Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

az lesz sztem, vagy minute, vagy lehet hogy marzo all mountain, még nem tudom, majd kiderül...
képet majd rakok fel, holnap letakarítom sztem
meg a geminit is, mert még azt sem publikáltam (mióta elkészült mindig sáros, így sosem sikerült fotót csinálni:))

Ha Revelation U-Turn poplock lenne a választás, akkor szólj! ;)

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás
boca

örülök, hogy segíthettem (bár nem volt valami nagy segítség), szóval ez a "kötelességem" erõs ebben az esetben - ne érezd annak.
De ezek szerint akkor sikerrel beszerezted a tartószemeket...(?)
(ilyen apróbb alkatrészekért, meg ha szervíz kell akkor szerintem ez az egyik legjobb hely)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
az lesz sztem, vagy minute, vagy lehet hogy marzo all mountain, még nem tudom, majd kiderül...
képet majd rakok fel, holnap letakarítom sztem
meg a geminit is, mert még azt sem publikáltam (mióta elkészült mindig sáros, így sosem sikerült fotót csinálni:))
Autist Team:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

az hogy folyton jár az agyam hogy mit lehetne még jobbra cserélni rajta, meg könnyíteni, meg stb....:)

mert pont olyan lett mint amire vágytam:
felmegyek vele bárhova, de lefelé sem kell félteni...tökéletes:D

Állítólag az a titka az ilyen bicikliknek, hogy ugyanolyan elven mûködõ tag-villa kombó kell bele. Például a Revelatoin-al elég jó összhang volt. Viszont én meg nem próbáltam mást. Majd rakhatnál fel képet a megfelelõ topikba, mert kíváncsi vagyok rá.
Örülök, hogy tetszik, én is nagyon szerettem.

Edit: Jani, addigra már tudok arról is konkrétat mondani. Azt hittem, hogy holnapra kell. A héten tervbe van az általad említett állomásokból is pár. Majk, meg Gánt felé is szeretnék menni. Majd leírom, hogy mi volt. ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Azért köszi, jövõhéten elmegyek majd arrafelé.

A sebesség mindent megold.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
az hogy folyton jár az agyam hogy mit lehetne még jobbra cserélni rajta, meg könnyíteni, meg stb....:)

mert pont olyan lett mint amire vágytam:
felmegyek vele bárhova, de lefelé sem kell félteni...tökéletes:D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Olee: jelentem baj van, elég nagy...:)

ebbõl a Voitlbõl is pénznyelõ lesz, elkapott a gépszíj, nagyon jó...:-)

:)
Ami mit jelent? Már, hogy baj, meg pénznyelõ.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Olee: jelentem baj van, elég nagy...:)

ebbõl a Voitlbõl is pénznyelõ lesz, elkapott a gépszíj, nagyon jó...:-)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Gánt- Kõhányás-puszta- Várgesztes- Vérteskozma- Csákvár útvonalon. Csak ezt a részt ismerem.

Errefelé pont nem mentem mostanában. Nekem Szárliget-Vérteskozma-Várgesztes-Vértessomló-Mátyás kút-Szárliget a napi edzõköröm. Itt teljesen jó a talaj. Ma is semislick-el voltam. Csak az ilyen mélyebb völgyekben maradt sár. Vitány vár felé, Géza pihenõ és Mindszentpuszta között szokott sokáig sáros lenni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Dave: szövegértés. Kérem kapcsolják ki :)

marad a popcorn :-)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ezt a vinnyogást, töki
17-18 éves srácok elnézik, hogy egy debil köcsög nyakánál fogva huzgálja a spanjukat...hát, nemtom
Apucit ebbõl sztem stornozd,hülyén festenél mindenki elõtt
Beszélj a taggal, 4szemközt" lehet, télleg kicsit rossz napja volt
Ha nem megy, szendvicsbe szemcsepp, izzó menetébe pálpusztais papír
ilyen kis vicces dolgok
"...én sem nevezem magát tetves f@sznak..."
hát...lehet, tantó bá se volt túl kultúrlény, de azért ez kicsit zúzós
Emelkedettebben is lehetett volna, hogy a srácok dõljenek a röhögéstõl, õ meg piruljon, mittomén:
"Hát igen, tanár úr, idefelé jövet elgondolkodtam azon, hogy kicsiny fizikai valómmal hogyan is érhetnék fel az ön szellemi nagyságához-talán ez a késés oka..."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Gánt- Kõhányás-puszta- Várgesztes- Vérteskozma- Csákvár útvonalon. Csak ezt a részt ismerem.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

kellene 25 szinoníma a most következikre..( Kazinczy verseny --- hurrá hurrá mindig hívhatom a következõ versenyzõt)

