a görbe corratec-ek), hanem olyan vageszozós, valami nagyot mozgó telóval, meg tárcsával, szóval amivel gurulgatnak fel meg le a járdáról sokan...bocs a félreértésért, nekem nincs bajom a konával, sõt, ha lenne $, akkor bizony egy kona kula supremet vennék (lehet hogy azt is veszek, egy 17es sima kulát, még nem tudom), illetve valami össztelós konát (talán dawg a neve?)...de a kona név hallatára sok nem-bringásnak egybõl az ugrálás meg a vageszolás jön be.

tudom, hogy megdolgoztál érte, azért nem hipp hopp épült fel az a bringa a semmibõl. :) de tudod, hogy értettem, csak teszed it a gyp-t:D

telefon: iti s meglátszik, hogy ki az, aki valóban nagy menedzser és kihasználja a telefonját, illetve ki az, aki csak vagánykodik. csak egy példa: egy menõ menedzser általában nem egy bunkó tahó, és kiveszi a fülébõl a blutooth headsetet, ha azt kívánja meg az illem (pl. étterem, posta, miegyéB). sajnos nem egy olyat láttam már, hogy a helyi menõ csávó fel alá járkál egy boltban fülében a headsettel, és amikor meg hívása van, akkor nagy nehezen felveszi, és valami ritka közönséges párbeszédet nyom le ("he, mivan? ja, megyek este. nem, b*zmeg, nem viszek semmit, le vagyok égve, mint a sz*r")...és azért egy menõ menedzser általában van annyira elfoglalt, hogy nincs ideje nyomkodni úton-útfélen a hülye mobilját csak azért, hogy nyomkodja...szóval itt is hamar kiderül, hogy kicsoda-micsoda valójában az illetõ.

nekem egy nokia 5140i-m van, néha töltök rá pár játékot géprõl, meg a naptárba a felírok ezt azt, esetleg elolvasom a gmailes leveleimet (mert már van wap felülete), ha várok egy fontos mailt, telefonálok vele, illetve smst írok. jameg ébresztõ. kamera lencséjén áll a por, általában 1 dologra szoktam cask használni: megnézni, hogy egy távirányító jó-e, ugyanis a kamerák szenzora elõtt nincs IR-szûrõ.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

konás: azért egy márkás, jó óra valahogy mégsem annyira nyersen árulja el valakinek a társadalmi rangját/beosztását, mint a fekete luxusmerdzsó vagy a csúcsszuper menezzsertelefon, amibõl kb 10 funkciót használ ki az illetõ...meg azért egy drága, tényleg precíz óra valahol a hozzáértést, az igényességet, egyfajta eleganciáját is tükrözi, hiszen aki gazdag papa gyereke, az inkább egy menõ mobilt, egy menõ konát vagy egy iPodot kér, nem pedig egy márkás órát. (nem vicc, nálunk a suliban több a menedzser meg multimédia telefon, mint ahány gyereknek van jóféle órája)...és azért egy szép svájci órát mindenhol megnéznek itt a balkánon, mobilja meg már lassan boldog boldogtalannak van.

jaja, abban van valami, hogy ha nemcsak gazdag vagy, de eszed is van - szóval nem a látszatra adsz - lásd gyõzike, aki játszta az eszét ilyen-olyan autókkal, közben meg ostoba.

a kona bicajjal ne piszkálódj! :)
megdolgoztam érte ;) meg nem csak fagyizni járok vele, hanem azért versenyeken is megfordul, de egyébként igaz. sokan azért vesznek, kapnak, mert nem tudnak mit csinálni a pénzzel.
Vp-ben is láttam valami kis suhancot egy szürke kula primoval - talán 2005ös scandium váz - rongyolni lefele a lépcsõn...

