Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Pedig érdekelne.

A vállásról: nem mondanám magam túlbuzgó kereszténynek, ezért végighallgatok mindenféle kicsit is racionálisabb érvet pro-kontra (azaz nem azt, hogy "Isten létezik és kész!"). De nyilván ezt nem tudhatjuk meg ilyen egyszerûen, majd tán 2150-ben :)

Úgy általában azt mondanám, hogy "csak" egy része meglepõ: az például sejthetõ, hogy Irak nem a terroristák miatt kell, hanem mert valami "folyik ott".

Valójában azért nem tudok állást foglalni, mert ezt is olyannak érzem, mint az ufo témájúakat. Vajon mindent elmondanak, vagy ez is csak egy ügyesen kiválogatott adathalmaz rózsaszín masnival?
Mindenesetre nagyon érdekes párhuzamokat állít fel és tulajdonképp így az egész még hihetõnek is tûnik.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.179 hozzászólás
blog ON

a fullmerev bringa terepen is jó móka, nem csak a mérlegen.

a specialized fast trak lk terepen is mûködik, a ballonosság érezhetõ komfortot ad. és kapaszkodik és fordul is és nem is sodródik (nagyon). szal jó.

a rokoni alapon állást kapott, enyémnél kétszer nagyobb lóvét hazacipelõ, "nemérdekel, leszarom" hozzáállású, a munkáját velem megcsináltatásra játszó barbibabák bek@phatják.

ezt a kettõt mûértõknek csak úgy (+18):
http://cgirls.playbo.../10289KM_13.jpg
http://pban.playboyg.../10281RM_14.jpg

ez meg minden logikát nélkülöz, de nagyon bejön, kell egy ilyen:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
tesztek:
http://www.marin.co..../wp.php?wpp=262
http://www.marin.co..../wp.php?wpp=286

megyek dr. house-t nézni.

blog OFF
köszönöm a figyelmet.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

No megnéztem a Zeitgeist-ot.

Nem tudom, mit mondjak róla.

Pedig érdekelne.
"In idem flumen bis non descendimus"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
No megnéztem a Zeitgeist-ot.

Nem tudom, mit mondjak róla.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
és a gyakorlás nem egyenlõ az összefoglalással?:o
Szídzsé! egy tanár mindent meg tud magyarázni, elõrángat a törvénybõl egy olyan részletet, amivel elhiteti veled, hogy neki van igaza. ;)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Az kircsó. Szakrajzból úgy van óránk, hogy kedden dupla, csütörtök dupla. Na most tennap bevernyogta a tanár óra végén, hogy témazáró. Semmi összefoglalás, csak gyakoroltunk egy kicsit. És ha még mi mondjuk meg neki, hogy ugyanmár tanárnõ, mi leszünk megint a hülyék. Alapból is azok vagyunk, senki nem ért semmit, új a tanár, aztán beledobták rögtön a mélyvízbe, nem is csodálom.
Köszi. :)

Gabi :D

Kosina, nem mert nem azokat gyakoroltuk, amit kellene.
Mindig a tanár a hibás ugye? :D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
s mindezt két tanúval ellenjegyeztetni, bizocccssságot felállítani, szólni az ombudsmannak, s megvizsgálni, hogy minden -közjegyzõ jelenlétében!- rendben zajlik-e
Aztán jaj, tényleg, egy Unijós lajstrommal rendelkezõ akkkreditált ellenõrzõ bizoccság is kell.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

televannak az utcák helyes, mosolygós lányokkal.
tetszik :)

ezen a napsütötte délutánon mi is kiültünk egy sörre, nagyon jó volt :)
közben nézelõdtünk persze...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Szídzsé!
ja.
és összefoglaló órát is kell tartani.
és két héten belül ki kell adni.
ha ez nincs meg, tessék lázadni, de erõszak mentesen! ;):)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Ha lehet, ne vetesd ki, nekem is kivették még kiskoromban, az orr-és torokmandulám is, azóta okosan kell a hidegben bármit is csinálnom, mert ha bekapkodom a levegõt, nincs amin átmenjen, rögtön megfázik a torkom. Ja, és a torkomban lévõ szájpadlásról lefele lógókát is félig levágták a láma orvosok... :(
Egy témazárót egy héttel elõtte már be kellene jelenteni?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
televannak az utcák helyes, mosolygós lányokkal.
tetszik :)

