Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Started by
Dig
, 2006. February 23. 01:26
Posted 2008. April 16. - 00:46

Ez minden Sun felnire igaz? Anno a DH gépemen is az volt és úgy kellett a gumit lepajszerolni róluk. Utána Mavic lett, ahoz meg leszedõ sem kellett.
Posted 2008. April 16. - 00:26

katyu itt is van eleg
azert open pro, mert a sz.r Sun MZ14-eket le kellett cserelnem, nem birtam ugyanis leszedni roluk a UltraGatorskin gumikat. a paligap [kona forgalmazo] meg mondta, hogy akkor visszateritik az arat. igy kellett fizetnem 2 fontot felarat per kerek hogy megkapjam a fullos open pro-kat. hulye lettem volna kihagyni
azert open pro, mert a sz.r Sun MZ14-eket le kellett cserelnem, nem birtam ugyanis leszedni roluk a UltraGatorskin gumikat. a paligap [kona forgalmazo] meg mondta, hogy akkor visszateritik az arat. igy kellett fizetnem 2 fontot felarat per kerek hogy megkapjam a fullos open pro-kat. hulye lettem volna kihagyni

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. April 16. - 00:24

Velem volt olyan pár éve szilveszterkor hogy bementem a mosdóba és ott volt egy kopasz kétajtós csávó. (sittes volt) Elkezdi nekem, adjál cuccot. De mondom én nemélek ilyennel. Inkább megiszok pár sört, de no drog. Pedig nekem tágak a pupilláim éshogy most azonnal adjak neki. - Közben valaki beakart jönni a mosdóba... a csávó úgy rávágta az ajtót h szerintem dobott egy hátast - 15 perc után rájött, nem én vagyok az õ embere... majd a bocsánatkérése után elköszöntünk egymástól
Fél óra múlva kinnt álltam az egység elõtt. Odajött megint, hogy adjak neki egy ezrest. Mondtam neki, nemadok. Jött a kemény dumájával: akkor vegyük úgy hogy ami nálad van az az enyém. Haverok meg mind benntvoltak, nemtudtam szólni nekik
Kiállni nem mertem ellene mivel kg-ban is egy 25-tel több volt, meg bicepszben is. Szóval buktam egy ezrest, meg azt mondta: Ha elmondod valakinek, kinyírlak...
remélem nem olvassa a fórumot
Fél óra múlva kinnt álltam az egység elõtt. Odajött megint, hogy adjak neki egy ezrest. Mondtam neki, nemadok. Jött a kemény dumájával: akkor vegyük úgy hogy ami nálad van az az enyém. Haverok meg mind benntvoltak, nemtudtam szólni nekik

remélem nem olvassa a fórumot

Posted 2008. April 16. - 00:23

Posted 2008. April 16. - 00:19

ilyen lekarcolom a kocsi oldalat/lerugom a tukrot jellegu gondolatok nekem is csak akkor tamadnak, ha nem velem tortenik ez meg. ahogy minden mas hangadonak is. monitor mogul konnyu kemenynek lenni [igen, nekem is] de amikor ott voltam, csak remegtem az idegtol, es rendesen megvedeni az allaspontomat se tudtam. pedig nekem volt igazam. most mar tudom mit kellett volna mondani, de sajna nem volt eleg lelekjelenletem. ez van, szivas, remelem ki tudom venni a nyolcast a felnibol, es akkor nem jovok ki veszteseggel a bulibol. meg eleg kar lenne a parszaz kilometert futott CD-s open pro-ert.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. April 16. - 00:08

