akkor minek jössz?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
Már meg neharagudjatok,hogy én ilyen tuskó vagyok.
Igaz,nem is az irodában ülök,titkárnõket kezelgetve.
Csupán csak az alkohol "által" szétb@szott testû ösztönlényeket teszem pelenkába és látom el (segítség útján) majd'minden életfunkciójukat.
Szóval:közgazdaság.
köszöntem.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakja hogy az uj vonat, jaja:)
csak a sok birka abban is beül rögtön a birngaszállítóba, amirõl általában le kell beszélnem õket, ha nem megy, akkor elöbb utóbb meg lesz rajtuk egy két koszos folt, keréklenyomat:) - a vonat rázkódásától függõ mennyiségben
Kala: neuzerben SINCS.
mint ahogy sehol másutt
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakfuck me, i'm famous!
vazzeg, nem bringaboltos vagy?
Neuzer?
Thez,sztem nem uarra gondoltunk, te valszeg arra, h amikor nincs bicós vagon, a régi kocsiknál néha, az elsõ és utolsó vagonban az ajtónál lehet 2-2 kerót akasztani... Blöeee... Balatonra szoktak ilyenek menni, nyáron 1x két emeletes bringakordont csináltunk ide...
Amire meg én gondoltam az eleve új szerelvény, és az elsõ kocsinál van ~6-8 értelmesen állítható magasságú (gyorszár+forgatás) kampó (ránézésre egy fogasnyi bringa is elfér, a vezetõ úgysem sûrûn száll ki ) , mögöttük ledönthetõ, párnázott székek, illetve mellettük konkrét méretû "vizesblokk" meg még egy ülõfülke.GOndolom, rájöttek, h az emberek a marhavagon ellenére is inkább a bringájukkal akarnak utazni. Szóval az elég pozitív csalódás volt.