Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
a marharépaföld szélén találta

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Anriska!
Új jármû van?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Mivel veled még nem volt szerencsém elõben találkozni, így ebben nem tudok állást foglalni...:)

Szegény Vole. ;)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Mivel veled még nem volt szerencsém elõben találkozni, így ebben nem tudok állást foglalni...:)

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szegény Vole? :D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

Vole... ....az egyik legjobb haverom. :)

óóó szegény ember...:)
Jobb nincs?;):D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
BBB, itt szerintem senki sem vonja kétségbe, hogy a legjobb minõségû cuccot kell adni a gyereknek, állatnak, bicajnak....... A kérdés az, hogy mibõl tudjuk, hogy amit adunk az a legjobb. Vole szerint mindig a legdrágább a legjobb. Ismerem, mindenben így gondolkodik. De sosem veszem magamra, mert az egyik legjobb haverom. :)
Szerintem Lor és Tigris is erre akart rávezetni.
Nagybátyám hentes, két Nápolyi Masztiff tulaja/társa. Szerinte az õ kutyái kapják a legjobb kosztot. Ja és ráadásul saját tartásból való állatokat vág és árul. Szóval, hogy mi a legjobb, valszeg csak a kutyák tudják. Bár én is jobban szeretem a tojásrántottát, mint a tojásfehérjés táplálékkiegészítõket.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
de legalább karácsonyra

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ne is essen/jövõ 7 vasárnapig/ PLZ!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
sose fog itt esni a hó :(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ehhez képest a temetõkben egyre rövidebb idõre adják a sírhelyeket... :x

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Majd ha lesz gyereketek rájöttök a kutya "csak" egy állat...
Senki nem képes jobban, szebben, boldogabban kifejezni örömét és szeretetét mint az ember saját gyereke....
És innen eljutunk a világ legnagyobb bizniszéhez amihez képest az állatbiznisz lófing...

Asszem valahol olvastam, (persze leht, hogy urbanlegend), hogy a tartósítószerek miatt egy mai hulla késsõbb bomlik le, mint a régi halottak

pl én is irtam itt kb 2 hete....persze én icsak hallottam rádió
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Majd ha lesz gyereketek rájöttök a kutya "csak" egy állat...
Senki nem képes jobban, szebben, boldogabban kifejezni örömét és szeretetét mint az ember saját gyereke....
És innen eljutunk a világ legnagyobb bizniszéhez amihez képest az állatbiznisz lófing...

Asszem valahol olvastam, (persze leht, hogy urbanlegend), hogy a tartósítószerek miatt egy mai hulla késõbb bomlik le, mint a régi halottak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

azért xx éve a tanyasi kuyták, juhászok munkatársa puli/komondor kombo nem nagyon kapott vegyész kexet....azt mégis eléltek,,,-jó volt némi pocok ez-az táplálékkiegészítõ a szalonnabõr mellé - de fõleg hogy nem túltenyésztett belterjes még a levegõre is érzékeny családokból származtak.na azt kompenzálni persze hogy vegyészkedni kell.

Szegény juhásznak mennyi szalonnát meg kellett enni, hogy annyi szalonnabõrt oda tudjon adni akkora kutyának :) meg szegény kutya veséje mire azt a sok sót kidolgozta...az itatóvályút biztos kiitta közben
Milyen vegyi anyag van a száraztápban?Többen jobb minõságû bárány,hal,nyúl mint mi megeszünk ;) Az emberek átlagéletkora is azért tolódott ki,mert megvan a lehetõség a normális táplálkozásra,ugyanez van a kutyáknál is , úgy gondolom.A kutyaszaratók biztos túltenyésztett belterjes szaporulatot produkálnak,de aki több millióért hoz egy idegen vérvonalt ÉS megadja a lehetõséget a kuty normális fejlõdésének az minõségi kaját etet

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
mára még jutna egy edzés a héten.
ekkora hóban se bicaj, se futás nem frankó. a szánkózás jó alternatíva lehet? :o

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

xx eve a tanyasi emberek is eleltek szalonnan-hagyman-kenyeren, megittak ra egy demizson bort, es egesz nap kapaltak belole. mostmar nekunk is oda kell figyelni mit eszunk (en pl siman allergias vagyok a disznohusra).

Ma már viszont az ipari disznó, kínai vizes hagyma, a ausztrál és chilei vegyészeti bort lepi el a polcokat. Se íze se bûze.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
xx eve a tanyasi emberek is eleltek szalonnan-hagyman-kenyeren, megittak ra egy demizson bort, es egesz nap kapaltak belole. mostmar nekunk is oda kell figyelni mit eszunk (en pl siman allergias vagyok a disznohusra).

az egyebkent teny, h. a kutya- es macskakaja gyartas a vilag egyik legnagyobb uzlete, nem csak a gyartonak, hanem a forgalmazoknak is, viszont nem kis energiat forditanak a kutatas-fejlesztesre a gyartok.
ha van nehany kutyad, es nehany ev alatt kiprobalsz nehany tapot, meglatod a kulonbsegeket, pl. fejlodes, testsuly ill. izomzat valtozasai, szor minosege, sorolhatnam sokaig.
aztan persze itt is kijon az, h. kinek mi a fontos. nalunk csaladtagnak szamitanak, masnal (sajnos) kint elnek a telep szelen egy (jo esetben) nehany meteres lancon (jo esetben rendszeresen) maradekokkal etetve.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Na ma éjjel teszteltük kicsit hosszabban is a lámpát némi lejtõzés keretében.. Röpke 4 és fél órát 8D Az a kis görcs meg pusztuljon meg, aki a megunt és szétcincált fullface-ét képes a sínekre tenni...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
azért xx éve a tanyasi kuyták, juhászok munkatársa puli/komondor kombo nem nagyon kapott vegyész kexet....azt mégis eléltek,,,-jó volt némi pocok ez-az táplálékkiegészítõ a szalonnabõr mellé - de fõleg hogy nem túltenyésztett belterjes még a levegõre is érzékeny családokból származtak.na azt kompenzálni persze hogy vegyészkedni kell.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

LFS-t adna vki? :S

http://www.lfs.net/
demo 4 free

Thez kolléga, most nézem, hogy milyen frankó gépet árul. Eddig nem is tudtam róla. hmmmm

hol? mit?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"