Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hasznaljon apple loslesst az akinek nyoc anyja van

gyujtom egyszer flac-ban
meg neha ape-ban
aztan meg egy szabvanyt
lonak f@szat
kis lofaszra eleg 192k korul osz kesz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Furcsa, e a rendes minosegu (320k) mp3 a nanobol es rakotve az uj fules, bezony jol szolt :)

viszont ha már nanoról beszélünk, akkor van ott apple lossless is...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
a legjobban nekem az tetszett anno a hi fi magazinban, volt egy olyan cikk hogy egy bizonyos fajta zsír /pasztell ? / krétával meghatározott helyre kereszteket kell rajzolni a falra, és ettõl is javul a hangzás...persze amerikaiból fordított cikk volt....- és nem a szilveszteri poénos számból volt -

de van egy ismerõsõm /amúgy fizikus/ neki olyan a zenehallgató szobája hogy minden tárgynak ki van számolva a helye, egy légyszart nem tehetsz arébb...
tény jól is szól a cucc
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Shop-show 23:10 Tv2
Kevin Smith rulez :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Hja. Van egy haverom, aki 3 oran keresztul jaratja az erositojet es a hangfalakat mielott megmutatna a hangjat, mert akkor az igazi. Meg a jobbos es balos hangfalkabelt sosem csereljuk ossze ugye, meg veletlenul sem. Meg hasonlok. Meg vannak a nagyon komoly cuccokat, nagyon szar helysegben hallgato arcok, akik horror osszeget koltottek a Hi-Fi-re es a helyiseg - ahol hallgatjak - teljesen alkalmatlan ra. Szoval szerintem van a zene szeretete es az aki szeret zenet hallgatni es van egy masik kaszt. A masik kasztot nem minositem, mindenki maga donti el, hogy mennyi az annyi.

Kinek mi a jó, ugye. ;) Amire öcsém aszongya, hogy király hangkép, konkrét színpad, arra én aszondom, hogy böe. Amire én aszondom, hogy klafa, arra LCs aszongya, hogy szar, mert hall benne egy giga nagy lyukat. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
En pedig nem veszem magamra. Maradjunk annyiban, hogy ezek a kis szarok is jobban szolnak jobb fulessel. Nem mindegy mibol jon ki a cucc. A 320k mp3 pedig arra vonatkozott, hogy egy 192k-s bizony tele van zavaro zajjal, ez a 320k-nal mar joval kevesebb. mp3 lejatszo leven pedig nem beszelhetunk wav vagy egyeb formatumrol.

ezzel nem baszogatni akarlak, de nem mindenkinek egyformák az igényei...

az, hogy valami meggyõzõen szól, nem azt jelenti, hogy valóban "jó" is. pl a sony féle kis fülesek, amiknek iszonyat basszusa van, teljesen magával ragad, de igazábol a hangja nem nevezhetõ túl jónak. Ha elmész egy koncertre/partira, ott sem fogja visszaadni a cintányér legkisebb rezdüléseit a hangtechnika, de nem is fog zavarni.

ezzel annyit akarok mondani, hogy nem véletlenül találták ki az ilyen szar ketyerékhez (nekem is nanom van, sztem nem jó különösebben a hangja) az egyszerû, kis füleseket. aki hifi hangminõséget akar, építsen hifit... vannak már egész olcsón egész jó csöves erõsítõk ;)

Enyim Paripa

Let the people speak

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts

Furcsa, e a rendes minosegu (320k) mp3 a nanobol es rakotve az uj fules, bezony jol szolt :)

ezzel nem baszogatni akarlak, de nem mindenkinek egyformák az igényei...

az, hogy valami meggyõzõen szól, nem azt jelenti, hogy valóban "jó" is. pl a sony féle kis fülesek, amiknek iszonyat basszusa van, teljesen magával ragad, de igazábol a hangja nem nevezhetõ túl jónak. Ha elmész egy koncertre/partira, ott sem fogja visszaadni a cintányér legkisebb rezdüléseit a hangtechnika, de nem is fog zavarni.

