Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2007. február 15. - 14:19

Írta 2007. február 15. - 14:06

anno mi nem is mertünk nagyobbaknak akármi rosszat is mondani, most meg már egy alsósnak is akkora arca van, hogy hihetetlen.
meg az ilyen 10 éves körüliek úgy beszélnek, mint a kocsisok...
és nem csak a fiúk, lányok is!!! múltkor is láttam 3 kölköt, akik nagyon ocsmány szöveget vágtak le, aztán megláttam õket frontból, kiderült, hogy lányok voltak.
na mondom f_sza...
kicsit szégyen...
így hogy kezdek felnõni, meg normális (intelligensnek gondolt) közegbe kerültem, igyekszem a szóhasználatomat igazítani, s helyettesítõ (de pontos utalást adó) szavakat használni a káromkodások helyett...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. február 15. - 13:56

Konás, egy korosztály vagyunk igen. A gimiben az új 5.esek már gond nélkül visszaszóltak nekünk

Írta 2007. február 15. - 13:37

Azt hiszem ez nem fog változni sosem.
Írta 2007. február 15. - 13:26

egy korosztály vagyunk ugye?!
nekem is hasonló tapasztalataim vannak. amint látom a kisebbeket, meglepõdök, hogy mennyire más is volt nekünk. sokkal többet megengednek maguknak. jól fogalmaztad, hogy amerikanizálódunk...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. február 15. - 13:22

És,mik a tapasztalataid?Ja és életemben elõször ettem kínai kaját
Én az elsõ kóstolás után a rabjává váltam.
(illatos,omlós csirkemell,hagymás burgonyával)
;-)
Írta 2007. február 15. - 13:11

Ja és életemben elõször ettem kínai kaját

Írta 2007. február 15. - 12:30

Írjon nekem privit!!!!!!!!!!
Írta 2007. február 15. - 11:50

Ez kb olyan, hogy szabadszálláson volt az, hogy a toronyban álló ÕR-t megtámadták régebben a cig**yok, és elvették tõle a fegyvert+tárat...utánna mit csináltak? vaktölténnyel küldték ki az õröket...nem ám azonnali tûzparancs....mindezt olyan laktanyában, ahol még az én idõmben is "komoly" arzenál volt...ja és abban a suliban reggeliznek a rendõrök de fegyver nincs náluk, mivel félnek, hogy támadás érne egy-egy rendõrt a fegyveréért.
Írta 2007. február 15. - 11:48

Biztos ismeritek a filozófiai példát, amelyben az emberi értelmet, ismeretet egy gömbnek kell elképzelni. A gömb külsõ felülete az egyén számára ismeretlen világot jelzi. Aki sokat tud, annak nagy térfogatú a gömbje, de nagy az ismeretlennel érintkezõ felülete is. Aki viszont ostoba és beszûkült, annak alig van az ismeretlennel érintkezõ felülete, tehát meg van gyõzõdve róla, hogy szinte mindent tud. (Óz, a nagy varázsló is erre célzott az "az az okos ember, aki tudja, hogy nem tud semmit" mondatával.)
Nos, a mai ifjú generáció zöme az utóbbi borsóagyú kategóriába tartozik. Mentségükre szóljon, hogy nem az õ hibájuk, hanem a náluk sokkal értelmesebb (és ezért aljasabb), felnõtt embereké, akik a médiában, politikában, a hétköznapokban hülyévé nevelik õket. Ha otthon az anyja nem neveli meg, és bazmegozik vele, nem mutat követendõ erkölcsi, megfelelõ magatartási mintát, akkor mi itt a suliban már nem sokat tehetünk.
Írta 2007. február 15. - 11:39

ja és abban a suliban reggeliznek a rendõrök de fegyver nincs náluk, mivel félnek, hogy támadás érne egy-egy rendõrt a fegyveréért.
Írta 2007. február 15. - 11:39

Írta 2007. február 15. - 11:35

Én még olyan kokit kaptam általánosban azért mert "deszkásan" kilógott a kockásingem a gatyóból, meg kutyalánc, hogy egy hétig nem emlékeztem semmire...
Sztem ma mindenkinek baromira van személyiségi joga, meg minden, közben, meg a komplett felnövekvõ ifjuság mehetne a húsdarálóba...a disznók megeszik...de errõl asszem Kgadam többet mesélhetne...de jó, hogy nem lettem tanár mégsem...már hûvösön ülnék:D
Egy az egyben erre gondoltam.
Ez kéne most is. Vagy sortûz.
Mondjuk most sem a tanárok tehetnek a dologról. Menjünk tüntetni!
HATALMAT A TANÁROKNAK!

Írta 2007. február 15. - 11:23

Én még olyan kokit kaptam általánosban azért mert "deszkásan" kilógott a kockásingem a gatyóból, meg kutyalánc, hogy egy hétig nem emlékeztem semmire...egészséges középút....
még az "én idõmben is megvolt"és nem mondtuk a tanárnak, hogy kurvatatááád... ennyi
sztem is jobb volt régen, most túl retard minden
Sztem ma mindenkinek baromira van személyiségi joga, meg minden, közben, meg a komplett felnövekvõ ifjuság mehetne a húsdarálóba...a disznók megeszik...de errõl asszem Kgadam többet mesélhetne...de jó, hogy nem lettem tanár mégsem...már hûvösön ülnék:D
Írta 2007. február 15. - 11:16

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. február 15. - 11:08

még az "én idõmben is megvolt"

sztem is jobb volt régen, most túl retard minden
Írta 2007. február 15. - 11:02

Írta 2007. február 15. - 10:58

akartam írni, de ehhez nem akkor kellett lenni, hanem erre valamit adó suli
bejött egyszer egy diák így - kapott egy haza és fodrászatba utalást
ez volt 4-5 éve.
és nem sajnáltam.
Bár erre jön a válasz - szürkeegér képzõ

Írta 2007. február 15. - 10:58

Írta 2007. február 15. - 10:54

azért ezt így kijelenteni felelõtlenség, fõleg hogy idõvel minden emlék megszépül.
Thez én arra értettem, hogy régen az ilyen nem mehetett így be a suliba. Ha meg nem volt iskolába, akkor begyûjtötték az utcán. Ilyenre gondoltam és a nagyszüleim is. Természetesen nem vagyunk hülyék, hogy hiányzik a múlt, de azért normálisabbak voltak az emberek az tény.