Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

amúgy megy egy szállóige itt a fórumon

mashol is sokszor csak azt a kozeget nem ismeritek
:-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ha jól tédeke akkor: TradeMark(s)

amúgy megy egy szállóige a fórum(ok)on ;)

javítva :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Biketigger: Háttal a monitornak tm-es avatarkép? :)

a tm mit jelent ?
amúgy meg mivel per pill nincs biciklim .....

olyan képet is csináltam ahol a monitor tetején csücsül az Elek / -így híják-/ de aztán ezt raktam.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Biketigger: Háttal a monitornak tm-es avatarkép? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Az volt benne a szép, hogy a rakparti felhajtó ugye fel van bontva, és nagy terelõ táblákkal el van zárva a járda, tehát ott sem tudod kiekerülni. Úgy tudtam elmenni mellette, hogy megálltam, bringáról le, bringa megemel, taxi mellett eloldalaz. Aztán megfordul, és fotóz. :) Általában nem vagyok az az anyjába küldõs, megelégedtem a fényképpel. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Ja, bukósisak, szemcsi, dagonyás ruci. Tök gyanús lehettem. :D

Mondjuk a másik kép készítése neccesebb volt, mert ott az autóban benne ült a hiéna, de nem ellenkezett, amikor fotóztam. :)

De komolyan. Az a köcsög miért nem állt le a rakpart felhajtójára? Azt úgyis építik, nem jár arra autó. Hihetetlen, hogy az az egy parkolási lehetõsége volt a buzinak. Elõtte 200m-re parkoló, mögötte 100m-re benzinkút+parkoló.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ja, bukósisak, szemcsi, dagonyás ruci. Tök gyanús lehettem. :D

Mondjuk a másik kép készítése neccesebb volt, mert ott az autóban benne ült a hiéna, de nem ellenkezett, amikor fotóztam. :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Akkor engem is megörökíthettek párszor, amikor nekiállok fényképezni. :)

Fõleg, ha azt vesszük figyelembe, hogy honnan készítetted a fényképeket. zerintem pont a bank elõtt álltál.:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Akkor engem is megörökíthettek párszor, amikor nekiállok fényképezni. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Az a helyzet, hogy az a cég aki takarítja az épületet (beleértve a medencét is) tõlem vásárolja az eszközeit, gépeit, tisztítószereit. .

még a végén üzletelni fogunk ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ja, azt meg lefelejtettem, hogy azért áll oda a biztiõr a kocsijával, mert így az irodájából nézheti monitoron. Az egész terület be van kamerázva. Ráadásul nem is egyszerûen. Én a múltkor láttam, hogy milyen képet ad. Kimerevítve 2 megapixeles képeket tudnak róla nyomtatni.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Sem a jarda, sem a bringaut nem lehet maganterulet. Egyebkent nem buntetesre gondoltam, hanem arra, hogy mondjuk arra tekerek, nem tetszik es kicsit megkarcolom a kocsit vagy csak jo kedvem van es matricat ragasztok ra.

Autos szekcio el se kezdje a problemazast.

Elárulom, hogy ezeket soha nem fogják megbüntetni, mert ház körüli összes közterület az õ õrzésük, felügyeletük alá tartozik. A múltkor rákérdeztem, a bicikliút és járda a telekbõl lett kimérve. Egyszóval magánterület, mivel a Riverside is magánkézben van. A végén még leborulhatunk a lábaik elé, hogy megengedi a telkén való biciklizést.
Kb. 2 év múlva fogok onnan elköltözni. Alig várom a napot, hogy az összes fasz autójáról letörjem az elektromos tükröket, meg az spd,vel szép dizájnos mintát faragjak az oldalába. De addig inkább tûrök.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Sala! Ha még kétszázszor kérsz meg rá, akkor sem lesz házibuli nálunk! :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
szar az élet... ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Az a helyzet, hogy az a cég aki takarítja az épületet (beleértve a medencét is) tõlem vásárolja az eszközeit, gépeit, tisztítószereit. Ebbõl adódóan én tudom, hogy mivel takarítanak, úgyhogy a lubickolást kihagyom. :)

Na jó ez csak poén volt. Van belépõkártyám oda is meg a szaunába, a jakuba, meg mindenhova, de nem használom. Általában én is inkább bicózom.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ezt nem értem. A bringa út, meg a járda már az építkezés elõtt is ott volt. Ezek szerint az önkormányzat azzal együtt adta el/ki a telket?

Olee: te is ott szoktál punnyadni a medencében? Tegnap is jöttem haza mocskos sárosan a szakadó esõben a hegyrõl, a pancsolók meg tök furán néztek, hogy micsiálok az esõben a bringán. :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Alig várom a napot, hogy az összes fasz autójáról letörjem az elektromos tükröket, meg az spd,vel szép dizájnos mintát faragjak az oldalába. De addig inkább tûrök.

Micsoda forradalom készül... :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Elárulom, hogy ezeket soha nem fogják megbüntetni, mert ház körüli összes közterület az õ õrzésük, felügyeletük alá tartozik. A múltkor rákérdeztem, a bicikliút és járda a telekbõl lett kimérve. Egyszóval magánterület, mivel a Riverside is magánkézben van. A végén még leborulhatunk a lábaik elé, hogy megengedi a telkén való biciklizést.
Kb. 2 év múlva fogok onnan elköltözni. Alig várom a napot, hogy az összes fasz autójáról letörjem az elektromos tükröket, meg az spd,vel szép dizájnos mintát faragjak az oldalába. De addig inkább tûrök.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Pont ezert szolj nekik. Meg a vegen matricat/egyebet kap a kocsi, aztan harag lesz ha bringaval latnak. :)

A felsõ kép az pont elõttünk készült. Általában több autó is szokott ott parkolni a biciklis úton. Ez a ritka kivétel. Én nap, mint nap küzdök velük. A poén az, hogy az egyik kocsi azé a biztonsági szolgálaté szokott lenni, akik a park, a ház, és a közvetlen környezet rendjére vigyáznak. Pont ezért nem szólok be nekik, mert elvileg õk õrzik a teremgarázst, ahol én is parkolok.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A felsõ kép az pont elõttünk készült. Általában több autó is szokott ott parkolni a biciklis úton. Ez a ritka kivétel. Én nap, mint nap küzdök velük. A poén az, hogy az egyik kocsi azé a biztonsági szolgálaté szokott lenni, akik a park, a ház, és a közvetlen környezet rendjére vigyáznak. Pont ezért nem szólok be nekik, mert elvileg õk õrzik a teremgarázst, ahol én is parkolok.