ezzel annyit akarok mondani, hogy nem véletlenül találták ki az ilyen szar ketyerékhez (nekem is nanom van, sztem nem jó különösebben a hangja) az egyszerû, kis füleseket. aki hifi hangminõséget akar, építsen hifit... vannak már egész olcsón egész jó csöves erõsítõk ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nah, csak mert jófej vagyok:
freesms.try.hu

használjátok egészséggel hálátlan népség! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Kinek mi a jó, ugye. ;) Amire öcsém aszongya, hogy király hangkép, konkrét színpad, arra én aszondom, hogy böe. Amire én aszondom, hogy klafa, arra LCs aszongya, hogy szar, mert hall benne egy giga nagy lyukat. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Rá lehet kötni, miért ne lehetne, de hangja nem nagyon lesz. Értsd: halk lesz. A lejátszó meg erõlködni fog, majd gyorsan lemerülni. Egy átlagos mp3 fejhallgató 10-20 ohm-os, tehát a lejátszók is kb. iesmire vannak tervezve. Én hallgattam 100 ohm-ossal az enyimet, de egyrészt nagyon ki kellett vezérelni, hogy halljam (és ott már erõsen négyszögesített a ványadt sz*r), másrészt teljesen felesleges normális fejhallgatót venni hordozható mp3 lejáccóhoz, mert annál moslékabb nincs, amikor meghallod azt a zajt, amit zene címszó alatt kiprésel magából, és ami a kis dugaszolós fülhallgatón egyáltalán nem tûnik fel, hiszen mindkettõ ugyanazon a béka segge alatti színvonalon tanyázik. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Kim Wilde a Sztár FM-en! :)

Émmeg iennel lepem meg magam januárban, mert megérdemlem :) http://www.djdeals.c...ils.asp?AID=806

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Rá lehet kötni, miért ne lehetne, de hangja nem nagyon lesz. Értsd: halk lesz. A lejátszó meg erõlködni fog, majd gyorsan lemerülni. Egy átlagos mp3 fejhallgató 10-20 ohm-os, tehát a lejátszók is kb. iesmire vannak tervezve. Én hallgattam 100 ohm-ossal az enyimet, de egyrészt nagyon ki kellett vezérelni, hogy halljam (és ott már erõsen négyszögesített a ványadt sz*r), másrészt teljesen felesleges normális fejhallgatót venni hordozható mp3 lejáccóhoz, mert annál moslékabb nincs, amikor meghallod azt a zajt, amit zene címszó alatt kiprésel magából, és ami a kis dugaszolós fülhallgatón egyáltalán nem tûnik fel, hiszen mindkettõ ugyanazon a béka segge alatti színvonalon tanyázik. :)

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
és buzi mert a kapcsolatai is....;)
Meguntam az aláírásom....

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szerintem mezitlab jar, mert az osszes eddigi cipoje is tonkrement :D

koszonjuk, hogy ezt megosztottad velunk :spoko:

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

nekem az összes fejhallgatóm tönkrement eddig.. nem veszek soha többé

koszonjuk, hogy ezt megosztottad velunk :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Itt van a kutya elasva. Felesleges mp3 lejatszohoz ilyen fules. Bar a freki tartomanytol fuggetlenul nyilvan szebben adna vissza, azt amit visszaad, mint egy gyengebb fules, de szerintem felesleges ilyen minosegu cucc. Persze ha egy erositohoz is csatlakoztatod idonkent, akkor mar mas teszta. :)

Ezav emp-200
20Hz-20kHz
20+20mW: 16ohm, max hangerõ
95db a jel/zaj arány

Enyim Paripa

Let the people speak

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Ezav emp-200
20Hz-20kHz
20+20mW: 16ohm, max hangerõ
95db a jel/zaj arány

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
úristen
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
nekem az összes fejhallgatóm tönkrement eddig.. nem veszek soha többé

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem ezt irja az AKG honlapja...

600 ohm az impedanciája, nem a "meghajtásához kell", egyébként is na. :D A hordozható lóf*szokat általában 20-30 ohm-os fülesekhez tervezik, de a combosabb példányok eldöngicsélnek 40-60 ohm-os fülesekkel is. A linkelt király fejhallgató elég profi minõségû a 600 ohm-os impedanciájával, de ezt csak és kizárólag hifi- vagy fejhallgató-erõsítõrõl fogod tudni hallgatni.

Enyim Paripa

Let the people speak