Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2006. March 08. - 00:15

ha nem is leszel nagy darab tõle, de megizmosodsz rendesen
mondjuk erõsen kötött izomzat mellé nem a legjobb, de gondolom aki csirkének érzi magát, nem szenved ilyen problémáktól..
Posted 2006. March 08. - 00:09

és mozogtál mellé? kondi, vagy más "igénybevevõset"?
ilyen ötkilós porok, pro gain mass blabla néven voltak már 2-3 évvel ezelõtt, természetesen pénzpazarlás lett belõle. (azaz megvettem a legdrágábbat, de egy tetves kilót nem szedtem fel)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. March 08. - 00:00

tisztában vagyok vele, hogy "magától" nem jön fel 10 kiló.Rob, és mindenki aki hízni szeretne, terembe ugye nem jártál még?
Ha egy ideje lejárnál heti 3szor, és mellé tolnád is a fehérje turmixokat, meg a kaját, és úgy sem híznál egy dekát se akkor esetleg gondolhatnál durvább szerekre, de addig...
Munka nélkül senki se ússza meg szvsz.
ilyen ötkilós porok, pro gain mass blabla néven voltak már 2-3 évvel ezelõtt, természetesen pénzpazarlás lett belõle. (azaz megvettem a legdrágábbat, de egy tetves kilót nem szedtem fel)
nem akarok 3-4 évet várni arra, hogy ne legyek csirke.
amugy az utóbbi 2 órát a musclebuilder fórumainak olvasásával töltöttem, és kérdezni már nem merek. (ahogy ott leoltják õket istenem

ha végigolvasom, valószinüleg magam is lemondok arról, hogy ilyenbe kezdjek, de ahhoz nekem olyannak a véleménye kell, aki ért hozzá.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. March 07. - 23:52

volt egy osztálytársam általánosban aki asszem 5ikben ment el az osztályból. (teljesen közömbösek voltunk egymással, tehát nem az hogy nagy haver) azóta nem láttam nem hallottam róla, erre meg bejelöl ismerõsnek, és név alapján egybõl beugrik

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. March 07. - 23:46

Ha egy ideje lejárnál heti 3szor, és mellé tolnád is a fehérje turmixokat, meg a kaját, és úgy sem híznál egy dekát se akkor esetleg gondolhatnál durvább szerekre, de addig...
Munka nélkül senki se ússza meg szvsz.
Posted 2006. March 07. - 23:32

amúgy én kábé 2éve nem hízok semmitse.. :-/
Amikor tesóval voltam angliában, akkor egy héten keresztül toltunk egész jó kis kajamennyiséget, rántotta spagetti, sült virsli, curry-s pulyka, fenetudja hány kiló kenyér, stb..
"ha ezek után nem híztál legalább 1kilót, akkor..."
hát nem híztam

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. March 07. - 23:31

még akartam volna én is dologot mondani, de nem akartam zavaródni...Én ezt csinálom és tartom a súlyom
Pedig most megint nem van sok mozgás.. :-/ :-(
Rob; pajzsmirigy-túltengés? Írnám, hogy hüyye vagy, de személykedésnek vennéd, azt nem szeretném
Borsi; van MSN
Grat a géphez, akartam volt még mondani...
Módosít; felénk is egy Caldera esélyes most nagyon, Zé ügynöknek köszönhetõen, bár sztem a 14'es méret az pitzi, de õ tudja...Csontszín.

msn siker! csak másoknál mintha nem lennék ott
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Posted 2006. March 07. - 23:29

Amugy meg ne szenvedj. Ha rendesen zabalsz, akkor hizol. Mindenki, igy Te is.
Vacsorara minden nap betolsz 5-6 tojasbol rantottat vagy egy csomag virsli, stb. hozza negyed-fel kilogramm kenyer. Esetleg parizsi halomba, de ezt a tojas melle is lehet. Napkozben meg rendesen zabalsz tesztabol, krumplibol es zsiros kajakbol. Nem oriasi muveszet am... Vacsora szigoruan 22h utan, ilyesmi.
Én ezt csinálom és tartom a súlyom

Pedig most megint nem van sok mozgás.. :-/ :-(
Rob; pajzsmirigy-túltengés? Írnám, hogy hüyye vagy, de személykedésnek vennéd, azt nem szeretném

