thez: nem tanár, ezt hangsúlyozom!...azok ellen 2x is meggondolnám az ilyet.
nem fogtunk össze, pusztán kollektíve úgy gondoljuk már év eleje óta, hogy az, ami van (nem ért semmihez, nem dolgozik, mi nem tarthatunk bent semmit, miközben minden tele van az õ saját cuccaival, stb), az tarthatatlan állapot. és így gondolja még jópár tanár, illetve eléggé úgy néz ki, hogy az igazgatóúr is. és a stúdióveetõ nagyon jól tudja, hogy repülne innen, és mindig ott rimánkodik, hogy "ne mondjátok el, hogy mi van a stúdióban, innen ne menjen ki semmi.."...és ezek után így viselkedik.
az sokkal gázabb lenne, ha pl. ballagáson semmi nem mûködne, mert minket kb mindenki ismer a suliban, és ha valami gáz van technikai dologgal otthon, akkor minket kérdeznek elõször...és akkor mutogatnának ránk, hogy "na,ezek azok, akik elcseszték a ballagást".
lecsapás jó lett volna, de mivel én éppen gépeltem, amikor õ hátulról megszorongatott, és kb. 3 mp múlva már kint voltam a földön...szóval esélytelen volt, fõleg, hogy õ jóval erõsebb nálam.
CJ: próbáltak már sokan, sokféleképpen beszélni vele, de õ ugyanúgy gond nélkül lelép valami kultúrrendezvényre vagy zenélni, amíg mi bent csináljuk a dolgunkat, mint év elején.