Pár kerós és autós sztori: olyan volt, hogy elszakad fékbowdenem és kigurultam egy utcába, ahol kb 500méteren belül senki, autós meglátott (mikor már út szélén voltam) és anyázott meg dudált, hogy szétnézés nélkül kanyarodtam ki... (szétnéztem)
Másik eset: kikanyarodtam egy sötétebb autó elé (a vezetõ volt sötét) de nagyon meszze volt még, szal még csak fékeznie se kellet, erre elkezd hülyeparasztoznimegköpködnimutogatni, azért az ilyenre már én is berágok és egy kecsesnek nem mondhato mozdulatsort el szoktam végezni, de alapvetõen nem vagyok egy ideges tipus.Se autoval se keróval.
Kocsival: Volt még olyan is, hogy városba beengedtem a buszt magam elé, (mondván buszon 100an vannak akik elkésnek, én meg csak egyedül) ami amugy is kötelességem, erre mögöttem elkezdett egy szõke opel tigrás nõ dudálni meg mutogatni. Nah itt döntöttem úgy hogy leállítom a kocsit ott az út közepén és elbeszélgetek vele, de 2 mp múlva rájöttem, hogy ezzel még több embert tartanék fel, szal hagytam a pitsába
Jah meg ami legviccesebb volt: mentem haza telefonálok. Indiai megállít, /vállamig ért/ asszondja: tesvír mobilodat agyadmáhelo had telefonáljak. Mondom neki nincsen mobilom. Berágott mert látta elõtte raktam el.
elõvett egy körömreszelõ nagyságú kést és azt mondogatta, hogy megszúr ha nem adom oda azonnyomba
olyan nevetés lett úrrá rajtam, -közbe kinyögtem neki, hogy azzal csak megkarcolni tud esetleg, mást nem-, hogy a srác szemébe láttam a rémületet
Elrakta villámgyorsan és elkezdett szaladni:D megállt kicsit gondolkodott és azt kiabálta, megtaláálunk még téged a barátaimmal.
Aznap úgy, de úúúgy féltem otthon... 
Mjani: Már egy ideje engem sem akartak megkéselni, gondolkoztam is rajta, hogy mi lehet velük.
Másik eset: kikanyarodtam egy sötétebb autó elé (a vezetõ volt sötét) de nagyon meszze volt még, szal még csak fékeznie se kellet, erre elkezd hülyeparasztoznimegköpködnimutogatni, azért az ilyenre már én is berágok és egy kecsesnek nem mondhato mozdulatsort el szoktam végezni, de alapvetõen nem vagyok egy ideges tipus.Se autoval se keróval.
Kocsival: Volt még olyan is, hogy városba beengedtem a buszt magam elé, (mondván buszon 100an vannak akik elkésnek, én meg csak egyedül) ami amugy is kötelességem, erre mögöttem elkezdett egy szõke opel tigrás nõ dudálni meg mutogatni. Nah itt döntöttem úgy hogy leállítom a kocsit ott az út közepén és elbeszélgetek vele, de 2 mp múlva rájöttem, hogy ezzel még több embert tartanék fel, szal hagytam a pitsába

Jah meg ami legviccesebb volt: mentem haza telefonálok. Indiai megállít, /vállamig ért/ asszondja: tesvír mobilodat agyadmáhelo had telefonáljak. Mondom neki nincsen mobilom. Berágott mert látta elõtte raktam el.

Mjani: Már egy ideje engem sem akartak megkéselni, gondolkoztam is rajta, hogy mi lehet velük.

Posted 2008. April 16. - 00:00

kösz kösz..
most értem haza.. :S
most értem haza.. :S
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. April 15. - 23:58

Velem 16éves korom óta nem próbálkoznak.
Azért az nem ugyanaz, hogy egy autó megy neki egy biciklisnek és az hogy egy biciklis megy neki az autónak. A biciklis simán meghalhat míg az autós nem.
Azért az nem ugyanaz, hogy egy autó megy neki egy biciklisnek és az hogy egy biciklis megy neki az autónak. A biciklis simán meghalhat míg az autós nem.
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. April 15. - 23:51

Nálam még csak késeléssel próbálkoztak
eddig sikertelenül. meg alap: add a pénztárcád különben megverünk, de az már más kategória.

Posted 2008. April 15. - 23:46

...
Ott fekszel, fáj mindened, mert elbambultál és nekimentél, azmeg kiszáll és még agyon is ver.
mar keves rossz hozzaallas lep meg, engem "csak" megfenyegettek, hogy hostoljak tovabb ingyen egy weboldalt, amiert addig fizettek... no comment.
ja, meg a romaiparton leutott a csavo a bringarol, miutan belerugott a bringamba, en meg mondtam vmi cifrat... nem, nem en kezdtem...
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain
Posted 2008. April 15. - 23:43

Egyetértek veled, én azt hittem, hogy csak nekem tûntek fel ezek a dolgok.
Legszarabb az egészben, hogy bárki lehet a másik oldalon... pl mondjuk te mész neki az autósnak, Kiszáll és agyonver? csak ugy mert miért ne?
Ott fekszel, fáj mindened, mert elbambultál és nekimentél, azmeg kiszáll és még agyon is ver.
nem tudom, hogy erre gondoltál-e, de már történt ilyen is:
http://www.alleycat....adver-a-paraszt
Posted 2008. April 15. - 23:32

Egyetértek veled, én azt hittem, hogy csak nekem tûntek fel ezek a dolgok.
Legszarabb az egészben, hogy bárki lehet a másik oldalon... pl mondjuk te mész neki az autósnak, Kiszáll és agyonver? csak ugy mert miért ne?
Posted 2008. April 15. - 23:26

