Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

Ismertek valakit, akinek kikapuja van? Érdekelne, hogy mozog.... meg hogy mennyire merev :) (ezt csak lor kedvéért ;-))

(azért nem tech topicba ezt, mert nem igazán technikai jellegû)...

nekem volt.....a maga kategóriájában (értsd, nem hintaló) sztem jól mozog, olyannyira hogy ha mászni is akarsz vele akkor lokolható tag kell bele.....
merevsége, meg márkajellmzõként szokásosan túlépített, de legalább nem könnyû...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Ismertek valakit, akinek kikapuja van? Érdekelne, hogy mozog.... meg hogy mennyire merev :) (ezt csak lor kedvéért ;-))

(azért nem tech topicba ezt, mert nem igazán technikai jellegû)...

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

láttam és tetszik :-) fura a rugóstag felsõszeménél a találkozó :-)

a DöKinget említetted,nekem is jó lenne csak most elkapott a kocsifelszerelési láz :D

elindultál a züllés utján...kocabringás autós leszel :)

amúgy spec a kikapuval /fele áron/ majdnem ugyanott vagy, az a 25 deka minusz csak a sznobizmusomnak kell :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

fekete is van belõle....:) /mármiont a yetibõl/

nekem meg ilyen lesz /ebben is fehér teló van/
http://www.konart.ne...THEKING_med.jpg

láttam és tetszik :-) fura a rugóstag felsõszeménél a találkozó :-)

a DöKinget említetted,nekem is jó lenne csak most elkapott a kocsifelszerelési láz :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

én meg feketíteni akarok,nekem jobban áll az a szín :D

fekete is van belõle....:) /mármiont a yetibõl/

nekem meg ilyen lesz /ebben is fehér teló van/
http://www.konart.ne...THEKING_med.jpg

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
én meg feketíteni akarok,nekem jobban áll az a szín :D

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts
yeti 575 fehérben :) mondjuk fehér rs revelationnal

http://www.yeticycle...es/Bikes575.cfm

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Neeem :(

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Na mar. Uj designos feher reba es hozza egy feher vaz. Mi kell meg? :)

fehér váz pl Stumpjumper? ;)

-=B.B.B.=-

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Kívánságod parancs;)

Erõs idegzetûeknek!!! (bár mostmár bánom hogy mûtét elõtt nem lõttem fotót, de papírkutya voltam...majd legközelebb:) )
http://img388.images...208largesf5.jpg
http://img388.images...244largejs7.jpg

na ez nem piskóta :)
gyógyulgass!
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Kívánságod parancs;)

Erõs idegzetûeknek!!! (bár mostmár bánom hogy mûtét elõtt nem lõttem fotót, de papírkutya voltam...majd legközelebb:) )

tyû, nem semmi. azért gondolom hogy pár heg majd látszani fog, de egész jól megoldották...

edit: hû, ez már az 1001. hszem...;)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Deal. :)

Én is arra gondoltam. Pap-rét, Vörös-kõ, mit tudom én. Szólunk Druszának. Jön és megmondja. Kipróbálhatod az össztelós érzést.:D

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Paul, ha majd itt jársz lehetne kérni egy képet a füledrõl kötés nélkül?
Kiváncsi vagyok hogy varnak vissza egy fület.

Kívánságod parancs;)

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Én is arra gondoltam. Pap-rét, Vörös-kõ, mit tudom én. Szólunk Druszának. Jön és megmondja. Kipróbálhatod az össztelós érzést.:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Hogyne van kedvem. Pilis? Ossze kene ismertetnem a telot es a hegyet. :)

Még kopik egy kicsinykét, és akkor lesz tuti. Terepet meg adni neki, mert azt szereti. Ha megjön a Turner, majd próbáld ki! Tetszeni fog, az tuti.
Augusztus 26-27-i hétvégén nincs kedved vmi túrához? Vmi lájtos, öregemberes, kicsit mászós, kicsit gurulós. Sajna a Mátra tolódik a jövõ hónapra, mert sokaknak nem jó ez az idõpont.

