Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakHa elkezdene szõrösödni a talpad, azonnal fordulj orvoshoz!...
jah és ne egyetek román karamellát, én vettem egyet véletlen, belekeveredett a gumicukrok közé, és nagyon szar....lehet hogy betegséget is hordoz???
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
hat akkor vegyel egy akarmit, meg egy kanna neoluxot, es
Let the people speakRAUH-Welt
B E G R I F F
az a bajsag ezzel a karbonos rebaval, hogy hiaba karbon, azert biztonsagi okokbol kicist hizlaltak rajta, es nehezebb lett, mint szerettek volna. plusz ha beleteszed a speci karbon nyakhoz valo rozsat, akkor mar csak valami 40-50 gramm [ha jol tevedek] a difi az egyel alatta levo teamhez kepest. ami viszont merevebb az alu cumok miatt, es kb 60% az ara...
Let the people speakRAUH-Welt
B E G R I F F
legútóbb a probike-ban taperoltam 1et...Nem tevedes? hol?
Bar most mar mindegy, de azert.
ettõl függetlenül lehet kapni.../06-os dizájnnal/
Let the people speak06-os REBA-ban nincs u-turn verzio, a sram szerint sem.
láttam már olyat hogy átrakták a tavalyi cuccost, idei lábakba....bár nem fehérbe, mert azt a világba nem lehet kapni.....
meg egyébként van idei u-turnos is,,,,
Let the people speakCsak azt sajnalom, hogy nem feher es nem az uj design-os, ezt irigylem a 06-os szeriatol.
a mostani Marzo is fekete és szeressemja, jól megy a piros vázhoz a fekete teló.....na ne aggódj, nem most lesz csere, sztem csak jövõre....nagyon drága a rókabõr....
én meg ezt is irigykedve nézemMa hozom el, szoval fogalmam sincs meg. Amugy 100mm-re gondoltam.
Nem akartam dual air-t, bar sajat tapasztalatom csak minimalis van, azert szerintem jobban mozog a u-turn verzio. Egyreszt ezert akartam direkt u-turn es 05-ost, hogy ne dual air legyen, masreszt ha esetleg valamikor egy fully xc vazra valtanek, meg abban is figyelhet a REBA, akkor is ha a geo miatt tekernek rajta, mondjuk 115mm-re. Szoval ez nalam egy hosszabb tavra valo tervezes eredmenye. Csak azt sajnalom, hogy nem feher es nem az uj design-os, ezt irigylem a 06-os szeriatol.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Al,milyen úttal használod egyébiránt?nekem elég lenne az u-turn nélküli verza is,az még könnyebb vmivel, de most nyaralásra megy el a pénz és így....
Let the people speakja, jól megy a piros vázhoz a fekete teló.....na ne aggódj, nem most lesz csere, sztem csak jövõre....nagyon drága a rókabõr....én vagyok a felvevõpiacod?
sokat kellett most a kocsira költeni sajna,60ezres szerviz volt
én vagyok a felvevõpiacod?nem baj, mire eladó lesz az enyém addigra összejön rá a pénzed is
-=B.B.B.=-
nem baj, mire eladó lesz az enyém addigra összejön rá a pénzed ispedig milyen jó is az,h van rajta az a kis gomba
Al,milyen úttal használod egyébiránt?nekem elég lenne az u-turn nélküli verza is,az még könnyebb vmivel de most nyaralásra megy el a pénz és így....
-=B.B.B.=-