Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
First impressions. Elhoztam, rafujtam a pozitivra a sulyomhoz, a negativra is boven (a leiras szerint akkor aktivabb a villa, ha sok benne, gondolom mert ez tart ellen) Belottem 100-ra a villat, aztan megneztem mizujs. A rebound-nal a teknos felejtos, szoval gyorsra allitottam es tetszik. Aztan engedtem a pozitivbol vagy 30psi-t es most olyan 1,5cm a beulese, 10cm magassagra allitva. Nekem nem volt soha marzom vagy fox-om, de a pilot C-hez kepest, ez _mozog_. Mozog, nem hiszem el, mozog. :) Sokkal merevebb, nem cicereg a tarcsa allandoan ha kiallok. Most elhuzok egy edzesre, aztan valamelyik nap felavatom terepen is. /me orome bodottag. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

...
jah és ne egyetek román karamellát, én vettem egyet véletlen, belekeveredett a gumicukrok közé, és nagyon szar....lehet hogy betegséget is hordoz???

Ha elkezdene szõrösödni a talpad, azonnal fordulj orvoshoz!:D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
szélerõmûveknek hajrá, én is láttam egypárat Pozsony felé az út mellett, de vhogy a szlovákoknak is és a sógoréknak is több vt.....nem értem....uh TÖBB SZÉLERÕMÛVET HAZÁNKBA

jah és ne egyetek román karamellát, én vettem egyet véletlen, belekeveredett a gumicukrok közé, és nagyon szar....lehet hogy betegséget is hordoz???
Meguntam az aláírásom....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
bicikliztem ma :)
sáros lettem :( a fene gondolta volna, hogy a határban ennyi a sár még..... de megnéztem a szélerõmûvünket, amit felcsattintottak pár hónapja. jó nagy :) legalább 100m magas ahogy saccoltam. és lesz még belõle egy pár, ahogy mesélték az ottaniak.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Na mar. Uj designos feher reba es hozza egy feher vaz. Mi kell meg? :)

hat akkor vegyel egy akarmit, meg egy kanna neoluxot, es

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hat akkor vegyel egy akarmit, meg egy kanna neoluxot, es
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem pont a WC kellene, hanem a feherseg a lenyeg. Mert szep :) Amugy a WC 100gr-al konnyebb, mint ami nekem lesz, most komolyan nem erdekel ez a par gramm :)
Viszont a Pilot ugy nez ki elmegy, volt ket ertelmes erdeklodo. A tobbit inkabb hagyjuk. En vigyem el anyamba mert neki messze van, majd hiv, aztan en hivjam inkabb. Sot, meg en szereljem be a bringajaba. 18 ev alatt nem adnek mobilt senki kezebe bazd.

az a bajsag ezzel a karbonos rebaval, hogy hiaba karbon, azert biztonsagi okokbol kicist hizlaltak rajta, es nehezebb lett, mint szerettek volna. plusz ha beleteszed a speci karbon nyakhoz valo rozsat, akkor mar csak valami 40-50 gramm [ha jol tevedek] a difi az egyel alatta levo teamhez kepest. ami viszont merevebb az alu cumok miatt, es kb 60% az ara...

Oke, dual air. Ako mittomen. Mindegy. Akkor is u-turn akartam es kesz. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az a bajsag ezzel a karbonos rebaval, hogy hiaba karbon, azert biztonsagi okokbol kicist hizlaltak rajta, es nehezebb lett, mint szerettek volna. plusz ha beleteszed a speci karbon nyakhoz valo rozsat, akkor mar csak valami 40-50 gramm [ha jol tevedek] a difi az egyel alatta levo teamhez kepest. ami viszont merevebb az alu cumok miatt, es kb 60% az ara...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

Nem tevedes? hol? :) Bar most mar mindegy, de azert.

legútóbb a probike-ban taperoltam 1et...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Te Drusza! Tudatosítsd magadban, hogy az Air U-Turn is DualAir-s.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem tevedes? hol? :) Bar most mar mindegy, de azert.

