blog on: (toom senkit sem érdekel, de lehet valaki unatkozik és mégis)
voltam ma a kórházban (igen, kiengedtek, és nem szöktem meg;)
most elég keveset kellett várjak, a múltkori 3 óra várakozás helyett most csak a fele volt.
mint a múltkor már említettem, arcüreg gyulladás gyanús esetként mentem ma oda, de aztán kiderült hogy gyulladt,gennyes a mandulám vagy mi, és húzzak el vérvételre, majd holanp menjek vissza. mondom fasza. épp hogy bekerültem a 130-as vérvételes keretbe, (codname:119) lecsapoltak, majd hazazúztam.
a ropi szervezetemet eléggé megviselte a dolgog, így délután 3 kor keltem
tekertem egy laza 1.5 órát betonyon, egy faszállító kamion majdnem kivasalt a 65-ösön:(
asszem ennyi:D:pisze:
egész nap flasheltem, olyanokat hogy ha esetleg kiveszik a mandulámat akkor mennyi ideig kell kórházba lenni, és utánna meddig nem bringázhatok?
Én azért a helyedben elmennék több dokihoz is, mielõtt kés alá fekszem. Ugyanis sokszor rámondják az elsõ gyulladásnál, hogy ki kell venni, mert a nyugati orvoslás már csak ilyen, nem az okot keresi, hanem, ha vmi "elromlik" vágjuk ki. Persze az egyetlen egzakt része az orvoslásnak a sebészet, tehát, ha már ott vagy, akkor legalább abban bízhatsz, hogy tényleg kivágják, amit kell.
A gyógyulás olyan másfél hét totál fekvõs, fájdalomcsillapítós sztori, aztán lassan elkezdi összekapni magát a szervezet, jobb esetben. Azért a bringa egy ideig pihenni fog szerintem.
Szóval mandulát kivenni - bár én nem vagyok orvos - akkor szokás, ha évente 3-4szer minimum komoly gondot okoz. Nekem is ki akarták kapni, de nem hagytam

Évi kétszer gyullad be max, vagy még annyi sem. Szóval good luck, majd írj, hogy mit mondott a doki