telefon
hmm, érdekes kérdés.
3. éve van ugyanaz a telefonom, legelsõ symbianos mobil. használtan vettem. egyébként sokszor jól jönne egy "csúcsmobil". nincs mindig lehetõségem számítógép közelben lenni, suliban jó lenne wifin felugrani a netre, meglesni ezt-azt, vagy telepíteni rá skype-ot és ingyen telefonálni...
szóval, ki lehet használni, van számos hasznos elõnye, csak ha hülye valaki, akkor nem azért veszi meg...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
a Hamilton gyerek is valami Tag-et reklámoz nem?
Nekem ez az álomóra: http://www.fototime....7FB0BE/orig.jpg
inkább el sem kezdek rá gyüjteni
Sei, soku Si.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
multkor megakadt szemem egy 4000re limitalt szerias TAG Heuer Le Mans kiadason az ebayen... 990rol indul, 1750fontert barmikor viheted.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
bash.hu :D:D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
havertól kérdezem, hogy mi volt ma szalagavató osztálytáncpróbán..olyan választ kaptam, ledõltem a székrõl:

El Bandito üzenete:
de a tánc maga olyan, mint a "Nácik a jégen" címû színdarab
El Bandito üzenete:
többet lengetjük a jobb karunkat az ég felé mint Németország teljes lakossága a négyzeten 1939 és 1945 között
El Bandito üzenete:
ami azért érdekes, mert egy higított fajta Hitlergruß-t egy Barbra Streisand-hasonmásnak nyomni igencsak kényelmetlen
El Bandito üzenete:
Lehotának mondjuk tetszett

(Lehota az ofõnk és egyben némettanárunk:D)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tigris, annyi földem nincs. Két muskátlisládába nem férne el egy nagybácsi.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

én meg mondtam - bár +tehetném- de ilyesmire soha nem költenék...:)

nekem is...el van ásva az eperfa alá, a nagybácsi mellé :)

:D:D:D

amúgy meg a szar is le van szarva..---tartom a postátlagot..

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
És kinek kéne olyan amit a MÁJKÖL használ, hogy hívja a "pajtit"? (kitt):D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
én meg arra gondoltam, miközben hallgatam, hogy a játék végén pont olyan mélyen lesz a föld alatt mint én:)

jah Salipapi, öszintén, sem neked sem nekem esélyünk sincs, hogy ennyit költsünk órára.:D

viszont irigylem az oldtimer gyüjteményét.
Egyébként autósszakmában van az öreg, és azért annyira nem megy neki, mint a fõnõkömnek, ezért el sem tudom képzeli, hogy a fönöknél mi lehet otthon:)

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Kocának meg egy jó nagy füles :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
én meg mondtam - bár +tehetném- de ilyesmire soha nem költenék...:)

Nekem az összes megtakarításom földben van. .

nekem is...el van ásva az eperfa alá, a nagybácsi mellé :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem az összes megtakarításom földben van. Eszembe nem jutott volna órát venni. Bár nem is vagyok az a kaliberû vállalkozó.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hát
nekem az uccsó lenne amire költenék

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

Azt is mondta, hogy ha gáz van, a házat kertet vállalkozást nem tudja magával vinni, viszont felcsatol egy pár órát, és a világon bárhol megél belõle...

elég hihetetlen. :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Nekem, az egyik ilyen gazdag ismerõsöm, azt mondta, hogy az igazán gazdagok két dolgot néznek meg, ha üzletelni akarnak:
A cipõ és az óra.
neki pl van egy 80e euro-s órája, aminek a számlapja kagylóból van, ami akkora volt, hogy nem kell csiszolni, mert így is sík.
Úgy mesélte, hogy svájcban az órás megkérdezte tõle megnézhetné e esetleg, mert eddig csak katalógusban látott olyat.
Azt is mondta, hogy ha gáz van, a házat kertet vállalkozást nem tudja magával vinni, viszont felcsatol egy pár órát, és a világon bárhol megél belõle...

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ez a SoT most nekem is tetszik:)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

koca és mindenki

www.di.fm
trance most!!!

wáwáwáwáwáwwáwáwáwáwáwáwáwáwááááááááááááá
rég volt ennyire jóóóóóóóóóóó

:bananadan épp most gondoltam én is jövök neked szolni h remélem jo helyre hangoltál !! ;)
lassan számot kéne cserélnünk h nehogy lemaradjunk a heti áldásrol :D
haverral régen hivtuk egymást ha jo szám ment a rádioba.. :rofl:

kösszi amugy és tolom én is. eddig tényleg ottvan!

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég

http://www.miniclip....mes/bloxorz/en/

azaz! köszi!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
koca és mindenki