Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2008. április 14. - 19:53

Írta 2008. április 14. - 19:02

Nektek bejönnek a www.velotrade.hu és a www.specialized.hu oldalak?
nem
Sala:
te oldalad mikor lessz kész?
Írta 2008. április 14. - 18:56

Írta 2008. április 14. - 18:37

nekem meg felszakadt cseppet a szám...hülyékkel meg nem érdemes vitatkozni..
Írta 2008. április 14. - 18:30

blog on, akit nem érdekel, az ne olvassa.
az egy dolog, hogy a prog.szervezõ berendel fél8ra, de MINEK, amikor a program csak 9kor kezdõdik -ma tudtuk meg..-, és pénteken már mindent összeraktunk? 7:45re értem be végülis, kellett biciklit pumpálni benzinkútnál, 8:10-re minden multimédiás terem bekapcsolva, mikrofonok tesztelve, kajálunk éppen meg kávézunk.
-"fiúk, ALÁFESTÕ ZENE nem lesz?"
-"tanárúr, egy lélek nincs még itt, mi meg inkább pihennénk a csöndben 9ig.." (haver)
-"fiúk, MINDIG MINDENKOR kell lennie aláfestõ zenének készenlétben, bármi van."
-"jó, rendben, akkor rakok be, bár direkt kérdeztem pénteken, hogy kell e aláfestõ zene, és a t.úr válasza egy határozott nem volt."
-"fiúk, ilyet biztos nem mondtam.."
bemegyek, zenésgép bekapcsol, egy ótvar sz*r gép, ~5perc a boot, egy sima lemeztõl kifagy, ilyenek. 8:25
-"Dávid, jó az aláfestõ zene..."
-"tanárúr, én nem tehetek róla ,hogy egy kupac ótvar trágya ez a gép, és nem mûködik..de rajtavayok az ügyöm"
-"de nem igaz, hogy nem vagytok képesek aláfestõ zenét berakni 5 perc alatt. ennek mindig lennie kell, ennyire lehetnétek ÖNÁLLÓAK"
-"MINDJÁRT lesz, tanárúr. "
-"de siess már, mindjárt jönnek a tanárok" (egy büdös lélek nem jött 8:50ig..)
8:30, végre betölti a lemezt a gép.
-"Dávid, miért nincs még mindig aláfestõ zene?"
-"tanárúr van, csak nem tudok szimultán zenét berakni, a benti és a kinti pultnál leni, meg a színpad alatt a kábeleket átkötni"
-"NEM IGAZ, HOGY NEM BÍRJÁTOK MEGCSINÁLNI, HOGY KINTRÕL LEHESSEN VEZÉRELNI MINDENT!"
-"megtudni megtudnánk, csak inkább anulnánk az érettségire...meg nem is tudjuk lezárni a kisszínpadot (megemelt,félig elkerítet rész), addig pedig semmit nem hagyunk kint, mert a diákok tönkreteszik...az elõbb szedtünk ki egy fél csomag taknyos zsepit az erõsítõkbõl. szóval amíg nincs biztosítva a teljes zárhatóság, addig ez van" (tényleg így volt, beletömködték a diákok a kis légréseken)
-"de nem igaz, hogy nem vagytok képesek megtervezni.."
-"tanárúr, már megy a zene, nem HALLJA? lehetnénk most otthon is, mint a többiek, szóval legalább reggelizhetnénk most már?"
a rohadt élet az ilyen emberekbe, akik mindig qrvaokosak. dögunalom volt, ott aludtunk a pult mögött, most fáj a fejem, holnap angol szódoga, meg matek tz.
blog off
az egy dolog, hogy a prog.szervezõ berendel fél8ra, de MINEK, amikor a program csak 9kor kezdõdik -ma tudtuk meg..-, és pénteken már mindent összeraktunk? 7:45re értem be végülis, kellett biciklit pumpálni benzinkútnál, 8:10-re minden multimédiás terem bekapcsolva, mikrofonok tesztelve, kajálunk éppen meg kávézunk.
-"fiúk, ALÁFESTÕ ZENE nem lesz?"
-"tanárúr, egy lélek nincs még itt, mi meg inkább pihennénk a csöndben 9ig.." (haver)
-"fiúk, MINDIG MINDENKOR kell lennie aláfestõ zenének készenlétben, bármi van."
-"jó, rendben, akkor rakok be, bár direkt kérdeztem pénteken, hogy kell e aláfestõ zene, és a t.úr válasza egy határozott nem volt."
-"fiúk, ilyet biztos nem mondtam.."
bemegyek, zenésgép bekapcsol, egy ótvar sz*r gép, ~5perc a boot, egy sima lemeztõl kifagy, ilyenek. 8:25
-"Dávid, jó az aláfestõ zene..."
-"tanárúr, én nem tehetek róla ,hogy egy kupac ótvar trágya ez a gép, és nem mûködik..de rajtavayok az ügyöm"
-"de nem igaz, hogy nem vagytok képesek aláfestõ zenét berakni 5 perc alatt. ennek mindig lennie kell, ennyire lehetnétek ÖNÁLLÓAK"
-"MINDJÁRT lesz, tanárúr. "
-"de siess már, mindjárt jönnek a tanárok" (egy büdös lélek nem jött 8:50ig..)
8:30, végre betölti a lemezt a gép.
-"Dávid, miért nincs még mindig aláfestõ zene?"
-"tanárúr van, csak nem tudok szimultán zenét berakni, a benti és a kinti pultnál leni, meg a színpad alatt a kábeleket átkötni"
-"NEM IGAZ, HOGY NEM BÍRJÁTOK MEGCSINÁLNI, HOGY KINTRÕL LEHESSEN VEZÉRELNI MINDENT!"
-"megtudni megtudnánk, csak inkább anulnánk az érettségire...meg nem is tudjuk lezárni a kisszínpadot (megemelt,félig elkerítet rész), addig pedig semmit nem hagyunk kint, mert a diákok tönkreteszik...az elõbb szedtünk ki egy fél csomag taknyos zsepit az erõsítõkbõl. szóval amíg nincs biztosítva a teljes zárhatóság, addig ez van" (tényleg így volt, beletömködték a diákok a kis légréseken)
-"de nem igaz, hogy nem vagytok képesek megtervezni.."
-"tanárúr, már megy a zene, nem HALLJA? lehetnénk most otthon is, mint a többiek, szóval legalább reggelizhetnénk most már?"
a rohadt élet az ilyen emberekbe, akik mindig qrvaokosak. dögunalom volt, ott aludtunk a pult mögött, most fáj a fejem, holnap angol szódoga, meg matek tz.
blog off
Írta 2008. április 14. - 17:27