Mondjuk...
Elsõ... Második... Harmadik...stb.
Nagyon szívesen, Eurót elfogadok. :)

Thez, ez jó ötlet! Kénytelen lesz maga elvégezni a saját munkáját. Szépen kirúgatja magát.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Feltöltött kép
hehe

Kérek én is, csak elõbb kimegyek a fagyimért! :D

Nagyon jó. Fáradtan hazajöttem, majd elolvastam ezt a pár oldalt. Most nem tudom, hogy sírjak é, vagy menjek ki lövöldözni.

Jani, merre tekernél?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Lehet jégkorongban feljutunk az "A" csoportba, "csak" Ukrajnát kell megverni hozzá.
Dave, csináld csak!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Feltöltött kép
hehe

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
thez: és akkor ezek után neki joga, sõt, kötelessége fizikailag bántalmazni?

értsd már meg, hogy nem magával a stúdiózással van a bajom, hanem ezzel az emberrel. nem neki csinálom, hanem az iskolának, és igen, bizony vannak kiváltságok ebbõl kifolyólag. de a személyes konfliktusom miatt nem fogok kicseszni a ~1500 öregdiákkal, aki jön, a ~500 fõnyi diáksággal, aki a bolondballagáson egy jót szeretne szórakozni, illetve a ~ 100 végzõssel, aki ballag és barátomnak tudhatom a legtöbbjüket, és sok munkájuk van abban, hogy az idei gólyatábor/gólyabál/bolondballagás olyan színvonalas volt/lesz, mint még soha.

szóval válasszuk külön azt, hogy õ nem csinál semmit, stb - ezt lenyeljük, kibírtuk eddig is-, meg azt, hogy egy diákot egy iskolában fizikailag inzultálnak, amit viszont nem tûrõk se én, se a szüleim. érted már?

egyéb juttatás: a szalagavató dvd egy fillérünkbe nem került (anyagköltséget a suli állja), de a bevétel meg a mienk. ha az anyagköltséget ki kéne fizetnünk, akkor már nem érné meg csinálni. ingyen kaja a rendezvényeken, néha pizza, ha sokáig bent vagyunk, a maradék, bontatlan italokat mindig mi kapjuk, illetve hárman kaptunk ösztöndíjat is emiatt.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
továbbra sem értem.
nem kiadott (papíron) feladat, fizetést sem kapsz érte, sõt egyéb "juttatást' se.

ugye?

akkor miért idegesíted magad? holnaptól nem csinálod, amíg elnézést nem kér.

az más kérdés, hogy szereted csinálni, jó a "páholyból" nézni mindent, és kiváltságosnak lenni... ;)

De valamit valamiért, majd ha elmész dolgozni, rájössz, ugyanez van ott is :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Ha erre találsz választ, szólj! :)

írtam nekik emailt, hátha .)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
thez: nem tanár, ezt hangsúlyozom!...azok ellen 2x is meggondolnám az ilyet.

nem fogtunk össze, pusztán kollektíve úgy gondoljuk már év eleje óta, hogy az, ami van (nem ért semmihez, nem dolgozik, mi nem tarthatunk bent semmit, miközben minden tele van az õ saját cuccaival, stb), az tarthatatlan állapot. és így gondolja még jópár tanár, illetve eléggé úgy néz ki, hogy az igazgatóúr is. és a stúdióveetõ nagyon jól tudja, hogy repülne innen, és mindig ott rimánkodik, hogy "ne mondjátok el, hogy mi van a stúdióban, innen ne menjen ki semmi.."...és ezek után így viselkedik.

az sokkal gázabb lenne, ha pl. ballagáson semmi nem mûködne, mert minket kb mindenki ismer a suliban, és ha valami gáz van technikai dologgal otthon, akkor minket kérdeznek elõször...és akkor mutogatnának ránk, hogy "na,ezek azok, akik elcseszték a ballagást".

lecsapás jó lett volna, de mivel én éppen gépeltem, amikor õ hátulról megszorongatott, és kb. 3 mp múlva már kint voltam a földön...szóval esélytelen volt, fõleg, hogy õ jóval erõsebb nálam.

CJ: próbáltak már sokan, sokféleképpen beszélni vele, de õ ugyanúgy gond nélkül lelép valami kultúrrendezvényre vagy zenélni, amíg mi bent csináljuk a dolgunkat, mint év elején.