Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Macska jó, csak ridegen kell tartani, nem pedig IDC-t nevelni belõle, mint mi. :) De egér eliminálásra télleg jó. :) Esetleg némileg módosítod a DNS-ét, és porszívózni is fog. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
CJ!
Ha a sorok eleje helyett a mondatokat fogod nagybetûvel kezdeni, és a végére pontot is teszel, az már fél érettségi.
Hajrá! :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

még a tyúkot is nehezen feszegette le róla fater :)

hallom ahogy CJ felhördül :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Van ez a ragacs, amivel körbe kell kenni egy tálat, a közepére odarakni valami illatos finomat és beleragad két napra rá minden élõ, szaglással bíró lény. Ismeri valaki?

Igen.

:)

/ez gondolom - tudom - hasznos válasz volt/

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
macska esetleg ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Van ez a ragacs, amivel körbe kell kenni egy tálat, a közepére odarakni valami illatos finomat és beleragad két napra rá minden élõ, szaglással bíró lény. Ismeri valaki?

bevált módszer.
még a tyúkot is nehezen feszegette le róla fater :)

esetleg egércsapdára nem gondoltál még? ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Én olyan szalagról hallottam, mint a széles Cellux. Gazdabolban kapható.
A kutyát meg nem kell etetni a közeljövõben, "bengésszen" magának az udvaron.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Így kell egy újévi fogadalmat megkezdeni. Két nappal korábban!
:)

blog ON:
Arra ébredtem, hogy valami veszett nagy zörgés hallatszik be az udvarról. A kutya nekiállt a teli tízkilós száraztápos zsákot szétcincálni apró darabokra. Rohangál vele fel, s alá, közben meg szórja szerteszét az egészet. :D Van humorérzéke.
Szegény Manóka (a degunk), meg két napja haldoklik. :( 7 éves.
blog OFF:

kérdés: megint beköltöztek az egerek a gipszkartonra a padlás felõl (régi fagerendás, deszkázott a "plafon", erre ment a gk.)
Mostanában nem eszik a ratacot, vagy mi az a kék vérzékenységet okozó méreg... Ajánljatok bevált másik mérget. Van ez a ragacs, amivel körbe kell kenni egy tálat, a közepére odarakni valami illatos finomat és beleragad két napra rá minden élõ, szaglással bíró lény. Ismeri valaki?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Boldog Névnapot!:)

Nektek meg Jó Reggelt!

Eldöntöttem, hogy ezentúl helyesen fogok gépelni. Sorok elején nagybetû, meg mindent normálisabban.:) Ezt fogadom meg az Újévre, az biztos.

neked is jó reggelt CJ! :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Boldog Névnapot!:)

Nektek meg Jó Reggelt!

Eldöntöttem hogy ezentúl helyesen fogok gépelni. Sorok elején nagybetû, meg mindent normálisabban.:) Ezt fogadom meg az Újévre az biztos.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
thez? ma?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

újabb beteg avatar...

http://www.forum.bik...line=1198775935

GT-Atee az elkövetõ..

miért, geg :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
újabb beteg avatar...

http://www.forum.bik...line=1198775935

GT-Atee az elkövetõ..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
köszi szépen. :)

jan. 9-én jön a tápom, szóval ha minden oké, akkor 10-én, de legkésõbb 11-én már tudok LFSezni veletek, és kormány is van. :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Boldog névnapot :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ha a myvip nem küld üzenetet, hogy boldog névnapot, akkor el is felejtem, hogy ma van a névnapom. ennyit rólam:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
dave:D:D ez az automata üzeneted durva msnen:D

hát, meg kell próbálni.legfeljebb összeszedek valami jó kis falu csajt.aki mondjuk galambokat tart:p
basszus akkor lehet új ülõket bentre csinálni, meg faszábbul leszigetelni az ajtajukat, mert nem egy szépség, viszont tuti frankó.

vole mindjárt megy a privi.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
jól játszó ember akad, nem is egy - van pár gyerek, aki többet tölt az asztalnál, mint a suliban.:) és szerencsére van egy jóbarátom, aki szintén jól játszik, és türelmes, szóval amdj megkérem, hogy mutassa meg nekem :)

inkább Budát preferálom, hamár bemegyek a városba. :) de köszi, majd egyszer játszunk egyet-kettõt:)

és most alszom, mert elfáradtam ma. jóéjt. meg BUÉK, ha addig nem lennék gépközelbe. (nem valószínû, de hátha..)

p.s., ha nem lennék hétfõ estig:

maggi: ne igyál nagyon sokat:D
cj: te meg ne dugj a tyúkok seggébe petárdát részegen.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ha van ott jol jatszo ember nalatok, aki tenyleg jol lovi, akkor szolj neki hogy mutassa meg lassan a mozdulatot, es erteni fogod. Bar inkabb a kivitelezes nehez. Nekem eleinte ( kb. fel ev komolyabb jatek utan ) nagyon nem akart menni, aztan egyszer csak valahogy raereztem, es mostmar egesz jol megy.

Ha pesten jarsz, szolj es jatszhatunk egyet komolyabb ellenfelek ellen, jo asztalon ;) :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
akkor itt volt a gond, hogy kevertem a kettõt - csak próbáltam ellesni mozdulatokat, csak a nálunk jól játszók annyira gyorsak, hogy na...

szóval a pint tenyérbõl indítom, és nem pörgetem át - hát én megpróbáltam, ezért nem met. pedig ott csak kicsit elhúzom úgy, hogy egész kicsit hátrafele guruljon a golyó meg persze oldalra, aztán bumm lövök, nem? illetve ugyanez helybõl meg úgy néz ki, hogy csak kicsit hátrarántom...ugye?:D passzolgatás az végülis megy egy sorban, illetve a sorok közt - bár fõleg hátul szoktam játszani, ott nem annyira nehéz ez.