Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tigris:Csak nem építkezni fogsz????
De jó lenne, mert akkor neked sem lenne pénzed.:D:D
Hova költöznétek?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Én ezeket az alapkamat emelés, miértje, kamatok stb...sosem értettem. Jó, hogy van, aki átlátja...
Se bringacucc, se kocsi, se pina benne...hogy csináljátok? :D

én a pinát se értem, dögöljek meg...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Hát azért állandó a tõketörlesztésed, mert Forint.;)

Nekem is van 5 éves, de van 20 is.:(

tom nem is az vót a lényeg

csak pont reggel a kezembe akadt a szerzõdés, és ott havi bontásban végig volt számolva az akkori kondiciókkal a kamat
ehhez képest 10 rugóval kevesebb most,,,na csak erre gondoltam....:)

de lehet lesz nekem is 20 éves futamiodejû hamarost, beleszerettünk egy telekbe....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Hát azért állandó a tõketörlesztésed, mert Forint.;)

Nekem is van 5 éves, de van 20 is.:(

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

lehetett volna, de mivel mi haverral csak úgymond maszekba hangosítunk, és saját cuccunk csak minimális van (az is egy folklór alapítvány, illetve az iskola tulajdonában), és nem tudunk kiállítani semmiféle számlát, ezért nem mi csináltuk. (filózunk valami cégalapításon, csakhát az is $$$, és saját cucc még mindig nincs...meg én még csak 16 vagyok..)

kicsit tágabb értelemben annyi, hogy a gimibõl sok jó csaj lépett fel különféle táncos számokban:D, illetve hogy egyik este kinéztem egyet szórakozni. de miért fontos ez?:)

tegnap este a Kõrösi Csoma koleszban aludtam.
aztán az illetõ szobatársa szervezget ott bulikat. most pl. Heven Street 7 lesz. aztán sokat elfizet hangosításra, meg mindenre. aztán említették, hogy ott voltak a Budaörsi napok...
ennyi
egyébként messze laksz a Sasadi úttól?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Tigris, a tõketrörlesztés nekem is állandó, csak Frankban.
A BUBOR+% az pedig az eltelt kamatperiódusoktól függ. Az alapkamat emelés miatt most azok jártak szarul, akik egy éven belül, hosszú lejáratú hitelt vettek fel Frankban. Például én.

Egyébként nem autós téma, azért annál pár millával többrõl van szó. Bár igaz, mások ennyiért vesznek kocsit ballagásra a pici lányuknak.

enyém se autós
viszont ez forint alapú, céges cucc, igaz csak 5 év futamidejû
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tigris, a tõketrörlesztés nekem is állandó, csak Frankban.
A BUBOR+% az pedig az eltelt kamatperiódusoktól függ. Az alapkamat emelés miatt most azok jártak szarul, akik egy éven belül, hosszú lejáratú hitelt vettek fel Frankban. Például én.

Egyébként nem autós téma, azért annál pár millával többrõl van szó. Bár igaz, mások ennyiért vesznek kocsit ballagásra a pici lányuknak.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kela,44-44 1/2-es a cipõ,lehet szerencséd lesz?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
szavaztam

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

fas_om. ez a nap is el lett cseszve. tegnap délutántól kezdve.

Dave
a Budaörsi napokhoz Neked volt közöd?

lehetett volna, de mivel mi haverral csak úgymond maszekba hangosítunk, és saját cuccunk csak minimális van (az is egy folklór alapítvány, illetve az iskola tulajdonában), és nem tudunk kiállítani semmiféle számlát, ezért nem mi csináltuk. (filózunk valami cégalapításon, csakhát az is $$$, és saját cucc még mindig nincs...meg én még csak 16 vagyok..)

kicsit tágabb értelemben annyi, hogy a gimibõl sok jó csaj lépett fel különféle táncos számokban:D, illetve hogy egyik este kinéztem egyet szórakozni. de miért fontos ez?:)

load-bearing meglett, én béna, tegnap este hullafáradtan elgépeltem, és load-dearinget írtam mindig a keresõbe.:D olyan fal, amely teherviselõ szerepet tölt be. (ugyanis a load a terhelés, már ezt is tudom!)

amúgy felhõkarcolók történelmérõl, illetve szerkezetérõl, technológiák, magassági rekordok, ilyesmi...szóval ezekrõl kell kiselõadnom mûvtörin - inkább errõl, mint valami számomra ismeretlen festõrõl. csakhát fõleg angol forrásaim vannak..

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
szavaztam

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Gyermekrajz pályázat
http://www.zoldteto....s_rajzpalyazat/

7-10 éves rajzok között a 62. oldalon a 1322-es rajz (Hutter Dóra) ha tetszik, nyomjatok egy szavazatot. Unokahugomé. Köszi :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
fas_om. ez a nap is el lett cseszve. tegnap délutántól kezdve.

Dave
a Budaörsi napokhoz Neked volt közöd?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Tigris, a tõketörlesztés nekem is csökkent. A kamatról beszélek.;):)

nekem a tõke részlet állandó

kamatom alapból olyan hogy csökken, de vhogy úgy van hogy BUBOR+5%. mikor felvettem akkor 10% felett volt aa alapkamat, és ahogy vágogatják, úgy csökken valamicskét az eredeti feltételekkel megadott havi összegekhez képest is.

nekünk meg az elvileg kezelésiköltség- mentes lakáshitelre számoltak fel havi 2x ezer forintot pluszban-- na nekünk sem kellett több, írhatták jóvá a hitelbõl és az a szomorú , hogy ezt nagyon sok emberrel eljátsszák/ fizettetik..

ne vedd magadra, általánosságban mondom, de ezért kell elolvasni az apró betûs részt is....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
vajh' ha márciusban lesz egy koncert a Pecsában, az már szabadtéri lesz?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nekünk meg az elvileg kezelésiköltség- mentes lakáshitelre számoltak fel havi 2x ezer forintot pluszban-- na nekünk sem kellett több, írhatták jóvá a hitelbõl és az a szomorú , hogy ezt nagyon sok emberrel eljátsszák/ fizettetik..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ: thommey
Se bringacucc, se kocsi, se pina benne...hogy csináljátok?

Vonatkoztass el a rideg, materiális valóságtól.
Keress egy jó "bringát" hitel ügyintézõnek, és a többi adja magát. (Ha hagyja magát.) :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ejj

ez már 17+ :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TripleB