Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

(...)gondolom csak a balliberális oldalak linkelése a megengedett(...)

Már vártam egy ilyen megnyilvánulást - de nem tõled.
Egyszer írom le - ide, kiemelés nélkül:
nem szavaztam _soha_ se a fidesz-re, se mszp-re, se mdf-re, se szdsz-re, se kisgazdákra, se miép-re, se kdnp-re...
Legyen elég ennyi.
(...és lehet, hogy a 'van 15 perced módosítani az elküldött hozzászólást' kikapcsolom. Vállalja fel mindenki a véleményét - és gondolja át mielõtt ír valamit.)
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég

adj egy puskat a kezembe, allitsd velem szembe, es kezdd el reszletesen sorolni hogy mit csinalt. le fogom loni.

1) nade kérem, ez rasszizmus! :P persze csak akkor, ha az illetõ cigány :)

2) ha ilyenek lennének a törvények azt hiszem a cigányság mint olyan már nem létezne MO-n

vége.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
csak ha bevallja, vagy ha minden ketseget kizaroan bizonyitott.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
egy, másfél évet még leülhet a sitten, amíg bebizonyosodik, hogy õ volt a tettes...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
OK.
és ha pár nap múlva megtudom, hogy minden információ téves volt, tehát tévedtünk a bûnösségét illetõen? :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

halálbüntetés? hát nemtom... embert ölni? ki akar gyilkos lenni?
nem csodálom, hogy az orvosok amerikában megtagadták az injekció beadását... mert õk nem csonkításra, emberek megölésére esküdtek fel...
de tény, hogy keményen dolgoztatni kéne õket... a börtönben _IS_

adj egy puskat a kezembe, allitsd velem szembe, es kezdd el reszletesen sorolni hogy mit csinalt. le fogom loni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Nekem a filterezésrõl más ugrik be... De ezt inkább hagyjuk...

bptitans.hu

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
mégse, moderáltam magam

de éljen szólásszabadság, gondolom csak a balliberális oldalak linkelése a megengedett

rakjuk már bele a fórumszabályzatba
Autist Team:)

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
halálbüntetés? hát nemtom... embert ölni? ki akar gyilkos lenni?
nem csodálom, hogy az orvosok amerikában megtagadták az injekció beadását... mert õk nem csonkításra, emberek megölésére esküdtek fel...
de tény, hogy keményen dolgoztatni kéne õket... a börtönben _IS_

takaritottam. kertem hogy ne ciganyozzunk.

ilyen nagymagyaros miepes kurucponthus temakat sem kerunk.

koszonom

tam

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ezt a tea dolgot en is hallottam. dobbantonak hivjak. belefoznek 8-10 filtert fel liter vizbe, es valami barom nagyot ut. szegeny ember vizzel foz :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
tényleg dolgoztatják õket
pl. FIFA elõírásoknak megfelelõ lasztit tudnak varrni a Maglódi úton.
és ha jól emlékszem, fele pénzt a börtön teszi zsebre, másik felét meg levásárolhatják a büfében és/vagy letelefonálhatják
de kb havi ~10e-rõl van szó max
meg a legtöbbjük benn azonnal rááll a teára (nem vicc, a filtert szopogatják, más bódító anyag nincs benn, csak nagyon komoly retorziók veszélye mellett próbálkozhatnak drog bejuttatásával, szóval az nem éri mg nekik) szal azzal el is költi azonnal a pénzét
és hát tjah, inkább privilégium a meló, az enyhébb büntetést kapott, társadalomra nem veszélyes embereknek, hiszen kis mozgás, környezetváltozás a négy fal után, ráadásul még pénzt is kereshetnek vele

illetve vannak "benti" melók, öltönyös bûnözõk könyvelnek a börtönnek, csempész szakácsok fõznek, etc.
minden attól függ, h mit kaptál meg, h hogy viselkedsz, egész más a fogház kb koliszoba szintje, ahol tehetõsebbeknél hûtõ van és TV meg playstation
meg a fegyház Pillangó-ból ismert sötét üres odúja, vagy épp a gumiszoba :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

kecskeméten pl tésztágyárban dolgoztak pár éve/

az ilyeneket jobb nem tudni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

vagy mondjuk az se lenne rossz ha a napi 3*400ft-nyi kajáért DOLGOZNI kéne ezeknek a tetveknek

ha nem teszi éhendöglik csá

ezt miért nem lehet kivitelezni valahogy?

a fegyházasokat nem tudom /majd Kala megmondja/ de a többi bv-s lakót általában dolgoztatják, és le is vonják a keresetükõl a lakbért, meg a kosztot.../kecskeméten pl tésztágyárban dolgoztak pár éve/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
vagy mondjuk az se lenne rossz ha a napi 3*400ft-nyi kajáért DOLGOZNI kéne ezeknek a tetveknek

ha nem teszi éhendöglik csá

ezt miért nem lehet kivitelezni valahogy?
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ja kéne egy olyan kurzus, ahol beléjüknevelik, hogy ne más ellen támadjanak hanem maguk ellen.
tök jót derülnének az emberek, mikor felgyújtja,feldarabolja,lefejezi, megerõszakolja magát egy ilyen ember nevet jogtalanul viselõ elõlény.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Kala

En nem hiszek abban, hogy ezeket kezelni kell. Ezeket be kell zarni. Es ha az en lanyomat gyujtotta volna fel, akkor nem erne meg az ev veget a kis tetu.

Sztem ott értjük félre egymást, h én arra gondoltam, h az ilyen esetek megtörténte ELÕTT kell kezelni az egyértelmûen beteg embereket.
De mára vmi új témát dobjunk fel.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Na lemegyek Kupiba (kuplung, még mielött valaki félreértené :D ) és iszom egy sört.
Nem bírom ezt a meleget...

bptitans.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
pontosan:(

nincs szükségünk ilyenekre.
lehet ez felsöbbrendüen hangzik, de így van.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

...
az ilyen ember testü állatokra az embereknek nincsen szükségük.
.

õõõ ne sértegessük az állatokat .....Õk ilyet nem tesznek...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A halalbuntetes eltorlese bizony nagyon nagy tevedes volt.

Es most nem csak erre az esetre gondolok. Adott mondjuk egy sorozatgyilkos, aki megolt x embert ( azoknak ugyebar gyerekei / szulei / csaladja volt ) es utana a buntetese hogy bezarjak egy eletre. Node minek? Mi ertelme van? Ha sosem szabadulhat, akkor minek tartjak eletben. Ha kiszabadulhat valaha is, az hogy tortenhet meg ilyen tettek utan?

Oke oke, nem kell mindenkit kinyiffantani aki ellopott egy cukorkat az abc -bol, de azert mindennek van hatara. Aki brutalis modon kivegez egy embert, annak bizony megszabnam hogy ugyan ugy haljon meg, mint az aldozata.
Humanus kivegzes? Loszart. Felgyujtott egy embert, akkor igeins egjen el szepen es szenvedjen jo sokat mielott megdoglik.

Az a baj mostanaban, hogy a tetteknek nincs kovetkezmenye. Ezert van ilyen merteku bunozes is. Tudjak hogy ugyis konnyen megusszak, megeri kockaztatni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!