Borsi; van MSN
Grat a géphez, akartam volt még mondani...
Módosít; felénk is egy Caldera esélyes most nagyon, Zé ügynöknek köszönhetõen, bár sztem a 14'es méret az pitzi, de õ tudja...Csontszín.
Posted 2006. March 07. - 23:29

én meg majd lektorálomMajd megírom könyvben hogy kell kurva sokat hízni:D

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. March 07. - 23:15

conor: tényleg, ezen átsiklottam.. talán jobb is

korán volt itt még...
maci: mindenkinek ott van a kis msn emberkéje az avatar alatt

Posted 2006. March 07. - 23:14

Posted 2006. March 07. - 23:14

egyfelõl azt csinálok, amit akarok, ezen nem nyitunk vitát.
ahhoz van elég eszem, hogy anélkül, hogy utánaolvasnék, és egyáltalán, elég informált lennék, nem kezdek neki semminek.
szóval nem várok elitélést. egyáltalán, véleményt sem várok. információt várok.
madj én eldöntöm szépen, mi a jó nekem, és mi nem.
voltam orvosnál, gyors az anyagcserém. az a kajamennyiség, amit egy átlag nap beviszek, annak az 5szöröse kellene, plusz embertelen terhelés.
olyat csinálok, amit itt is kellene sokaknak: végigolvasom azt a fórumot (az elsõtõl az utolsó betûig) és utána kérdezek.
nem holnap fogok beszedni 10 naposim-et, nyugalom.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. March 07. - 23:07

Vacsorara minden nap betolsz 5-6 tojasbol rantottat vagy egy csomag virsli, stb. hozza negyed-fel kilogramm kenyer. Esetleg parizsi halomba, de ezt a tojas melle is lehet. Napkozben meg rendesen zabalsz tesztabol, krumplibol es zsiros kajakbol. Nem oriasi muveszet am... Vacsora szigoruan 22h utan, ilyesmi.
köszi
valami ilyesmit kerestem.
hajam van bõven, és majd ésszel szedem, hogy azért felálljon a f*rkam
sz*rok a naturálra amugy, ki a fene kérdezi mega bíccsen, hogy mitõl 52-es a karom?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. March 07. - 22:53

Posted 2006. March 07. - 22:50

nem vagy elég figyelmes
http://partyfoto.ori...865/photo5.html
belõlem csak részek vannak szerencsére, nem látszik a szétcsúszott fejem:-)
Utalom a stadionlampas Garlando asztalokat

Tenyleg, multkor voltunk a Kuplungban, es iszonyatosan lepusztult miota nem voltam. Lepra hely lett, valszeg ez volt az utolso hogy oda mentunk.
AKi rendes helyen akar csocsozni, annak tudom ajanlani a Noiret szalont.
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. March 07. - 22:50

Posted 2006. March 07. - 22:48

köszi
valami ilyesmit kerestem.
hajam van bõven, és majd ésszel szedem, hogy azért felálljon a f*rkam
sz*rok a naturálra amugy, ki a fene kérdezi mega bíccsen, hogy mitõl 52-es a karom?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. March 07. - 22:48

Szálalásos fakitermelés a Bükkben, kézi rakodással, pacivontatással, döntõlapos fûrészkével fel-alá rohangálással a hóban. jó levegõ, remek társaság,vaskos poénok, senki sincs 90 kg alatt, napi min. 8 óra durva fizikai munka, aprópénzért.
Az elsõ hét halála után, a másodikat túlélve, a harmadik végén bármely kricsmi nyerõautomatás törzsvendége csak vesztes lehet. látványos fizikai fejlõdés mellett gigaönbizalomnövekedés, jó közérzet,ill. ÉTVÁGY.Edzésnek, ha gondolod, elintézem.
Posted 2006. March 07. - 22:47

és most micsináljak?felbújtás szerekre, durvább mint a warez :}
kolamaci: jah, de volt vmi bibi, és nem mindenki lett meg reboot után
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Posted 2006. March 07. - 22:45

kolamaci: jah, de volt vmi bibi, és nem mindenki lett meg reboot után
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"