Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenõfal (archív #3)
Írta 2006. augusztus 15. - 18:41
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. augusztus 15. - 18:11
Ha elkezdene szõrösödni a talpad, azonnal fordulj orvoshoz!...
jah és ne egyetek román karamellát, én vettem egyet véletlen, belekeveredett a gumicukrok közé, és nagyon szar....lehet hogy betegséget is hordoz???
Írta 2006. augusztus 15. - 18:08
jah és ne egyetek román karamellát, én vettem egyet véletlen, belekeveredett a gumicukrok közé, és nagyon szar....lehet hogy betegséget is hordoz???
Írta 2006. augusztus 15. - 17:45
sáros lettem
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. augusztus 15. - 15:47
hat akkor vegyel egy akarmit, meg egy kanna neoluxot, es
Let the people speak
Írta 2006. augusztus 15. - 15:38
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. augusztus 15. - 15:34
Viszont a Pilot ugy nez ki elmegy, volt ket ertelmes erdeklodo. A tobbit inkabb hagyjuk. En vigyem el anyamba mert neki messze van, majd hiv, aztan en hivjam inkabb. Sot, meg en szereljem be a bringajaba. 18 ev alatt nem adnek mobilt senki kezebe bazd.
az a bajsag ezzel a karbonos rebaval, hogy hiaba karbon, azert biztonsagi okokbol kicist hizlaltak rajta, es nehezebb lett, mint szerettek volna. plusz ha beleteszed a speci karbon nyakhoz valo rozsat, akkor mar csak valami 40-50 gramm [ha jol tevedek] a difi az egyel alatta levo teamhez kepest. ami viszont merevebb az alu cumok miatt, es kb 60% az ara...
Oke, dual air. Ako mittomen. Mindegy. Akkor is u-turn akartam es kesz.
Let the people speak
Írta 2006. augusztus 15. - 15:23
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. augusztus 15. - 13:30
legútóbb a probike-ban taperoltam 1et...Nem tevedes? hol?
Bar most mar mindegy, de azert.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. augusztus 15. - 13:28
Írta 2006. augusztus 15. - 13:17
ettõl függetlenül lehet kapni.../06-os dizájnnal/
Let the people speak
Írta 2006. augusztus 15. - 12:10
06-os REBA-ban nincs u-turn verzio, a sram szerint sem.
ettõl függetlenül lehet kapni.../06-os dizájnnal/
Írta 2006. augusztus 15. - 12:07
http://www.sram.com/...ba/worldcup.php
Annyit azert nekem nem er, hogy atrakassam masikba. A feher kelendo lehet, ugy tunik.
láttam már olyat hogy átrakták a tavalyi cuccost, idei lábakba....bár nem fehérbe, mert azt a világba nem lehet kapni.....
meg egyébként van idei u-turnos is,,,,
Let the people speak
Írta 2006. augusztus 15. - 10:27
Csak azt sajnalom, hogy nem feher es nem az uj design-os, ezt irigylem a 06-os szeriatol.
láttam már olyat hogy átrakták a tavalyi cuccost, idei lábakba....bár nem fehérbe, mert azt a világba nem lehet kapni.....
meg egyébként van idei u-turnos is,,,,
Írta 2006. augusztus 15. - 10:22
a mostani Marzo is fekete és szeressemja, jól megy a piros vázhoz a fekete teló.....na ne aggódj, nem most lesz csere, sztem csak jövõre....nagyon drága a rókabõr....
az apróbeli Trek Fuel tetszik most
én meg ezt is irigykedve nézemMa hozom el, szoval fogalmam sincs meg. Amugy 100mm-re gondoltam.
Nem akartam dual air-t, bar sajat tapasztalatom csak minimalis van, azert szerintem jobban mozog a u-turn verzio. Egyreszt ezert akartam direkt u-turn es 05-ost, hogy ne dual air legyen, masreszt ha esetleg valamikor egy fully xc vazra valtanek, meg abban is figyelhet a REBA, akkor is ha a geo miatt tekernek rajta, mondjuk 115mm-re. Szoval ez nalam egy hosszabb tavra valo tervezes eredmenye. Csak azt sajnalom, hogy nem feher es nem az uj design-os, ezt irigylem a 06-os szeriatol.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. augusztus 15. - 10:06
Nem akartam dual air-t, bar sajat tapasztalatom csak minimalis van, azert szerintem jobban mozog a u-turn verzio. Egyreszt ezert akartam direkt u-turn es 05-ost, hogy ne dual air legyen, masreszt ha esetleg valamikor egy fully xc vazra valtanek, meg abban is figyelhet a REBA, akkor is ha a geo miatt tekernek rajta, mondjuk 115mm-re. Szoval ez nalam egy hosszabb tavra valo tervezes eredmenye. Csak azt sajnalom, hogy nem feher es nem az uj design-os, ezt irigylem a 06-os szeriatol.
Al,milyen úttal használod egyébiránt?nekem elég lenne az u-turn nélküli verza is,az még könnyebb vmivel, de most nyaralásra megy el a pénz és így....
Ez gyonyoru:
Let the people speak
Írta 2006. augusztus 15. - 09:50
ja, jól megy a piros vázhoz a fekete teló.....na ne aggódj, nem most lesz csere, sztem csak jövõre....nagyon drága a rókabõr....én vagyok a felvevõpiacod?
sokat kellett most a kocsira költeni sajna,60ezres szerviz volt
Írta 2006. augusztus 15. - 09:21
én vagyok a felvevõpiacod?nem baj, mire eladó lesz az enyém addigra összejön rá a pénzed is
sokat kellett most a kocsira költeni sajna,60ezres szerviz volt
-=B.B.B.=-
Írta 2006. augusztus 15. - 09:11
nem baj, mire eladó lesz az enyém addigra összejön rá a pénzed ispedig milyen jó is az,h van rajta az a kis gomba
Al,milyen úttal használod egyébiránt?nekem elég lenne az u-turn nélküli verza is,az még könnyebb vmivel de most nyaralásra megy el a pénz és így....
Írta 2006. augusztus 15. - 09:06
Al,milyen úttal használod egyébiránt?nekem elég lenne az u-turn nélküli verza is,az még könnyebb vmivel
-=B.B.B.=-

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére