Jo, hogy kerdezed, epp irni akartam.

Hazajottem, 30km ment bele. Szoval az elmenyek. Ez mozog, nem tudom elegge hangsulyozni, eloszor ugy voltam vele, hogy lockolja akinek ket anyja van, ha ennyire finom erzes amikor mozog egy telo. Aztan persze kiprobaltam lockolva is, nos lockolva is kenyelmesebb, mint a Pilot C volt. Ez vicces, mert alig mozog lockolva, de azt legalabb teszi es nem ut vissza annyira. Aztan persze kihasznaltam az MCD elonyeit es nem lezartam, csak felig tekertem be, igy csak kiallasnal mozgott be nagyon, sima tekeresnel es fekezesnel annyira, mint amikor lockolva van, szoval pont jo. Varosban lehet neki kuldeni viszont kenyelmes lesz tole az ut. Nem mondom, hogy minden fuszalat kimozog, de az aszfaltra festett bringast - a bringa uton - kimozogja. A sulyt erezni. Eloszor azt hittem, hogy fel vagyok spanolva, de tenyleg jobban gyorsithato - gondolom azert is mert nem mozog be folyamatosan ha tekerek - es az elejet sokkal konnyebb kiemelni. Ami fura, hogy ha 70 psi fole fujom a negativ kamrat, akkor megy ossze a villa, ami azt jelenti, hogy 140 psi-nel (ezt irja a fuzet 80kg-hoz aktivnak) mar csak 85-105mm kozott allithato. Ugyan nem mozgat meg a dolog mert olyan 90 psi korul tetszett legjobban a mozgasa es 100mm-en akarom hasznalni. Mit mondjak? Annyira kellemes volt elol a telo mozgasa, hogy komolyan gondolkodoba estem, esetleg hatul is mozoghatna 100mm-t a bringa.

Mondom, nincs osszehasonlitasi alapom mas komolyabb XC telokhoz kepest mit mozog, de azt leszogeznem, hogy a pilota egy masik kategoria. Ez mar teleszkop.
Majd el is felejtettem, a fek. Hm, nem is tudtam, hogy az LX ilyet is tud. Sokkal merevebb - egyszer nem cicergett a tarcsa kanyarban - es nyilvan ennek koszonhetoen sokkal jobban harap a fek. Ertsd, ujra kell tanulnom adagolni a feket, mert most folyamatosan blokkoltam a bringat azzal az erovel, amivel eddig adagoltam a fekerot.
Ennel rosszabb teleszkopom sose legyen, mostantol ez az alap szamomra. Nagyon megerte az arat (70 penz 110 helyett) es meg kell, hogy mondjam, soha nem elveztem meg ennyire az aszfalton valo tekerest. A hetvegen megnezem erdoben is, ott meg lehet, hogy valtoztatni fogok a levegos reszeken, de egyelore ugy nez ki, sikerult belonom.
Al01: A végén ráoltasz engem is egy rebára. Mondjuk rászántam már magam, de idõközben leamortizálódtam kicsit, szal aszfalton is kínkeserves a tekerés egyelõre...
Érezni hogy majd fél kilóval könnyebb a pilotnál?