Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ha kint kattog az gááz. Amúgy rá se kell b*szni mit mond, csak kiváltani a porcerõsítõt amit ad, aztán tovább edzeni. Haver is 1 évet hagyott ki, mert a doki azt mondta hogy ki kell. Ennyi erõbõl minden kosarast is el lehetne küldeni pihenõre, mindegyiknek retek a térde.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
bal térd :)
de ha már ott vagyok megnézheti a jobbat is, mert néha furcsa (totál másként, nem is bent fáj, hanem kint "kattog")

/az hiszem PCCC sportorvosa/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Milyen testrészhez kell a doki?

A sebesség mindent megold.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Azt hiszem Hidas Péter. Most lesem, hogy holmikormerre jutok oda irl.

Én Pavlik Attilánál voltam,a magyar nõi kéziválogatott orvosa vagymi

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Melyik dokihoz mész?

Azt hiszem Hidas Péter. Most lesem, hogy holmikormerre jutok oda irl.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
epp most majszolom a nemreg kirugott kollegam sutemenyet.
fincsi.

maskepp:
eszem kollegam sutijet.
ki is rugtak!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Pofon kell rúgni....

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

ezt a levélkét ma kaptam, figyeljetek

"Gondolom Te és családod rendelkezik autóval , és szembesültetek már valamilyen formában a "mikulás csomaggal"igen,a parkolótársaságok tejelésre felszólitó zacsijával.Nekem egész nap a városban kell dolgoznom, így nap mint nap többször szembesülök ezekkel.A minap a II.kerületben álltam meg , szokásomhoz híven vettem is jegyet , kiraktam, felmentem dolgozni.
Kicsit elmértem magam az idõvel , és lejárt. De mivel láttam az autómat az ablakból , gondoltam megvárom a hiénát , és ha látom hát leszaladok és ledumálom vele. Meg is jött menetrendszerûen 4-5 perccel a jegy lejárta után , és már kezdett is neki fotózni....kirakta a csomagot. Lerohantam, de mire leértem nem volt ott a csomag a szélvédõn. Ellenben a hiéna sétált tovább , kezében kék csomaggal.
Utána mentem , és kultúr magyar ember módjára megszólítottam (nem rohadjál meg v ilyenek). Mondtam, hogy láttam, hogy rárakta, de sajnos nem találom.
Erre jött az elsõ "pofon", hogy "így jártam , majd kijön levélben"....igen csak addigra már 2500Ft-os büntibõl lesz vagy 7000. Itt már én is bepöccentem , kikaptam a kezébõl a csomagot , és hát jééé...az enyém volt.
Odatette , lefotózta , és le is vette. Persze a társaságnak ez tiszta üzlet , mert ha nem tudok róla , nem fizetem be, ha nem fizetem be , fizethetek 3x annyit 1 hónap múlva. És azzal védekezni, hogy nem is volt ott, nem tudok , mert hát ugye õ lefotózta.
"Elbeszélgettünk" elmondta, hogy õ csak kis porszem, és, hogy a nagyobb hatékonyság érdekében a felkészítésen mondták neki, hogy ezt így kell csinálni. Így jár jobban a cég."

disziz hángöri - áj láv it - Különösen a pannon pumát. Ha újra kellene születni, akkor is ide szeretnék!!!:clap:

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Én egyszer egy ugyanilyen esetben azt a kis porszemet rendesen helybenhagytam. 4 órát voltam utána a rendõrségen.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

holnap megnézem merre van az a sportkórház :/

Melyik dokihoz mész?

Révi,jobbulást!!!!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
ezt a levélkét ma kaptam, figyeljetek

"Gondolom Te és családod rendelkezik autóval , és szembesültetek már valamilyen formában a "mikulás csomaggal"igen,a parkolótársaságok tejelésre felszólitó zacsijával.Nekem egész nap a városban kell dolgoznom, így nap mint nap többször szembesülök ezekkel.A minap a II.kerületben álltam meg , szokásomhoz híven vettem is jegyet , kiraktam, felmentem dolgozni.
Kicsit elmértem magam az idõvel , és lejárt. De mivel láttam az autómat az ablakból , gondoltam megvárom a hiénát , és ha látom hát leszaladok és ledumálom vele. Meg is jött menetrendszerûen 4-5 perccel a jegy lejárta után , és már kezdett is neki fotózni....kirakta a csomagot. Lerohantam, de mire leértem nem volt ott a csomag a szélvédõn. Ellenben a hiéna sétált tovább , kezében kék csomaggal.
Utána mentem , és kultúr magyar ember módjára megszólítottam (nem rohadjál meg v ilyenek). Mondtam, hogy láttam, hogy rárakta, de sajnos nem találom.
Erre jött az elsõ "pofon", hogy "így jártam , majd kijön levélben"....igen csak addigra már 2500Ft-os büntibõl lesz vagy 7000. Itt már én is bepöccentem , kikaptam a kezébõl a csomagot , és hát jééé...az enyém volt.
Odatette , lefotózta , és le is vette. Persze a társaságnak ez tiszta üzlet , mert ha nem tudok róla , nem fizetem be, ha nem fizetem be , fizethetek 3x annyit 1 hónap múlva. És azzal védekezni, hogy nem is volt ott, nem tudok , mert hát ugye õ lefotózta.
"Elbeszélgettünk" elmondta, hogy õ csak kis porszem, és, hogy a nagyobb hatékonyság érdekében a felkészítésen mondták neki, hogy ezt így kell csinálni. Így jár jobban a cég."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nem tom nálunk mennyi van de kimentem egy szál gatyába nyújtózni és a tököm összement olyan hideg van itten.....rám sem bírok nézni a bicajra

inkább iszok egy fél Jégert

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Hajóvonták találkozása tilos :D

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Ugyan, f10kor már csak kellemes -4 van itt mátyásföldön :)

X.

Ps.: hehe, még a bikemag is lefagyott, akkora hideg vóóót :D

itt nálunk meg +4
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Ugyan, f10kor már csak kellemes -4 van itt mátyásföldön :)

X.

Ps.: hehe, még a bikemag is lefagyott, akkora hideg vóóót :D

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
huu gyerekek 10 ora meg csak.
soha nem lesz vege ennek a napnak

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Hiába 30 után lejár a gari:)

akkor én garis cserét kérek!
:)

@out
nagyon nem volt kedvem felülni a bringára reggel, amikor azt láttam, hogy odakint minden deres
cinkotánál -8C, a városban a 0 már kifejezetten melegnek érzõdött
egy õrült fixist meg majdnem a szemem láttára csaptak el a Stadionoknál
cikázott 50-60-as tempóval a forgalomban
...mikor ott az üres buszsáv :/

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
vaz, mennyit tudtok írni, egész éjjel ezt olvastam. most végeztem :D

najó nem.. simán elaludtam ruhában, és most ébredtem..

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
én meg nem hiszem el hogy találtam az apróban trek 970es bicajt D:

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
megjott a vazam... mar a forgalmazonal van. ma hivtak hogy "rendeltel egy ilyet valamikor novemberben. meg mindig akarod?"

hulyek ezek? :wtf: :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F