Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Az 5 kiló töltõsúlyú gyerekét

ROFL :D:D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Vasárnap megyek a Tatai úton, a bringaúton, mellette 50 centi fû, a fû mellett a járda. Az 5 kiló töltõsúlyú gyerekét hol bringáztatja a muter a háromkerekû kis sz*ron? Naná, hogy a bringaúton, maga elõtt 5 méterrel... Érted b*zdmeg, ott van a járda, sehol senki, miért nem ott darál a kis slapec? Amikor felbukkanok, és elhagyom a mutert, persze mit csinál? Mit? F*szom... Ha kussolna, a gyerek szépen maszatolna elõre a kis g*ci bringáján, én meg szépen ki tudnám kerülni, majd haladnék tova. Erre a f*sz anyja, elkezd óbégatni full riadtan, hogy Krisztijáááán!!! Erre a kis ombre mit csinál? Mit csinálhat egyáltalán szerencsétlen? Keresztbevágja a kis bringáját, és értetlenül néz hátrafelé, hogy egy 130 kilós szerelvény 400 mm rugóúttal épp most fogja belelapítani a tavaszi vasárnap délelõtt csendjébe. Ez kajak kész. Na, ezért kell csúcs DH fék. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

No megnéztem a Zeitgeist-ot.

Én is "rajta vagyok" a dolgon.
Az elõ adag megvolt (ígéretes).

kisherceg: mûértõ ugyan nem vagyok,de azokba a fenekekbe hogy lehet "kapaszkodni"?
;-)

Amúgy szép reggelt Mindenkinek,éljen a szabadság!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

papucsban jársz órára?
azé az ciki, nem?

már megszokták :)
az szokott a fura lenni az öltözködésemben is, ha ugyanannyi ruhát veszek fel, mint az átlagemberek. általában min. 1 réteggel kevesebb van rajtam mindig

a bõvebb haveri kör meg néhány tanárnak olyan dolgaim maradtak meg az emlékezetükben, hogy az az a hülye gyerek, aki képes 50-100km-t is tekerni vagy nem az idõjárásnak megfelelõen öltözik, valamint a vezetési stílusumat illetõen is érkezett már visszajelzés.

jó, azért más a "ez hülye? papucsban meg rövidgatyában?!" visszafordulás, mint a "hm..hazakísérhetne" .))

"ez hülye? papucsban, rövidnadrágban? ez igen, laza srác, bejövõs stílusa"
én ezzel a mondatbefejezéssel nyugtatom magam :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Sima MU továbbjutás..;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
cj: hát akkor inkább tedd el azt a pénzt, hidd el, nem kell mindig egybõl elkölteni minden bevételt.

reklamálni meg nincs értelme, a diáklét 0., íratlan szabálya: "Mindig a tanárnak van igaza!"...és örülj, hogy az életben most ez a legnagyobb problémád. nem lehet, hogy ez csak ilyen egyszerûbb tz lesz, ami nem is tz, hanem csak egy sima dogajegyet érne?, csak cukkol titeket...de ha reklamáltok és felhúzzátok, akkor telerakja fingatós példákkal, tz jegyet ér, és a fõ reklamálokat meg szétszopatja...és neki lesz igaza, mindenképpen. nem éri meg, mi már meg se próbálkozunk - kivéve akkor, ha aznap már megvan a max. 2 TZ-s limit, és ez fel is van írva a naplóba.

matt: szóval ilyen összevissza szétzselézett?:D az zsír...azt mondják, az nekem is jól áll, amikor diáknapokon elkövetnek mindenkin mindenféle "merényletet", csak olyan fene sûrû meg erõs a hajam, a legerõseb zselé sem akarja megfogni 2 óránál tovább...

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
nekem legfõképpen lassan semilyen. aztán pedig csak 21 vagyok :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

miért, matt, milyen hajad van?:D

eddig lor megfogalmazása tetszett a legjobban
igyekszem pontosan idézni
"'szétrobbant a számban egy bomba' frizura"

:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Mindenesetre holnap reklamálunk...
Ez a Cameron a House-ban olyan jól néz ki, hogy ihaj! :) Meg ma amikor ráment a kamera a seggére, uhhh... :P

Nem kunyizhatok pénzt se fejhallgatóra, se bongóra, így marad a parfüm. :/

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
miért, matt, milyen hajad van?:D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

utánam mindenki megfordul, mivel a reggeli 8-10°C-ban már simán rövidnadrágosan indulok órára, papucsban, esetleg pulcsiban :)
szóval mindenki megfordul, nekem csak "válogatni kell" :)

amúgy bringás nacira is buknak a lányok ;)

jó, azért más a "ez hülye? papucsban meg rövidgatyában?!" visszafordulás, mint a "hm..hazakísérhetne" .))

néha én is aggódom hogy csak "bazz, milyen hajad van már?" mondat rejlik a mosoly mögött :D de végülis különösképp nem érdekel .)

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 posts

Kifizeted, mert benne lesz minden elõfizetési csomag árába - 0.8% a terv, de mire megvalósul az Artisjus/ASVA/stb. szarzsákok miatt lehet ennek többszöröse.

Fizeti a fene :D majd annyit fizetek amennyit most, max kivagnak.
De remelem nem vezetik be, mert ez mar nekem égõ, hogy ilyen suletlenseggel probalkoznak. Lassan tenyleg lesz jegy a gyalogosoknak is a jardara ? :D
Azt nem akarja valaki megadoztattni, hogy ranezek egy uj biciklire ,mivel ugye az meg technikai vivmanyok megismerese.
Ilyen artisjusos temat meg ugysem veszek, jo a szlovakiaban bejegyzett magyar ceg adatmento forrasa.
Lassan a bicikliseket is eleri valami bolond penzmanias ado behajtoi maniaja.

