Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Igen, és szerintem nem a radikális dolgok a megoldások, h láncoljuk magunkat pakshoz meg a zengõre...értelmesebb lenne lobbi csoportokba fektetni az energiát és akkor talán nem tartanánk ott, 2006ban úgy lehet választási kampányt nyomni, h elõ sem került a környezetvédelem téma, senkinél sem. Ami elkeserítõ.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Még jó múltkoriban volt a napló népnevelõ mûsorban szó a M0ás építésrõl; környezetvédõ bátsi tiltakozott, kiderül h nem is arra lakik, majd megkérdezték akik "mellett" menne az út, h zavarná-é õket és mondták " dehogyis ".

Fontos a környezetvédelem. De nem fölösleges és barom dolgokért. Pl. margitszigeti fák.

Így van... És mint írtam én természetvédelmi mérnöknek tanulok... És az a baj, hogy ezek a csoportulások -meg sokszor a greenpeace is ide tartozik- ezzel a túlzott okvetetlenkedéssel az emberekbõl pont az ellenkezõt hozzák ki, aztán az is kapja a hideget-meleget a "szakmában" dolgozók közül, aki épeszûen, reálisan tud gondolkodni... :(

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Még jó múltkoriban volt a napló népnevelõ mûsorban szó a M0ás építésrõl; környezetvédõ bátsi tiltakozott, kiderül h nem is arra lakik, majd megkérdezték akik "mellett" menne az út, h zavarná-é õket és mondták " dehogyis ".

Fontos a környezetvédelem. De nem fölösleges és barom dolgokért. Pl. margitszigeti fák.
Expinálom a pinarámát.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

... ugy betudok rágni, mikor ennyire elvakult embereket látok, mint például ez a levegõ munkacsoport, vagy mi, mert egyszerûen semmilyen megoldásra nem tárgyalóképesek, hiába is próbálnák feljebbrõl megoldani a próblémát valamilyen uton-módon...

Ja, gyönyörû emberek:mad:... Többek között az M0-ást, az új 10-es utat, és az aquincumi híd építését is õk késleltetik. Mert otthon elég egy feljelentés, hogy bármilyen projectet környezetvédelmi okokra hivatkozva hónapokra, sõt évekre megállíts.
Részemrõl: vízágyút, gumibotot, és könnygázt nekik...:rocketman
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

par honapja volt rola szo a tv-ben, hogy mar masok felvetettek, szelesiteni kellene, ha nem is most azonnal, de idovel mindenkeppen.
a csoka, akivel beszeltek rola, pedig mondta, hogy siman megoldhato lenne, mert hely a legtobb utszakaszon boven van ra, de a feluljarok, hidak megoldhatatlanok, ott ugyis betorlodik a nep. szoval akar felejtsuk is el.

Legalább a két sáv érne már körbe a város körül...körgyûrû? Itt egy darab, ott egy darab...az is béna...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts

Ott van a franko Bostoni pelda. 6 savos autopalya a varos alatt. :) A korgyuru meg lofasz, buzi kamionos elalszik, aztan az van, mint tegnap, hogy romma tornek mindent es fel napig all a korgyuru... Meg amugy is 3 savos gyuru kene + leallosav.

par honapja volt rola szo a tv-ben, hogy mar masok felvetettek, szelesiteni kellene, ha nem is most azonnal, de idovel mindenkeppen.
a csoka, akivel beszeltek rola, pedig mondta, hogy siman megoldhato lenne, mert hely a legtobb utszakaszon boven van ra, de a feluljarok, hidak megoldhatatlanok, ott ugyis betorlodik a nep. szoval akar felejtsuk is el.
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

én is pont ezen gondolkodtam vasárnap délután az erzsébet híd után a dugóban, miközben csabdiból jöttünk hazafelé, hogy milyen jó is lenne, ha nem kellene bejönni, lejönnénk pest elõtt a 0-sra, oszt az M3-asig odase neki... Ezt nem csak a pestiek várják hogy kész legyen. Én természetvédelmi mérnöknek tanulok, és mégis ugy betudok rágni, mikor ennyire elvakult embereket látok, mint például ez a levegõ munkacsoport, vagy mi, mert egyszerûen semmilyen megoldásra nem tárgyalóképesek, hiába is próbálnák feljebbrõl megoldani a próblémát valamilyen uton-módon... a tökéletes megoldásra meg hiába várnak, a mai világban nincs olyan...

