"Evanescence - Call me when you're sober" egész jó lett!
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakjé ezt még én se tudtam...én kis srófhúzóval szoktam nyomkodni a szelepet...Levegõt a pumpa segítségével eresztesz ki. Van rajta leeresztõ gombocska.
ja a manual szerinti az sok lesz,,,,,nekem kb 20-25% a beülése, akkor mozog jól....a floodgatet meg egyszerûbb úgy lefordítani, hogy mennyire maccanjon meg lokolva....kökemény mozdulatlan lockod sosem lesz...
Floodgate-nél nézd meg, mekkora súlyhoz van gyárilag belõle, majd a saját súlyodhoz mérten állítsd be. Pozitív és negatív kamrát lõdd be a gyártó által ajánlott értékre, próbáld ki, majd engedj ki belõle annyit, hogy jó legyen (a gyári értékek kicsit túlméretezettek általában). És nem Solo Air, mert olyan Reba nem létezik. Air U-Turn, és kész.
Let the people speakja a manual szerinti az sok lesz,,,,,nekem kb 20-25% a beülése, akkor mozog jól....a floodgatet meg egyszerûbb úgy lefordítani, hogy mennyire maccanjon meg lokolva....kökemény mozdulatlan lockod sosem lesz...Leadtam a bicot szervizbe, mire elhozom mar benne figyel a REBA SL solo air + u-turn. Mint egy kisgyerek, le sem lehet torolni a vigyort az arcomrol.
Viszont egy kis okitasnak orulnek. A floodgate ha jol ertem azt allitja, hogy lockolt allapotban ne tudjam felutni, tehat mekkora erobehatasra engedjen? Negativ/pozitiv kamra hatassal van a mozgasra vagy csak siman lojem be annyira amit a sulyomhoz ir a manual? A compressiot tekergetve egyre kemenyedik a mozgas es a vegen lockol, ahol 1-1,5cm-ert mozog? Help plz.
de ajróval kell fizetni... és ez nem szimpi. meg ne vigyük ki a magyar tõkét. meg a fasse tuggya mér...
Let the people speakRAUH-Welt
B E G R I F F
al: a sportsworld/lilywhites az egy kulon vilag
nem osszehasonlithato semmivel. en is most vadi uj diadora polokban dolgozok, egyszin fekete, 1.98 font darabja. vettem 5ot.
TKmaxx-ban voltatok? az meg durvabb
Let the people speakRAUH-Welt
B E G R I F F
Let the people speakTegnap találtam 70e-t, euróban. Fizuval együtt 120e pluszra jön ki így a 10 napos Sziget mérlegem
de ajróval kell fizetni... és ez nem szimpi. meg ne vigyük ki a magyar tõkét. meg a fasse tuggya mér...
Let the people speak
az elso indok az vegulis ertheto. a masodik az viszont megint hulyeseg...de miert kell egy taskaert x szaz kilometert utazni? pesten nincs eleg bolt?
Let the people speakÉs pont az beszél, aki a szellemi tõkéjét a zimperialistáknál kamatoztassa...
az elso indok az vegulis ertheto. a masodik az viszont megint hulyeseg...de miert kell egy taskaert x szaz kilometert utazni? pesten nincs eleg bolt?