Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Próbáltam az általad említett "normális" módon, de nálam nem volt annyira hatékony.

A sebesség mindent megold.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ha normálisan edzettél volna, valószínûbb még ennél is jobban fejlõdtél volna. Ha az adott súllyal csak nagy pihenõkkel tudod megcsinálni az edzést, akkor a súlyon célszerû csökkenteni. Kis izomcsoportok edzésénél 2-3 perc a max. pihenõidõ, nagy izomcsoportoknál meg 3-5. Ennél többnek nincs értelme, mert akkor már nehéz a súly, célszerû csökkenteni. 3 óra meg nagyon sok. Edzeni menj le, ne beszélgetni, nem kocsma az. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Annak idején tömegnöveléskor 3 órakat edzettem, ismétlések között hosszú szünetekkel (beszélgetésekkel), volt is eredménye, 10kg 3 hónap alatt. Egyébként ugyanezt az edzést (természetesen kisebb súlyokkal) 50 perc alatt is meg lehetett csinálni.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
love is a name,
sex is a game,
forget the the name
play the game..

uhh de kipihent vagyok..

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Lüke, épp úgy gondoltam, hogy túl sok a 2 óra. :) Egy intenzív 40-60 perces edzés, rövid pihenõkkel simán kifektet bárkit, ha jól edz. Egyéntõl függõen nagyjából ennyi idõ múlva elkezd fogyni az enerdzsi, nem tudsz megfelelõ intenzitást fenntartani, és az anabolikus, felépítõ hormonok szintje elkezd csökkenni a leépítõ hormonok rovására. Szálkásítani még talán okés lehet, de tömegnövelés szempontjából kifejezetten káros a túl hosszú edzés.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

2 óra kondinak mi értelme van?

Nem csinálod jól, ha ez nem elég. :) 2 óra alatt úgy meg lehet fingani, hogy másnap mozdulni sem tudsz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
2 óra mindennel együtt. Bemelegités, kondi, levezetés, fürdés. Szóval nem annyi az az annyi azért :) Most különben izomtömeget növelek, mert túl sok nincs... :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
2 óra kondinak mi értelme van? Bár gondolom te nem kifejezetten erõsödni szeretnél. :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát...
Attól függetlenül is bizonyítani kell :) Az csak egy plusz :) Ja, holnap veszem át.
Persze most még no pihi... Egy laza 1.5-2 órás kondi vár... :\

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
hát ja neked most bizonyítani kell az újj géppel:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Vajon miért :D

Ehh ez a tekerés nem esett jól -3-4 fokban, 2 óra 31 es átlaggal :\ Néha még a hó is esett...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
chicken joe-nak is szoktak hívni suliba;)
na mentem is tekerni páá

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ma olyan dezsavû érzésem volt a suliban
megnéztük infón a surf up címû filmet (most láttam elõször) és volt bennt egy Chicken Joe nevü szereplõ:D
http://www.coversnei...Chicken_Joe.jpg
unalom mint állat asszem alszok eggyet

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez a poker-tozsde parhuzam szerintem is eleg jo. egy filmben volt hogy " A poker egyszeru dolog. ha fel ora alatt nem tudod megallapitani hogy az asztalnal ki a balek, akkor te vagy a balek"

a hitel meg... nekem van x hitelkeretem. meg van majd 2x havi fizetesem. es van 40valahany nap kamatmentes vasarlas minden honapban. ha addig visszafizetem amit vasaroltam akkor 0% a kamat. raadasul hetente kapom a fizut, szoval meg be is van osztva fajinul. igy tul nagy adossagba nem birom verni magam, meg kamatot se nagyon szoktam fizetni.

A baj ott van amikor van x nem stabil es nem rendszeres jovedelme a joembernek es van hozza 8x hitelkerete. es vesz plazmatevet meg PS3-at meg laptopot meg GPS-t meg ekszert a felesegnek csak mert karacsony van. aztan azon veszi eszre magat hogy a lakastorleszto havi reszletet is a hitelkartyarol fizette be. Na akkor borul be az egesz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
olyan rohadt mod unatkozom, hogy az vmi fortelmes

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
http://www.origo.hu/...alasztason.html

"téli szünet =
az összes gimis csaj ráérne, de tombol a vizsgaidõszak"

a stréberebbik fajta igy csinálja. de a legtöbben ilyenkor rakják meg az évet mert januárban kezdõdik a kemény tanulás

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
téli szünet =
az összes gimis csaj ráérne, de tombol a vizsgaidõszak :D

"a tõzsdéhez pedig: a jövõbelátás képessége egy kis gondolkozással megvan mindenkinál, lehetett számítani rá, hogy a román Transgaz privatizációja nem lesz rossz bolt, sikerült is rögtön 67%os növekedéssel nyitni. Ezt a hétszeres túljegyzésbõl itélve nem 1-2 ember gondolta így... (sajnos nekünk is csak a töredékét sikerült jegyezni annak, amit szerettük volna)"

Pont ezért írtam, amit írtam :) Amirõl tudni lehet, hogy jó biznisz, az sajnos nem tud jó biznisz lenni....

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
és jön a kájácsony utána meg a szilveszter:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
tényleg vazz.

téli szünet áááá.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
ma volt utolsó nap a sulibaaahhh!!
megyek is ma tekerni valószínû hogy belelóg az estébe.de sebaj:)