ettõl függetlenül lehet kapni.../06-os dizájnnal/

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

06-os REBA-ban nincs u-turn verzio, a sram szerint sem.

ettõl függetlenül lehet kapni.../06-os dizájnnal/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
06-os REBA-ban nincs u-turn verzio, a sram szerint sem.
http://www.sram.com/...ba/worldcup.php

Annyit azert nekem nem er, hogy atrakassam masikba. A feher kelendo lehet, ugy tunik. :)

láttam már olyat hogy átrakták a tavalyi cuccost, idei lábakba....bár nem fehérbe, mert azt a világba nem lehet kapni.....
meg egyébként van idei u-turnos is,,,,

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

Csak azt sajnalom, hogy nem feher es nem az uj design-os, ezt irigylem a 06-os szeriatol. :)

láttam már olyat hogy átrakták a tavalyi cuccost, idei lábakba....bár nem fehérbe, mert azt a világba nem lehet kapni.....
meg egyébként van idei u-turnos is,,,,

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

ja, jól megy a piros vázhoz a fekete teló.....na ne aggódj, nem most lesz csere, sztem csak jövõre....nagyon drága a rókabõr....

a mostani Marzo is fekete és szeressem :) nem aggódom,most nincs miért ;)
az apróbeli Trek Fuel tetszik most

Ma hozom el, szoval fogalmam sincs meg. Amugy 100mm-re gondoltam.
Nem akartam dual air-t, bar sajat tapasztalatom csak minimalis van, azert szerintem jobban mozog a u-turn verzio. Egyreszt ezert akartam direkt u-turn es 05-ost, hogy ne dual air legyen, masreszt ha esetleg valamikor egy fully xc vazra valtanek, meg abban is figyelhet a REBA, akkor is ha a geo miatt tekernek rajta, mondjuk 115mm-re. Szoval ez nalam egy hosszabb tavra valo tervezes eredmenye. Csak azt sajnalom, hogy nem feher es nem az uj design-os, ezt irigylem a 06-os szeriatol.

én meg ezt is irigykedve nézem :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ma hozom el, szoval fogalmam sincs meg. :) Amugy 100mm-re gondoltam.
Nem akartam dual air-t, bar sajat tapasztalatom csak minimalis van, azert szerintem jobban mozog a u-turn verzio. Egyreszt ezert akartam direkt u-turn es 05-ost, hogy ne dual air legyen, masreszt ha esetleg valamikor egy fully xc vazra valtanek, meg abban is figyelhet a REBA, akkor is ha a geo miatt tekernek rajta, mondjuk 115mm-re. Szoval ez nalam egy hosszabb tavra valo tervezes eredmenye. Csak azt sajnalom, hogy nem feher es nem az uj design-os, ezt irigylem a 06-os szeriatol. :)

Al,milyen úttal használod egyébiránt?nekem elég lenne az u-turn nélküli verza is,az még könnyebb vmivel, de most nyaralásra megy el a pénz és így....

Ez gyonyoru:

Feltöltött kép

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

én vagyok a felvevõpiacod?:D

sokat kellett most a kocsira költeni sajna,60ezres szerviz volt

ja, jól megy a piros vázhoz a fekete teló.....na ne aggódj, nem most lesz csere, sztem csak jövõre....nagyon drága a rókabõr....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

nem baj, mire eladó lesz az enyém addigra összejön rá a pénzed is :)

én vagyok a felvevõpiacod?:D

sokat kellett most a kocsira költeni sajna,60ezres szerviz volt

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

pedig milyen jó is az,h van rajta az a kis gomba :)

Al,milyen úttal használod egyébiránt?nekem elég lenne az u-turn nélküli verza is,az még könnyebb vmivel de most nyaralásra megy el a pénz és így....:(

nem baj, mire eladó lesz az enyém addigra összejön rá a pénzed is :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
pedig milyen jó is az,h van rajta az a kis gomba :)

Al,milyen úttal használod egyébiránt?nekem elég lenne az u-turn nélküli verza is,az még könnyebb vmivel :( de most nyaralásra megy el a pénz és így....:(

-=B.B.B.=-