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás

blog on: (toom senkit sem érdekel, de lehet valaki unatkozik és mégis)
voltam ma a kórházban (igen, kiengedtek, és nem szöktem meg;)
most elég keveset kellett várjak, a múltkori 3 óra várakozás helyett most csak a fele volt.
mint a múltkor már említettem, arcüreg gyulladás gyanús esetként mentem ma oda, de aztán kiderült hogy gyulladt,gennyes a mandulám vagy mi, és húzzak el vérvételre, majd holanp menjek vissza. mondom fasza. épp hogy bekerültem a 130-as vérvételes keretbe, (codname:119) lecsapoltak, majd hazazúztam.
a ropi szervezetemet eléggé megviselte a dolgog, így délután 3 kor keltem
tekertem egy laza 1.5 órát betonyon, egy faszállító kamion majdnem kivasalt a 65-ösön:(
asszem ennyi:D:pisze:

egész nap flasheltem, olyanokat hogy ha esetleg kiveszik a mandulámat akkor mennyi ideig kell kórházba lenni, és utánna meddig nem bringázhatok?

Én azért a helyedben elmennék több dokihoz is, mielõtt kés alá fekszem. Ugyanis sokszor rámondják az elsõ gyulladásnál, hogy ki kell venni, mert a nyugati orvoslás már csak ilyen, nem az okot keresi, hanem, ha vmi "elromlik" vágjuk ki. Persze az egyetlen egzakt része az orvoslásnak a sebészet, tehát, ha már ott vagy, akkor legalább abban bízhatsz, hogy tényleg kivágják, amit kell.
A gyógyulás olyan másfél hét totál fekvõs, fájdalomcsillapítós sztori, aztán lassan elkezdi összekapni magát a szervezet, jobb esetben. Azért a bringa egy ideig pihenni fog szerintem.
Szóval mandulát kivenni - bár én nem vagyok orvos - akkor szokás, ha évente 3-4szer minimum komoly gondot okoz. Nekem is ki akarták kapni, de nem hagytam :) Évi kétszer gyullad be max, vagy még annyi sem. Szóval good luck, majd írj, hogy mit mondott a doki :)
Jónást várják a halban!

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Sala: Mikor fogod összesározni azt aszép bringát? Remélem csinálsz egy olyan képet is amin csöpög rólad és a bringáról a sár és a víz :D úgy az igazi ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem is olyan hulye a kis sala gyerek.

en maradok oklibol csak a szemcsinel

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Egy mandulától?...:)
Mikor egy kedves specivel futó ismerõsünk egy - az expón történt esés után kapott gipszet a csuklójára... Másnap reggel megjelenik, levágja, olyan kijelentéssel, hogy "meggyógyult"....

Ezek után én már semmin se lepõdök meg :)

De elõbb azért várd meg, az orvos mit mond :)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
jó mintás az a sw gumi hogy így megáll fûben:D
azon az am bringás plakáton meg oylan mintha ufók lennének:D:D
(érdekes hogy mindegyik úfó alakon ugyan az a sörhas van)

blog on: (toom senkit sem érdekel, de lehet valaki unatkozik és mégis)
voltam ma a kórházban (igen, kiengedtek, és nem szöktem meg;)
most elég keveset kellett várjak, a múltkori 3 óra várakozás helyett most csak a fele volt.
mint a múltkor már említettem, arcüreg gyulladás gyanús esetként mentem ma oda, de aztán kiderült hogy gyulladt,gennyes a mandulám vagy mi, és húzzak el vérvételre, majd holanp menjek vissza. mondom fasza. épp hogy bekerültem a 130-as vérvételes keretbe, (codname:119) lecsapoltak, majd hazazúztam.
a ropi szervezetemet eléggé megviselte a dolgog, így délután 3 kor keltem
tekertem egy laza 1.5 órát betonyon, egy faszállító kamion majdnem kivasalt a 65-ösön:(
asszem ennyi:D:pisze:

egész nap flasheltem, olyanokat hogy ha esetleg kiveszik a mandulámat akkor mennyi ideig kell kórházba lenni, és utánna meddig nem bringázhatok?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
kerestem hasonló topikot,kevés sikerrel.KÉRDÉS!!!
Erdõbe hány óráig lehet bemenni montizni a kijelölt útakon?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

ja meg az öregedõ Sala s*gge, ami a képen nagyobb, mint a feje :)

Ezt akartam én is írni... :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nem kit, hanem mit; Oakleyjel, bicikli, biciklibolt banner, ez egy életérzés fotó

ja meg az öregedõ Sala s*gge, ami a képen nagyobb, mint a feje :)
a kisebbik Andrist még nem köti le a kerékpár, inkább a szépen vágott fûben kutat vmi érdekesebb dolog után :)

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Hol lehetne nézni a ma esti Barca meccset? Champs 2 napja fullon van. Ötlet vki?
Jónást várják a halban!