Life Is Just a Big Ride :angel:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Egy témazárót egy héttel elõtte már be kellene jelenteni?

látod, ez volt a gond a nyolckerben is ;)

alsó kategóriában tényleg nem érezni sok különbséget, azt vedd, ami kényelmes. témazárót meg akkor irat, amikor akar - mi pl matekból rendszeresen 3-4 nappal elõtte tudjuk meg a duplaórás tz-t, de minden témakört agyongyakorolunk, meg csomó lecke van, aki azt megcsinálja, az meg tudja írni kis rákészüléssel 5-ösre a dogát. aki meg ezek után semérti, annak nem ér sokat az összefoglaló óra...kérdést meg bármikor feltehetsz, ha nem értesz valamit.

zorg: a zeitgeist remasteredet most "szereztem be", holnap megnézem, aztán írok róla én is. jogdíjról meg annyit, hogy aki csak kreten.hut, kismalacot, gatvedert meg ilyenekt néz, az egyáltalán nem kultúrálódik..ahogy az sem, aki egész nap csak wowozik/cs-zik. utálom a jogvédõ sz@rzsákokat, képmutató s*ggdugasz az összes.

sala: aranyos kép. :) de bárcsak ilyen füvünk lenne nekünk is...

delma: nézd meg jobban a képet, ott van hátul egy bringatartó miniállvány.;)

Andris, MaTT: egyetértek.:) én ma pl. bõ 1.5 év után újra "kaptam" a kedvenc-kedvenc mosolyomból, és ez jó...bár lehet, hogy nem is annyira.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Sziasztok
Vannak jo doksi filmek még a zeitgeisten kivul, nekem van egy par, ilyen megmutattjak, mekkora atvagas meg es a teremburajat.

Amúgy meg most hallottam a rádióban, hogy az INTERNETRE valami kultur adot karnak bevezetni, mert aki hasznalja az kulturalodik.
Nemelég, hogy egy rakas szemettdomb 20 mbites net csaknem 30 ezer forint adsl -nel, hol ott japcsiknal mar a 100 mbit a meno, de meg meg is akarjak tejeltettni, na ez is mehet a zeitgeisbe.
En tuti nem fizetem ki.

Kifizeted, mert benne lesz minden elõfizetési csomag árába - 0.8% a terv, de mire megvalósul az Artisjus/ASVA/stb. szarzsákok miatt lehet ennek többszöröse.
"In idem flumen bis non descendimus"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
papucsban jársz órára?
azé az ciki, nem?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

amikor visszafordulsz hogy szemügyre vedd jobban, és õ is, és tovább, és megint, és õ is megint azokat a pillanatokat szeretem :)

utánam mindenki megfordul, mivel a reggeli 8-10°C-ban már simán rövidnadrágosan indulok órára, papucsban, esetleg pulcsiban :)
szóval mindenki megfordul, nekem csak "válogatni kell" :)

amúgy bringás nacira is buknak a lányok ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

A kivitel vagy "tálalás" pedig pontosan azért ilyen "populáris" és helyenként bombasztikus, mert próbál a "krumpliszsákok" agyába is beszivárogtatni...

Na igen :) A filmben is van egy ilyen rész, ha jól emlékszem:
(stand up comedynek tûnik a hangokból ítélve)
"És õk tényleg azt hiszik, hogy 12000 éve létezik a világ." :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Sziasztok
Vannak jo doksi filmek még a zeitgeisten kivul, nekem van egy par, ilyen megmutattjak, mekkora atvagas meg es a teremburajat.

Amúgy meg most hallottam a rádióban, hogy az INTERNETRE valami kultur adot karnak bevezetni, mert aki hasznalja az kulturalodik.
Nemelég, hogy egy rakas szemettdomb 20 mbites net csaknem 30 ezer forint adsl -nel, hol ott japcsiknal mar a 100 mbit a meno, de meg meg is akarjak tejeltettni, na ez is mehet a zeitgeisbe.
En tuti nem fizetem ki.

Life Is Just a Big Ride :angel:

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

ezen a napsütötte délutánon mi is kiültünk egy sörre, nagyon jó volt :)
közben nézelõdtünk persze...

amikor visszafordulsz hogy szemügyre vedd jobban, és õ is, és tovább, és megint, és õ is megint azokat a pillanatokat szeretem :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

A vállásról: nem mondanám magam túlbuzgó kereszténynek, ezért végighallgatok mindenféle kicsit is racionálisabb érvet pro-kontra (azaz nem azt, hogy "Isten létezik és kész!"). De nyilván ezt nem tudhatjuk meg ilyen egyszerûen, majd tán 2150-ben :)

Úgy általában azt mondanám, hogy "csak" egy része meglepõ: az például sejthetõ, hogy Irak nem a terroristák miatt kell, hanem mert valami "folyik ott".

Valójában azért nem tudok állást foglalni, mert ezt is olyannak érzem, mint az ufo témájúakat. Vajon mindent elmondanak, vagy ez is csak egy ügyesen kiválogatott adathalmaz rózsaszín masnival?
Mindenesetre nagyon érdekes párhuzamokat állít fel és tulajdonképp így az egész még hihetõnek is tûnik.

Mivel jómagam a legelsõ verziójától követem a filmet, hajlamos vagyok azt mondani: egészében elfogadom a _feltéetelezéseket_, amelyeket tartalmaz.
A kivitel vagy "tálalás" pedig pontosan azért ilyen "populáris" és helyenként bombasztikus, mert próbál a "krumpliszsákok" agyába is beszivárogtatni...
"In idem flumen bis non descendimus"