Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

e.on az van, ahol gázt is ad. legalábbis nagymuteréknál is így van...mondjatok olyan vegyszert, akár tömény is lehet, ami tuti, hogy segít fellazítani az összerohadt pedált...lebontottam azt a {@&{&{ a tengelyrõl ma, próbáltam befogni az itthoni kissatuba, de azt elforgatom gond nélkül. most ázik hígítóban, hátha az jó valamire...rozsdaoldóban érdemes áztatni? kromofág? bár az szerintem a kar színét is elviszi...(régi alivio kar, nem mintha sajnálnám, de ezzel jó a bringa, másikra meg nincs "kedvem"..)

és igen, holnap beviszem a suliba a mûhelybe, befogjuk a nagy, 100 kiló+50 kiló asztal satuba, és ha azt is eltekerjük, akkor {@&{&{-t kapok.

Érdekes. De akkor nem szóltam.
Hiába, paraszt vagyok no. Megyek, rakok is a tûzre pár hasábot.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
e.on az van, ahol gázt is ad. legalábbis nagymuteréknál is így van...mondjatok olyan vegyszert, akár tömény is lehet, ami tuti, hogy segít fellazítani az összerohadt pedált...lebontottam azt a {@&{&{ a tengelyrõl ma, próbáltam befogni az itthoni kissatuba, de azt elforgatom gond nélkül. most ázik hígítóban, hátha az jó valamire...rozsdaoldóban érdemes áztatni? kromofág? bár az szerintem a kar színét is elviszi...(régi alivio kar, nem mintha sajnálnám, de ezzel jó a bringa, másikra meg nincs "kedvem"..)

és igen, holnap beviszem a suliba a mûhelybe, befogjuk a nagy, 100 kiló+50 kiló asztal satuba, és ha azt is eltekerjük, akkor {@&{&{-t kapok.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
megoldják:)
Konás: itt tigázéknál úgy megy, hogy kaptunk ÉRVÉNYTELEN feliratú csekket.
Amíg utol nem érjük magunkat.
Onnantól meg a tavalyi év átalányát fizetjük.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Konás, ti most az áramot fizetitek köbméterre, vagy az eon adja nálatok a gázt? :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
koca: hozhatnál mondjuk 100-200ig! ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts

pár nap mulva hozta a postás vissza a túlköltségünket. vmi 17-20 e ft volt.

A mázlista :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
miskolci közlekedésbe ilyen nagy jegybeszopósdiról nem tudok. itt ha uj vagyis drágább jegy lesz akkor a 170 es jegyet elviszed a jegypénztárhoz és 10 ft ráfizettésel kapsz egy uj 180 ast pl...
de én itthon sose utazok jeggyel mert ugye bérlet...

itt most csak azt nyomatják h csak elsöajtón lehet felszállni és a sofór nézi a jegyet ill bérletet...

konás: mi családi házba lakunk és nálunk is bevezette a tigáz az átalánydíjat. nyáron perkáltunk rendesen. túl lett fizetve késö öszre/ kora télre. fater bement szólni h ez így nem jó. pár nap mulva hozta a postás vissza a túlköltségünket. vmi 17-20 e ft volt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

volt már valakinek olyan tapasztalata, hogy túl volt fizetve a gázszámlája?
tehát, jön a számla, hogy 10500-10550 köbméterig fizetek, közben az óraállásunk bõven 10000 köbméter alatt van még.
tehát azt szeretném, hogy addig nem fizetek, míg újra utol nem éri a valóság a számlákat...
sikerült-e ezt már lezsírozni valakinek az eon-nal?

némi üvöltözés árán megoldható...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
volt már valakinek olyan tapasztalata, hogy túl volt fizetve a gázszámlája?
tehát, jön a számla, hogy 10500-10550 köbméterig fizetek, közben az óraállásunk bõven 10000 köbméter alatt van még.
tehát azt szeretném, hogy addig nem fizetek, míg újra utol nem éri a valóság a számlákat...
sikerült-e ezt már lezsírozni valakinek az eon-nal?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

vagy speed king, vagy mongoose, vagy tyúk.

válassz.

:lol1:

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
jaja maggi.

:D matt

de tényleg mi kéne sala? vigyem az armin gyüjteményemet vagy mi? :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
mész fel vázért ?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
sala, nem lesz ebbõl sex :\
:D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

koca: mikor gyüssz nagyfaluba?

holnap 7:33 as csihuhu-val ami elvileg 9:57 re keletibe. onnan kapcsi pattanok blahára. aztán biznisz. aztán sztem nem is pöcsölök tovább. villámlátogatás lesz :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Miskolcon is az van mint Pécsen, hogy mondjuk veszek kedden 205-ért egy sima vonaljegyet, de nem használom el mert úgy alakul. rá egy hétre megemelik 210 forintra, a régi 205-öst már ott sem fogadja el a sofõr?

ezt már én is hallottam Debrecennel kapcsolatban, de nem találtam rá írásos utalást sehol. ha tényleg nincs sehol leírva akkor szvsz nem tud veled micsinálni.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
koca: mikor gyüssz nagyfaluba?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Én akkor is szeretlek Maggi!!:love1:
:D:D
Ma fura egy napom volt. Power Pointot kellett csinálni a hobbinkról, én meg nagy betûkkel felírom, dísztyúkok. Tanár nézi pár percig mit csinálok, mondja, Ez most komoly? Mondom persze. És vannak is ilyenjeid? Mondom igen.
Kicsit meg volt lepõdve. De sebaj...:)

A marakodást inkább haggyuk mán' abba no! Inkább menjetek tekerni.:)

Nekem jó az ebike amúgy. Most láttam Kula Primo vázat 40-re leárazva, meg Crossmax kerékszettet 50-ért. Sõt talán a 2009-es XTR szett is le van árleszállítva. Aki teheti vegyen! :D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
na jó :D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

ez rosszul esett :(

Ne tégy úgy, mintha nem értenéd a tréfát! :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

inkább vitatkozzunk, minthogy Téged szeressen valaki :D

..

ez rosszul esett :(