Enyim Paripa

Let the people speak

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Még kopik egy kicsinykét, és akkor lesz tuti. Terepet meg adni neki, mert azt szereti. Ha megjön a Turner, majd próbáld ki! Tetszeni fog, az tuti.
Augusztus 26-27-i hétvégén nincs kedved vmi túrához? Vmi lájtos, öregemberes, kicsit mászós, kicsit gurulós. Sajna a Mátra tolódik a jövõ hónapra, mert sokaknak nem jó ez az idõpont.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Paul, ha majd itt jársz lehetne kérni egy képet a füledrõl kötés nélkül?
Kiváncsi vagyok hogy varnak vissza egy fület.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Jo, hogy kerdezed, epp irni akartam. :) Hazajottem, 30km ment bele. Szoval az elmenyek. Ez mozog, nem tudom elegge hangsulyozni, eloszor ugy voltam vele, hogy lockolja akinek ket anyja van, ha ennyire finom erzes amikor mozog egy telo. Aztan persze kiprobaltam lockolva is, nos lockolva is kenyelmesebb, mint a Pilot C volt. Ez vicces, mert alig mozog lockolva, de azt legalabb teszi es nem ut vissza annyira. Aztan persze kihasznaltam az MCD elonyeit es nem lezartam, csak felig tekertem be, igy csak kiallasnal mozgott be nagyon, sima tekeresnel es fekezesnel annyira, mint amikor lockolva van, szoval pont jo. Varosban lehet neki kuldeni viszont kenyelmes lesz tole az ut. Nem mondom, hogy minden fuszalat kimozog, de az aszfaltra festett bringast - a bringa uton - kimozogja. A sulyt erezni. Eloszor azt hittem, hogy fel vagyok spanolva, de tenyleg jobban gyorsithato - gondolom azert is mert nem mozog be folyamatosan ha tekerek - es az elejet sokkal konnyebb kiemelni. Ami fura, hogy ha 70 psi fole fujom a negativ kamrat, akkor megy ossze a villa, ami azt jelenti, hogy 140 psi-nel (ezt irja a fuzet 80kg-hoz aktivnak) mar csak 85-105mm kozott allithato. Ugyan nem mozgat meg a dolog mert olyan 90 psi korul tetszett legjobban a mozgasa es 100mm-en akarom hasznalni. Mit mondjak? Annyira kellemes volt elol a telo mozgasa, hogy komolyan gondolkodoba estem, esetleg hatul is mozoghatna 100mm-t a bringa. :) Mondom, nincs osszehasonlitasi alapom mas komolyabb XC telokhoz kepest mit mozog, de azt leszogeznem, hogy a pilota egy masik kategoria. Ez mar teleszkop.
Majd el is felejtettem, a fek. Hm, nem is tudtam, hogy az LX ilyet is tud. Sokkal merevebb - egyszer nem cicergett a tarcsa kanyarban - es nyilvan ennek koszonhetoen sokkal jobban harap a fek. Ertsd, ujra kell tanulnom adagolni a feket, mert most folyamatosan blokkoltam a bringat azzal az erovel, amivel eddig adagoltam a fekerot.
Ennel rosszabb teleszkopom sose legyen, mostantol ez az alap szamomra. Nagyon megerte az arat (70 penz 110 helyett) es meg kell, hogy mondjam, soha nem elveztem meg ennyire az aszfalton valo tekerest. A hetvegen megnezem erdoben is, ott meg lehet, hogy valtoztatni fogok a levegos reszeken, de egyelore ugy nez ki, sikerult belonom.

Al01: A végén ráoltasz engem is egy rebára. Mondjuk rászántam már magam, de idõközben leamortizálódtam kicsit, szal aszfalton is kínkeserves a tekerés egyelõre...
Érezni hogy majd fél kilóval könnyebb a pilotnál?;)

Enyim Paripa

Let the people speak

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Al01: A végén ráoltasz engem is egy rebára:) Mondjuk rászántam már magam, de idõközben leamortizálódtam kicsit, szal aszfalton is kínkeserves a tekerés egyelõre...
Érezni hogy majd fél kilóval könnyebb a pilotnál?;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
/me húdeirigy...grat a villához, adjál neki rendesen!