Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
senkise nezett bele az exif infoba
az uj gepemmel csinaltam. :-p

amugy ja 4 ledes optika vedouveggel
a napirajz konyvon fotozva

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
helyzetjelentek

ugy megfaztam jajj

holnaputantol

janem, mar holnap van. szoval holnaptol [13-3-08] van rendes netem itthon jee brodbend

a gepem mar muxik [ketto is van lol] reszkessetek

a joshua tree tenyleg jo album

a jegeso pedig mindennapos dolog. ez foleg akkor szembetuno ha az elozo napi vihar leszakitotta a teto egy darabjat.

es vegul de nem utolso sorban szakadjon ossze mindenki akinek olasz az anyanyelve. es/vagy tottenham hotspur szurkolo.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

az átlátszó üveglap az optika védõüvege lehet. de biztos valaki mérnöki dologról van szó, pl hogy az üveg olyan, hogy valami csodát tud...

Olee: te voltál technikusféleség vagy csak érdekõdtél/érdeklõdsz iránta? (mintha derengene, hogy autóhifihez nagyon értesz..:))

edit: LL bazz, lehet igazad van...legoban tényleg van ilyen tükörszerûség, és ennek is úgy tûnik, hogy ott van a közepén az a legos illesztõpont. de ez nem hiszem, hogy bírja a teljesítményled hõjét....

Igen, elõbb rádió- és hangtechnikai mûszerész lettem, majd ipari elektronikai technikusim meg közlekedéselektronikai technikusim lett.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
jéé azok csak nem ilyen LEGO alkatrészek?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
az átlátszó üveglap az optika védõüvege lehet. de biztos valaki mérnöki dologról van szó, pl hogy az üveg olyan, hogy valami csodát tud...

Olee: te voltál technikusféleség vagy csak érdekõdtél/érdeklõdsz iránta? (mintha derengene, hogy autóhifihez nagyon értesz..:))

edit: LL bazz, lehet igazad van...legoban tényleg van ilyen tükörszerûség, és ennek is úgy tûnik, hogy ott van a közepén az a legos illesztõpont. de ez nem hiszem, hogy bírja a teljesítményled hõjét....

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

miert erdekes ez pocsok?
http://images.netbag...1343212782.jpeg

nem is érdekes :P

;)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Dave írásai mulatságosak. jó olvasni, csak amikor vannak ilyen-olyan fénytechnikai témák, akkor nem sokat értek belõle...

Én meg pont azokat értem és átérzem. Sokkal érdekesebb mint a pulzuszónák, meg pedálfordulat, meg dehidratáció. Én azokat nem szoktam érteni.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

miert erdekes ez pocsok?

A sík felületû volt az alapanyag és addig fúrtad-faragtad, amíg olyan nem lett, mint a bal oldali :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Dave írásai mulatságosak. jó olvasni, csak amikor vannak ilyen-olyan fénytechnikai témák, akkor nem sokat értek belõle...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Lor: ez ilyen ledoptika akar lenni? Jó átlátszó

Ja, biztos Lorlámpához lesz.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Nem kellene egy Blog, vagy egy Szemetes topik az ilyeneknek? Vagy felesleges? :/

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Lor: ez ilyen ledoptika akar lenni? Jó átlátszó

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Nekem nincs senkivel se bajom, csak irtam, mert lehet nem vette észre h regényeket ír. :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

miert erdekes ez pocsok?

fáj a torka a kutyusnak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Csak mostanában szokott rá Dave :-) Kisregény power :)

Ma ilyen utálunk mindenkit nap van? :)

Lor: Berekedt a kutyu? :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
miert erdekes ez pocsok?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

delmának szeretettel:

http://www.gatveder.....php?id=1000890

delma: tudod kire emlékeztetsz te? a legkreténebb oszt.társamra...állandóan jár a pofája, nincs egy igazi haverja sem, egész szünetben csak jár fel-le és minden társalgásba-ökörködésbe belekottyint ("ööö, mirõlvanszó?"), úgy tesz, mintha róla szólna minden ("mimimimivanvelem?"), majd amikor beoltjuk valamivel, akkor meg egybõl jön, hogy "mimimi most mittettem? semmi nem volt, mit idegeskedsz..", és játssza a jópofit tovább, úgy tesz, mintha azt a beszólást/oltást csak azért mondtam volna ,hogy hozzászóljak és észrevegyen, mert a spanja akarok lenni...azt persze nem veszi észre, hogy van rajta 20 kiló felesleg, hogy egy szõrpamacs az egész ember, hogy a haja olyan, mint egy marék zsíros, vállig érõ szalma, hogy a 70e-s kínai mûbõr SS-szerû kabáttal nem felvágni kéne, hogy "csak 70k volt", hanem meghúznia magát... az iróniát meg hírbõl sem ismeri.

úgyhogy szerintem most húzd ki a netet 1 hétre, akkor mindenki jobban jár. a pulzusod meg elég magas, én azért ezt nem venném poénra, hanem elmennék egy szakemberhez...

Nem szokásom senkit védeni, igyhát most sem teszem, de engem meg az idegesit, hogy legtöbbször ilyen 4-5 soros postokat szoktál irni. Kicsit olyan érzésem lesz ezektõl, mintha való életbe is sokat beszélnél. :) (Ami nem baj, ha értemels dolgokról.) :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Áááá... Dave!
Pont indultam lefeküdni, de még elcsíptem a módosítást. :D Nagyon metál! ;) Majdnem besírtam...

Hát, igencsak beletrafáltál...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Dave :) Néha sok végigolvasni Téged (tök jó kisregényeket írsz:D), de most megérte nagyon :-)

:)

kölyök8: ennyire jó lett a leírásom?:D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Jó az avatarod. Ez az új DH gép?:P

Ja-ja ez az új szerzemény. :D
De nem dh gép, hanem betonszaggató Colnago Team színekben. :D