Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Matt: de jó, egy orosz barátnõm lefordította, jó a megfejtésed.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Holnap autókázom egy 640 kilométert, úgyhogy holnap estig szerintem ráér, köszi elõre is!

az enyim nem is jó? :(

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Csajom most Moszkvában van, és csak holnap este lesz online. Ha addig nem fordítja le valaki, akkor tudok segíteni.

Holnap autókázom egy 640 kilométert, úgyhogy holnap estig szerintem ráér, köszi elõre is!
"In idem flumen bis non descendimus"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nem kell izélni a céjét
gyerek még
majd felnõ, s rájön, hogy a nyugdíjrendszer egy jó vicc, az elsõbbség A4-tõl felfelé érvényes, a nõk aranyosak de mindig van egy "de", s az emberek nem hagynak el Mezõtoportyány fröccsöntõ üzemének TMK mûhelyében rolexet...
de ettõl még az élet egész élvezhetõ, sõt
olyan,mint a dinnye
aki nem birja a magokat, kotorja ki

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Az orosz nyelvet keni valaki?

Megköszönnék egy ferdítést...

ferdítés angolra:

Rules of use V.I.P. of the keys:

1. Is forbidden peredacha/prodazha its V.I.P. key to the third persons.

2. Is forbidden the transfer of its akkaunta with V.I.P. by access to the third persons. Akkaunt will be immediately blocked.

3. One-day keys must be activated immediately after obtaining. Keys with the period of action of more than one day can be activated at any time to your discretion.

4. The introduced keys are summarized.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Csajom most Moszkvában van, és csak holnap este lesz online. Ha addig nem fordítja le valaki, akkor tudok segíteni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
húbazze :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Правила пользования V.I.P. ключами:

1. Запрещена передача/продажа своего V.I.P. ключа третьим лицам.

2. Запрещена передача своего аккаунта с V.I.P. доступом третьим лицам. Аккаунт будет немедленно заблокирован.

3. Однодневные ключи нужно активировать сразу после получения. Ключи со сроком действия более одного дня могут быть активированы в любое время на Ваше усмотрение.

4. Введенные ключи суммируются.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
szerintem erre gyakorol, az esti itteni szereplésre .. :)

keresnek a 4 eurós órán pont 20at rajtad, CJ :-)

titta jó bitynity.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Davenél a pont. Nem gagyi. Egy ember elhagyta, aztán haverom apja megtalálta a gyárban. Számozott. :) De mielõtt megveszem még beviszem azért óráshoz. Azért csak biztosnak kell benne lenni. 6000-ért venném.
Hülye aki eladja ennyiért... :) Aztán életem végig kiszolgálna. :)

CJ:
Te vér komolyan ilyen vagy, esetleg napi több órát erre gyúrsz, tanulod vagy veledszületett tálentum?
Ja: ;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Berki, de. de az én órámat pl nem tudom teljesen felmelegíteni, olyan hátlapkiképzése van, és hidegebb azután is, ha a kezemen van. mindegy...de akkoris, észre kellett vennie, hogy leesik.

edit:

zorg: :D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ezaz melegítsünk órákat:D
House lesz:)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
"bõrödnél hidegebb"... vicces kicsit, arra nem gondoltál, hogy felmelgited ha a kezeden van ? :D:D
De elhagyni nem szokás ilyet, kb olyan mintha a kocsit a parkoloba hagynád és hazamennél bevásárlásból nélküle.
Én nem vennék még ha lenne rá pénzem, akkorse, mert ezért felelõsséget kell vállalni :D

Edit: dave: nekem is fém órám van...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
CJ,

vagy direkt hagyták el, vagy pedig...de szerintem azért aki Rolexxal megy egy gyárba, az valószínûleg nem egy kispolskival jut el odáig, és emlékeznek rá. arra nem is gondoltok gondolom, hogy esetleg megkeressétek a jogos tulaját...?

de szerintem kamu, valakire rásóztak egy ilyet, aztán így akar tõle megszabadulni. meg különben is, egy jó órát nem lehet csak úgy elhagyni, és egy ilyen fémházas-szíjas órának súlya van, érzi az ember, ha elhagyja. arról nem is beszélve, hogy ahhoz elõbb ki kell kapcsolnia magát a szíjnak, majd úgy végigcsúsznia az egész órának az ember kézfején, hogy nem veszi észre...ha szíjas óra lenne, akkor azt mondom, hogy talán, de képtelenség nem észrevenni, hogy a bõrödnél hidegebb fém óra ott csúszik le a kezeden.

szóval tuti kamu szerintem.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
vaz, haver faterja milyen gyárba dolgozik?
MEO-s a Ferrarinál?
:-P
de legalább nyernek rajta egy 5öst, ha megveszed..

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
gyerünk szíídzséé választ... kíváncsi vagyok a folytatásra :D
edit:

Ilyen órát nem szoktak csak úgy elhagyni :D

ott a pont... egy ilyen órának azért 'súlya' van, és azért tuti keresné a gazdája, még ha full gazdag az illetõ. S ami kizárt hogy egy arab sejk pont ott járt abban az adott gyárban. Szal marad hogy:
1. Gagyi és jó utánzat :D
2. lásd az elsõ pontot...
3. qva nagy mák lenne...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

Davenél a pont. Nem gagyi. Egy ember elhagyta, aztán haverom apja megtalálta a gyárban. Számozott. :) De mielõtt megveszem még beviszem azért óráshoz. Azért csak biztosnak kell benne lenni. 6000-ért venném.
Hülye aki eladja ennyiért... :) Aztán életem végig kiszolgálna. :)

Ilyen órát nem szoktak csak úgy elhagyni :D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
nekem tegnap is volt egy kutyás esetem. régi tanya, átalakítva valami gumi/traktor szerelõvé persze korcs kutyákkal õrizve. eddig mindig csukva volt a kapu, és csak a kerítés mögül ugattak. tegnap megyek arra és az összes kutya az úton szédeleg/fekszik. az út jobb-bal oldalán kerítés, kerülni csak egy 40 km-es visszafordítóval lehet. ahogy tudtam megközelítettem õket, persze egybõl felált 1-2. akkor kigondoltam hogyha jön valami jármû az úton akkor úgy próbálok idõzíteni hogy pont egyszerre haladjunk el a a kutyák elött.
kb 5 perc múlva jött egy dzsippó trabis és megmenekültem:)

a kisebb testû kutyák még nem gázak mert azokat le lehet sprintelni, (átlag 20m után feladják) de az ilyen szívós dögökkel én sem próbálkozom...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
6000-ért?!
Na ne már! Ennyire hülye nem lehet valaki. Vagy hamis.
Vagy mi van?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
engem multkor egy ilyen nagy bundáju szörny támadott meg a hegyen, szaladt felém, szokás szerint üvöltöttem neki hogy "gyere getszi" ez álltalában bejön, de ez csak jött, mondom akkor lehajolok kõért, de még mindig jött. elindultam felé futva, megfordult és elment ::D:D lehet érezte hogy nem félek tõle. Aztán beelgondolva utána, simán szétszedhetett volna :D