MaTT üzenete:
meg kellett volna ott d**gni a füben...
olyan jófej barátaim vannak
meg kellett volna ott d**gni a füben...
olyan jófej barátaim vannak

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. április 14. - 17:23

Írta 2008. április 14. - 17:16

Írta 2008. április 14. - 17:12

szerintem feltöltés alatt
fuck me, i'm famous!
Írta 2008. április 14. - 17:12

Írta 2008. április 14. - 17:10

Nektek bejönnek a www.velotrade.hu és a www.specialized.hu oldalak?
Írta 2008. április 14. - 16:53

"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2008. április 14. - 15:35

és ez mekkora biznisz 
http://apronet.hu/one.php?adid=7025786
"Bármennyit levágok." - Micsoda szlogen

http://apronet.hu/one.php?adid=7025786
"Bármennyit levágok." - Micsoda szlogen
Jónást várják a halban!
Írta 2008. április 14. - 15:14

az uccsó az lol

fuck me, i'm famous!
Írta 2008. április 14. - 14:57

A múltkor volt egy jó: 126 Polski jó állapotban eladó, vagy MP3 lejátszóra cserélhetõ. 
De volt már olyan is, hogy Trabant eladó 1.500.000 Ft. Zene nélkül: 35 ezer.

De volt már olyan is, hogy Trabant eladó 1.500.000 Ft. Zene nélkül: 35 ezer.

Írta 2008. április 14. - 14:42

Mondjuk egy társkeresõ honlapon ugyanezt a szöveget csak fordítva:
Fiatal, bevállalós csajszi személyében keresek társat huncutkodáshoz, bringázáshoz... stb.
Ez a kettõ számomra így egylevegõre nem fér össze
Mondjuk szoktam látni olyan hirdetéseket hogy pl: hízó sertés eladó, ugyanitt angol oktatást vállalok... nekem kicsit mókás az ilyen
Fiatal, bevállalós csajszi személyében keresek társat huncutkodáshoz, bringázáshoz... stb.
Ez a kettõ számomra így egylevegõre nem fér össze

Mondjuk szoktam látni olyan hirdetéseket hogy pl: hízó sertés eladó, ugyanitt angol oktatást vállalok... nekem kicsit mókás az ilyen

Írta 2008. április 14. - 14:28

Lehet, hogy az apróhirdetõ ember összekeverte a "bike" és "bige" szavakat. Végülis a bicigli mintájára nem is nehéz 
--Trifo

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. április 14. - 14:14

ááá, nem mondok semmit

fuck me, i'm famous!
Írta 2008. április 14. - 13:54

gondolom elsõsorban bringázni akart
a többi meg csak a ráadás :hug:
Jah, persze. De ez a szöveg nagyon gáz:
"Ha szükséges, gáláns leszek!:)" geez