fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
....Az est további részét nem részletezném....
fuck me, i'm famous!
Kulcsszó: idõbeosztás.jah arra gondoltam.
nem ülsz te kicsit sokat gép elõtt?
fuck me, i'm famous!
A privát üzenetedre gondolsz? Nem, csak nem válaszoltam azonnal és így törölte az agyam a cache-bõl.zOrg: te utálni engem?
VV: eddig még nem de kezdek ideges lenni, mert már egy darab filmem sincs és nemtom ki kérte kölcsön õket....
Kikérem magamnak. Én Szekszárdon is szavaztam. Pont a koli aljában volt a szavazóhelyiség.
fuck me, i'm famous!
mégcsak õ, de én is!zOrg: te utálni engem?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fuck me, i'm famous!
"Megdöglünk mind."kenjétek rám, biztos én voltam.
Akkor te is lesza...vaztad az egészet? Csak a déhá? Az kell neki? Csak azt szereti?Már hogy lenne baj?
Mi a szekszárdi dh-n voltunk. (Tudom, ki nem szavazott idén tavasszal!![]()
)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Nem figyeltem ezt a topikot 1-2 napja, bocs. Vagy elnézést; ahogy tetszik.Nemtetszésem nyilvánítom.
:-(
Néhány hete törölték hasonló üzenetem,amiben bizonyos méretû nyeregcsõ felõl érdeklõdtem.Fontos lett volna!
Nekem.
Nem apró ("hirdetõ") volt az indok.
Demokrácia?????
(már ITT is?)
Nemtetszésem nyilvánítom.
Néhány hete törölték hasonló üzenetem,amiben bizonyos méretû nyeregcsõ felõl érdeklõdtem.Fontos lett volna!
Nekem.
Nem apró ("hirdetõ") volt az indok.
Demokrácia?????
(már ITT is?)
juuuj, valakinek nincs eladó vagy kölcsön hátsó agyhoz 12mm-es tengelye, aminek a vége 10mm-es menetes? :-/ :-/. sürgõs lenne.
vagy ha lehet venni akkor hol/mennyiért?