hát vagy asszony...minden nap szentendre - mende oda vissza 110k meg 2,5 óra, bkv-n 5,5 ha legalább az a kibaszott hid meglenne, akkor kb -30kili és legalább 1óra minusz, plusz sokkal kevesebb benzin, meg környezetszennyezés
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Hazaertem edzesbol. Zsir ez a video. En birom a finneket. :) Van ilyenem is: Maija Vilkkumaa - Meikit Ketjut Ja Vyot (album)

az under hip-hop jaik nagyon ütõsek a finneknek :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
ez így van, az a két sáv ami van az kevés

múltkor azon döbbentem le hogy milyen út vezet a reptérre

rég jártam már arra, öcsémet kellett elhozni a reptérrõl és nem akartam elhinni hogy 2*1sávos út vezet ki a reptérre, szûk korlátok között

ha ott baleset van akkor aztán tényleg lekési a repülõt jópár ember

durva
Autist Team:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ott van a franko Bostoni pelda. 6 savos autopalya a varos alatt. :) A korgyuru meg lofasz, buzi kamionos elalszik, aztan az van, mint tegnap, hogy romma tornek mindent es fel napig all a korgyuru... Meg amugy is 3 savos gyuru kene + leallosav.

Mondjuk azért egy ilyen döntés elõtt esetleg nem ártana végre 20 év után befejezni a körgyûrût. Vagy a kamionosok pl. Gyõr-Debrecen között a Magas Tátra felé kerülnek???

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Mondjuk azért egy ilyen döntés elõtt esetleg nem ártana végre 20 év után befejezni a körgyûrût. Vagy a kamionosok pl. Gyõr-Debrecen között a Magas Tátra felé kerülnek???

én is pont ezen gondolkodtam vasárnap délután az erzsébet híd után a dugóban, miközben csabdiból jöttünk hazafelé, hogy milyen jó is lenne, ha nem kellene bejönni, lejönnénk pest elõtt a 0-sra, oszt az M3-asig odase neki... Ezt nem csak a pestiek várják hogy kész legyen. Én természetvédelmi mérnöknek tanulok, és mégis ugy betudok rágni, mikor ennyire elvakult embereket látok, mint például ez a levegõ munkacsoport, vagy mi, mert egyszerûen semmilyen megoldásra nem tárgyalóképesek, hiába is próbálnák feljebbrõl megoldani a próblémát valamilyen uton-módon... a tökéletes megoldásra meg hiába várnak, a mai világban nincs olyan...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
mondjuk 400 forintért tényelg nem sokan fogják használni az ottlakók
Autist Team:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

vagy lehetne fizetõs a belváros (kivéve persze az ottlakók..)
azért a teljes tiltás kicsit durva

és a pénzbõl építeni parkolóházat :P :D

meg mondjuk ehhez az is kéne hogy be is kéne állni, abba ami van....mert állitólag a meglévõk. -és azért van néhány- ha félig tele vannak jó napjuk volt...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
Ópium pogácsa!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
23:45 Autóverseny
Le Mans sorozat, 24 órás, Spa
Eurosport

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Boldog Szülinapot Dagi!:cheers:
Fateromnak is ma van, szal duplán respect;)

Kösz, és kézcsók a Faternak!:beer:
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
10bol egy olyan van aki rakosrettentorol meg soroksarra [akarhova nem ismerem a keruleteket] a maradek 9 csak azert megy kocsival mert szeret ulni az izzadtsagaban es versenyezni 4 centiert meg a kocsi orrat dugdosni savbol ki savba be hogy ket hellyel elorebb legyen. mert ez jo neki. es mert fasz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Boldog Szülinapot Dagi!:cheers:
Fateromnak is ma van, szal duplán respect;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
nekem a galéria is szokta ;)
Expinálom a pinarámát.