BLOG ON
azert erdekes, hogy kis tarsadalmunk nem keves problemaja jelentkezik mar egy ilyen kozossegben is, mint ez a forum... az ifjusag ott tart, hogy ha valaki elnez vmit, akkor mindjart b*sszuk szet az autojat, viszont a kreszt azert meg nem ismeri... mas esetben a "talalt" mobil imei szamat akarjuk atirni... egy masik topicban beszolunk valakinek, aki egy agyi infarktus miatt kuzd az irassal, hogy irjon helyesen...
persze igyekszem en pozitivan latni, hogy sok a segitokesz ember bringas temaban, meg jo latni, hogy vannak komoly baratsagok, kapcsolatok, csak valahogy megis mindig ott talalom magam, hogy elkepedek emberek akcioin/reakcioin.
nem akartam senkinek beszolni, nem vitainditonak szantam a hsz-t, csak pl kezdem erteni nehanyan miert "tuntek el" az Uzenofalrol.
BLOG OFF
azert erdekes, hogy kis tarsadalmunk nem keves problemaja jelentkezik mar egy ilyen kozossegben is, mint ez a forum... az ifjusag ott tart, hogy ha valaki elnez vmit, akkor mindjart b*sszuk szet az autojat, viszont a kreszt azert meg nem ismeri... mas esetben a "talalt" mobil imei szamat akarjuk atirni... egy masik topicban beszolunk valakinek, aki egy agyi infarktus miatt kuzd az irassal, hogy irjon helyesen...
persze igyekszem en pozitivan latni, hogy sok a segitokesz ember bringas temaban, meg jo latni, hogy vannak komoly baratsagok, kapcsolatok, csak valahogy megis mindig ott talalom magam, hogy elkepedek emberek akcioin/reakcioin.
nem akartam senkinek beszolni, nem vitainditonak szantam a hsz-t, csak pl kezdem erteni nehanyan miert "tuntek el" az Uzenofalrol.
BLOG OFF
"keep the rubber side down."
Posted 2008. April 15. - 23:06

Posted 2008. April 15. - 23:04

Delma: ne erõlködj.
egy csendes visszavonulás tutibb lett volna.
amúgy minden elismerésem Tam, sose tudnám megszokni azt az idióta balratartsot :-)
na meg jobbkézszabály ááá
egy csendes visszavonulás tutibb lett volna.
amúgy minden elismerésem Tam, sose tudnám megszokni azt az idióta balratartsot :-)
na meg jobbkézszabály ááá

Posted 2008. April 15. - 23:03

oké, akkor mind a ketten hibásak
- az ipse nemnézett oldara/szét
- Tamás meg nemnézte hogy indexel-e (ha volt, de nemkaptam választ), vagy hogy számítson e autóra
hasonlóképpen járt egy ismerõsöm nemrég, csak neki felcsúszott az eggyik combja, eltörött a csuklója, meg hasonlók...
én ha városban közlekedek mindig számítok arra hogy vannak idióták akik nem adják meg az elsõbséget,hirtelen elõznek stb, de szerintem nemvagyok egyedül
Thez: nemtevagyok
- az ipse nemnézett oldara/szét
- Tamás meg nemnézte hogy indexel-e (ha volt, de nemkaptam választ), vagy hogy számítson e autóra
hasonlóképpen járt egy ismerõsöm nemrég, csak neki felcsúszott az eggyik combja, eltörött a csuklója, meg hasonlók...
én ha városban közlekedek mindig számítok arra hogy vannak idióták akik nem adják meg az elsõbséget,hirtelen elõznek stb, de szerintem nemvagyok egyedül
Thez: nemtevagyok
Posted 2008. April 15. - 23:00

van jogsid? gondolkozz... egyenesen haladó jármú... õ meg kanyarodott, mielõtt kanyarodok szét szoktam nézni, én legalábbis 
Edit:Thez kicsit konkrétabban fogalmazott

Edit:Thez kicsit konkrétabban fogalmazott

Posted 2008. April 15. - 22:59

Posted 2008. April 15. - 22:51

bocsi, ebben lehet a sofõrnek volt egy kis igazaszerinte latnom kellett volna a kocsi oldalan(!) levo indexet
milyen kocsi volt?
Posted 2008. April 15. - 22:47

perszehogy persze
apa a biztositasat a nevedre iratja, es akar tanithat is. a sajat kocsijaban. bar a gyerek altalaban megkapja a kocsit, es utanna kezd el vezetni tanulni
apa a biztositasat a nevedre iratja, es akar tanithat is. a sajat kocsijaban. bar a gyerek altalaban megkapja a kocsit, es utanna kezd el vezetni tanulni
RAUH-Welt
B E G R I F F