Az 5 kiló töltõsúlyú gyerekét
ROFL

Az 5 kiló töltõsúlyú gyerekét
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Én is "rajta vagyok" a dolgon.No megnéztem a Zeitgeist-ot.
már megszoktákpapucsban jársz órára?
azé az ciki, nem?
"ez hülye? papucsban, rövidnadrágban? ez igen, laza srác, bejövõs stílusa"jó, azért más a "ez hülye? papucsban meg rövidgatyában?!" visszafordulás, mint a "hm..hazakísérhetne" .))
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
miért, matt, milyen hajad van?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960utánam mindenki megfordul, mivel a reggeli 8-10°C-ban már simán rövidnadrágosan indulok órára, papucsban, esetleg pulcsiban
szóval mindenki megfordul, nekem csak "válogatni kell"
amúgy bringás nacira is buknak a lányok
Kifizeted, mert benne lesz minden elõfizetési csomag árába - 0.8% a terv, de mire megvalósul az Artisjus/ASVA/stb. szarzsákok miatt lehet ennek többszöröse.
Life Is Just a Big Ride :angel:
Egy témazárót egy héttel elõtte már be kellene jelenteni?
Kifizeted, mert benne lesz minden elõfizetési csomag árába - 0.8% a terv, de mire megvalósul az Artisjus/ASVA/stb. szarzsákok miatt lehet ennek többszöröse.Sziasztok
Vannak jo doksi filmek még a zeitgeisten kivul, nekem van egy par, ilyen megmutattjak, mekkora atvagas meg es a teremburajat.
Amúgy meg most hallottam a rádióban, hogy az INTERNETRE valami kultur adot karnak bevezetni, mert aki hasznalja az kulturalodik.
Nemelég, hogy egy rakas szemettdomb 20 mbites net csaknem 30 ezer forint adsl -nel, hol ott japcsiknal mar a 100 mbit a meno, de meg meg is akarjak tejeltettni, na ez is mehet a zeitgeisbe.
En tuti nem fizetem ki.
utánam mindenki megfordul, mivel a reggeli 8-10°C-ban már simán rövidnadrágosan indulok órára, papucsban, esetleg pulcsibanamikor visszafordulsz hogy szemügyre vedd jobban, és õ is, és tovább, és megint, és õ is megint azokat a pillanatokat szeretem
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Na igenA kivitel vagy "tálalás" pedig pontosan azért ilyen "populáris" és helyenként bombasztikus, mert próbál a "krumpliszsákok" agyába is beszivárogtatni...
Life Is Just a Big Ride :angel:
ezen a napsütötte délutánon mi is kiültünk egy sörre, nagyon jó volt
közben nézelõdtünk persze...
Mivel jómagam a legelsõ verziójától követem a filmet, hajlamos vagyok azt mondani: egészében elfogadom a _feltéetelezéseket_, amelyeket tartalmaz.A vállásról: nem mondanám magam túlbuzgó kereszténynek, ezért végighallgatok mindenféle kicsit is racionálisabb érvet pro-kontra (azaz nem azt, hogy "Isten létezik és kész!"). De nyilván ezt nem tudhatjuk meg ilyen egyszerûen, majd tán 2150-ben
Úgy általában azt mondanám, hogy "csak" egy része meglepõ: az például sejthetõ, hogy Irak nem a terroristák miatt kell, hanem mert valami "folyik ott".
Valójában azért nem tudok állást foglalni, mert ezt is olyannak érzem, mint az ufo témájúakat. Vajon mindent elmondanak, vagy ez is csak egy ügyesen kiválogatott adathalmaz rózsaszín masnival?
Mindenesetre nagyon érdekes párhuzamokat állít fel és tulajdonképp így az egész még hihetõnek is tûnik.