Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2008. március 11. - 10:52

Tehát személyes tapasztalat kellene hogy svájcba menetelhez mennyire akceptált az új kártya személyi ig. mert most neztem hogy az utlevél le fog járni,és kérdéses hogy az utazásig meglenne az új. Olvastam hogy hivatalosan ok de a gyakorlatban ez müködik-e? :scratchhe
kösz
Írta 2008. március 11. - 09:14

a megyében kb 5 nagy rendõrörs van, meg persze mellé egy rakat kicsi, a kisvárosokban.Na de mi a retek az a "megyei rendszergazda"?
a szerver hálózat központja Bonyhádon van, így itt van a fõ rendszergazda, majd vannak kisebb emerkék akinek be van osztva fejenként kb 3-4 rendõrös. õk ezek között ingáznak persze magánkocsival:)
Írta 2008. március 11. - 07:18

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2008. március 11. - 02:16

Eddig sem szerettem a húzs vétot, de mostmár kifejezetten utálom... Sok kisbringa, ehh, már azokkal álmodom :/
A mai nagyon jó nap volt amúgy![]()
Kezdtem azzal, hogy a fizetési sms-re ébredtem, utána a boltban nyertem a Bounty-val még 1 csokit, majd megtudtam hogy a támogatásom átutalása folyamatban van, ez még meg lett fejelve azzal, hogy kiderült, az új bringám holnap érkezik. És az esti tekerésnél is tök jó meleg volt, még maszk sem kellett.
Márc.10. rUleZ
Marc 11 se lesz rossz, remeljuk

I`m as fast as nobody!
Írta 2008. március 11. - 01:06

Eddig sem szerettem a húzs vétot, de mostmár kifejezetten utálom... Sok kisbringa, ehh, már azokkal álmodom :/
"ohh, hát kisbringák, ja....azokkal nincs sok gond, a kiskrapek vagy a kiscsaj kiválasztja, milyen színben kell, aztán csak össze kell rakni meg beállítani. pihentetõ, nincs sok igény, amivel foglalkozni kell, mint a te esetedben.."
(Gyuri lokál bringaboltos kisbrignaszerelés közben haveromnak, akivel lassan 1 hete próbáltak elméletben valami ütõs bringát összerakni, már vagy 4-5 különbözõ bringa megvolt papíron, de havernak még mindig nem sikerült döntenie, hogy kell a fox vagy elég a reba, hogy sram vagy shimano, ha shimano, akkor xtr váltás vagy xt..)
Írta 2008. március 11. - 00:52

A mai nagyon jó nap volt amúgy

Kezdtem azzal, hogy a fizetési sms-re ébredtem, utána a boltban nyertem a Bounty-val még 1 csokit, majd megtudtam hogy a támogatásom átutalása folyamatban van, ez még meg lett fejelve azzal, hogy kiderült, az új bringám holnap érkezik. És az esti tekerésnél is tök jó meleg volt, még maszk sem kellett.
Márc.10. rUleZ

Írta 2008. március 10. - 23:39

hungarian onion
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. március 10. - 23:34

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. március 10. - 23:32

meg élõben nem ismertek
,
:|
a, az a mi szerencsénk
b, de nem is akarunk
mindenki válassza ki a neki megfelelõt.

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. március 10. - 23:17

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. március 10. - 23:17

én sem vagyok öreg:) csak az átlagnál bolondabb, meg élõben nem ismertekCJ-vel nincs baj. Õ csak fiatal még.
de off, már sokszor átrágtuk ezt a témát
hja, nekem is van egy figyelmeztetésem:|
fúj holnap lesz tesim:s
nyereg beállítás:
hallottam egy olyat, hogy a nyereg akkor van rendesen beállítva, hogyha ráülve a lábfejünknek csak a "hajlítot vége xD" érinti a földet
szóval értitek:) értelmes reakciót várok
nem hagy nyugodni ez a téma:|
Írta 2008. március 10. - 23:14

Március 15-ei mûsor tiszta égés lesz, a hatodik meg hetedik osztállyal csináltunk koreográfiát, naná, hogy mi kaptuk a könnyebb részt, õk meg a nehezebbet... Fantasztikus élmény hallani, amikor össze-vissza csapásolnak, meg annyira nem figyelnek a zenére, hogy már sírni lehetne rajt'...
Egyébként kaptam egyszer egy hét tiltást, meg még egyszer majdnem a Kontinentális Sebességkirály miatt.
Kela, köszi, hogy a védelmemre keltél.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. március 10. - 23:10

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. március 10. - 23:02

Írta 2008. március 10. - 22:56

Írta 2008. március 10. - 22:54

nem, csak néha túl sok rendõr ismerõsöm van, plussz tetétzi hogy az új megyei rendszergazda egy nagyon jó ismerõsömdelma belügyes vagy?

van ám még 2 oldal bringás dolog ha kell...
(a minõségért bocsi de csak 75 dpi így kezelhetõbb a cucc)
edit: egykerekû b+

a bukósisaknál érdemes megnézni a méretezést:D
ez a hely kezd hasonlítani az alcatrazra...még profiltörlõ gomb sincs.:xd szóval öngyilkosságra egyáltalán nincs lehetõség. de ha letörölnétek úgy is viszajönnék, nem csak az ip-m de a fizikai címem is dinamikus (it crowd:D), szóval utánna aljas és gerinctelen módon beszólogatnék:)
most meghúztam magam a tech-be, ide meg próbálok olyat írni ami nem sérti nenki jóizlését
(és nem zavarja meg a 15 kilónál kisebb kistestû kutyákat)
Írta 2008. március 10. - 22:48

Írta 2008. március 10. - 22:39

Írta 2008. március 10. - 22:38

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.