Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Vagy, mivel garis meg a bico, beviszem a boltba es kozlom, hogy lofasz es azonnal teszunk bele egy masikat mert ez nem jatekos. Nem kicsit kaptam most fel a vizet, kisebb csovet teszunk bele aztan majd a bilincs szorit, fasza. En meg szopok vele miota meg van.

Edit: a tema ugy felkurt, hogy paraszt modon meg sem koszontem. Szoval koszi sracok. Egy rohadt idegesito problemam fog megszunni.

Edit2: de egyebkent nem ertem, mert sehol a neten nem talalok 27-es atmeroju bike+ nyeregcsovet, erre viszont az van irva es a belecsuszik, mint kes a vajba es mozgathato alapjan ez tenyleg 27-es.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
31.8 a külsõ valszeg;) arra még pont nemjó:D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Elengedem, belecsuszik lazan. Ha nyitva a bilincs, akkor tudom mozgatni elore-hatra. Nem sokat, de mozog.

akkor megoldódott... amugy a pl a 31,6 is 27,0 után van...
ráhúzhatod kívülrõl... :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ha elnegeded és belecsuszik, akkor irány venni 27,2es nyeregcsõvet.
punktum.

27.2;)

A másik-on volt a hangsúly :-)

edit: kapjátok eb hogy kiforgassátok a szavamat :D:D
kivülrõl.. lol
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Oké, akkor mondj másik méretet, ami a 27.0 után van ;)

27.2;)
Al: akkor nyilvánvaló. 27.2esre van szükséged. lehet anyaghiány miatt ilyet tettek bele gyárilag. hogy legyen valami

és mivel hatalmas a választék eme méretben, hisz ez az egyik fõ szabvány, így bármit vehetsz bele.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Elengedem, belecsuszik lazan. Ha nyitva a bilincs, akkor tudom mozgatni elore-hatra. Nem sokat, de mozog.

Enyim Paripa

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

a 2tized nagyon sok... az beleesik nem belecsúszik ha 2tizeddel kisebb lenne...

Oké, akkor mondj másik méretet, ami a 27.0 után van ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
kivéve a magellánoknál, melyekbe a "jó" nyeregcsõ picit nagy, a kicsi meg majdnem jó.
2004-es px-el szívtam vele.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

menj el egy boltba és probálj bele nagyobb csövet (27,2?), ha belemegy a nagyobb, akkor végy egy nagyobbat.
Csak egy bizonyos pontig csúszik le, vagy "tövig" ?

edit: khhm lehetetlen méret Magellánnál.. 31.8 :):)

a 2tized nagyon sok... az beleesik nem belecsúszik ha 2tizeddel kisebb lenne...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Kulsore igy nez ki (legalabbis ilyen fejjel nem talaltam masik bike+ nyeregcsovet) http://ebike.hu/term...2-290-mm-ig/580
Ez 27,2-nek van irva a honlapon de a kibaxott csovon konkretan 27 van irva az athuzott karika moge, semmi 27,2, konkretan 27.

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
27-es elég lehetetlennek hangzik. meg merem kockáztatni, hogy 27.2-es, de ennyire elszúrt méreteket még a magellán sem csinál. könnyedén megy be a nyeregcsõ a helyére? polarxnél a belevalót szinte bele kellett eröltetni. ha könnyedén belecsúszik, akkor érdemes egy egyel nagyobbat keresni, abból kapható is szinte minden.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
menj el egy boltba és probálj bele nagyobb csövet (27,2?), ha belemegy a nagyobb, akkor végy egy nagyobbat.
Csak egy bizonyos pontig csúszik le, vagy "tövig" ?

edit: khhm lehetetlen méret Magellánnál.. 31.8 :):)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Megneztem a nyeregcsovet. Van rajta egy karika athuzva es mellette egy 27-es szam, szoval gondolom 27mm. Letorolgetes mar ezerszer volt, vaz is belulrol. Az acor bilincs nagyot tep. Nemtom mi lehet de megorjit, idegesito es unalmas allandoan feljebb emelni. Ha pedig lecsuszik, akkor kenyelmetlen...

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
pedig írtak már ilyet itt is:) ha van zsír rajta, azt is érdemes letörölni róla. fõleg ha fényesre van eloxálva, mégjobban csúszhat.
méretben sajnos nem tudok segíteni:-\

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
jaja, valszeg pont eggyel kisebb meret, vagy a gyorszar nem szorti elegge, bar ilyet meg nem nagyon lattam :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a nyeregcsõ csak annyiba lehet bûnõs, hogy nem belevaló méret.
Kompletbe vetted a bringát vagy építetted?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tudom, hogy van tech, de itt - majdnem - mindent lehet es azok olvassak gyakran ezt a topicot, akik tudasaban es tapasztalataban bizom. Szoval nyeregcso, kellene masik. Miert? Mert a tokom tele van azzal, hogy meg egy varosi edzesnel is 1 ora alatt lecsuszik 1-2cm-ert az ules (amit azert par perc tekeres utan eszreveszek, mert egybol kenyelmetlen lesz a zuzas). Nos, eloszor is nem tudom, hogy a 05-os Magellan Crux-ba milyen mereto nyeregcso kell, szoval ebben kellene segitseg (tudom, lehet merni is, de talan nem a colostok a legfrankobb erre, mas meg nincs), mi a Crux merete? Aztan kellene egy ajanlas a vetelre vonatkozoan. Mindenkeppen 400-as hosszrol beszelunk es olyan kellene, amit ha odazarok a bilincsel, akkor oda van zarva es nem mozdul. A nyeregbilincsemmel szerintem nincs gond, egyebkent egy acor es igen, megtepem rendesen (jobban mar nem merem mert recsegne...). Szoval szerintem a nyeregcso a bunos es kellene masik. Nem baj, ha nem a legdragabb... Elore is koszi sracok.

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Én is ezt nem értem... Bezzeg ha esetleg valami rosszat csinálsz, mondjuk sötétben kerekezel, mert defektet kaptál és ha nem kaptál volna akkor világosba értél volna haza -megtörtént- akkor jön a "szerv" oszt gumi leenged, röhög, elmegy... Utána meg pumpálhatsz mégegyszer... ez csak így eszembe jutott, hogy valaki mindent megúszik, valaki meg semmit... Csak ebben az a szomorú, hogy annak a külyöknek még lelkiismeret-furdalása sincs, az tuti...

velem ilyet rendõr nemcsinál;) meg sem állok nekik.
az érdi meg... vizes lepedõ alap. neki is, és aki annó a polgármesteri hivatalban(akkor még tanácsház?) engedélyét adta arra, hogy egy lejtõn elhelyezett S kanyarban fehér aszfaltot tegyenek le.

furamód épp msot szedték fel, és tettek fel rendeset.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
van olyasvki aki vj-zik vagy van vmi anyagja ien témában?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ebben mi a liberalizmus / nem liberalizmus ?
jaja Kalának is tetszett volna az a villa de bukta

...
..
.
az jutott még eszembe h a Csillag tele van ilyen artzokkal akik gondatlanságból elkövetett akármi miatt kerültek be, de meg is érdemlik, száguldozik, és 7 embert elcsap...
más kérdés, h a jelenlegi BV szabályok miatt elég hamar kikerülnek onnan