Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Annyira laza voltam, ahogy érdzsordenben és ókliban ástam a kertet, hogy tanítani kéne. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Kerti munka nem frankó.
A nyugdíjasoknak mondjuk bejön.
Mert ugye,ha kevés a csapadék akkor az a baj,ha sok,akkor meg ugye az.
Aki dolgozik még meló után ki a kertbe,nem éppen pihentetõ.
(bár ugye munkahelye válogatja)
10 évvel ezelõtt én is "molyoltam" a kertben,de mostanra már szép egybefüggõ pázsit borítja az egészet,tejes terjedelmében.
ha pedig nagy a fû,akkor fûnyírás.
Nincs mérgelõdés a csapadék mennyisége miatt,meghogy mekkora lett a krumpli,pedig terrorizáltuk az élõsködõ krumplibogarakat,gyomláltuk a veteményest,és a többi,és a többi...
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
én is mennék tekerni, de októberben egyszer nem tudtam a tüntetök miatt hazajönni rendesen, uh maradok, mert ma este nem tok senkinél aludni.

De holnap reggel gépre fel és usgyi a pilisbe, és vasárnap estig haza sem jövök a vörösvári barátomtól :)

Szombaton kinek van kedve jönni? Mer aznapra nincs tekerõtársaságom.
Meguntam az aláírásom....

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
újjé it a tavasz! olvasom hogy másoknál is megindult a kerti munka nincs is jobb annál mint a fris levegön a napsütésben dolgozni ráadásul nekem még elötte van egy bö 6kilcsis bringázás jó kis földúton hegynek föl és haza meg király ereszkedés:) bár ha a kerti melo nem fáraszt el kellöen akkor néha 20km a haza ut:D az erdön át. Most is inkább ott lennék mint meloba de majd holnap:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
hehe..:)

Én betápoltam húzok is ki...:) jó kerékpározást mindenkinek..:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

REBA kérdés, köszi mindenki! Para volt rajtam, de így már nem van. Nem tekertem sokat, mert a torkom kicsit ki van és taknyom-nyálam, de 25 azért volt. El nem tudom mondani mennyire jó érzés volt közel 4 hónap után bicóra ülni (tudom, papír vagyok, meg izé, de én hidegben akkor sem). Tavasz van, akkor is ha jövõhéten havazni fog. Szeretek _kerékpározni_.

nem fog .... a seregélyek nem hülyék, a metorolgusokat meg hagyjuk :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
REBA kérdés, köszi mindenki! Para volt rajtam, de így már nem van. Nem tekertem sokat, mert a torkom kicsit ki van és taknyom-nyálam, de 25 azért volt. El nem tudom mondani mennyire jó érzés volt közel 4 hónap után bicóra ülni (tudom, papír vagyok, meg izé, de én hidegben akkor sem). Tavasz van, akkor is ha jövõhéten havazni fog. Szeretek _kerékpározni_.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 posts
hhhm, nem is telhetne jobban a szünet :) nálunk is épp most estem haza túrábol, kellemesen elfáradtam, egy finom anyuci husleves, kellemes tavaszi idö :) ...

...megfizethetetlen ! :)

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Olyan jó nyugi van nálunk, anya konyhában sütögeti a sajtos pufit, én most jöttem hajtásból...csend van az egész házban, madárcsicsergés behallatszik
:)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

...amikor két hete péntek este megyünk le, cilinderes foszer nyitja az ajtot, halom semmi dübörgös zene, kérdem töle h mi a pék van, mondja épp egy bárzongorista játszik :D tehát hacsak nem erre vágysz, akkor péntek szombat buko (nem is tudom miért változtatták meg, nem tudom mekkora sikere van ennek)

mongyuk eredetileg errõl szól a ML :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tam: rajzolj egyet, tûzõgéppel tûzd össze, és tedd ki azt;-)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én idáig metszettem a gyümölcsösben. holnap is megyek. szombaton meg a változatosság kedvéért permetezés :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ilyenem van, de ezt majd Lenin szuletesnapjan teszem ki.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Nincs kokardad, de csak nem net elott ulsz?
http://search.ebay.c...itsearchZSearch
!

:-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Nagyon jo! Egyik kedvenc helyem...nagyon jol van megcsinálva a hely belseje, nincsenek olyan arcok akiktöl arra számitasz hogy a kijáratnál majd jol sziven szurnak stb
A zene király, annak aki szereti a house-t persze mert semmi más nem megy szerencsére :) és olyan csajok vannak hogy :love1:

Viszont pénteken szombaton februártol revü müsör van csak, no party. Mi is ugy döbbentünk erre rá amikor két hete péntek este megyünk le, cilinderes foszer nyitja az ajtot, halom semmi dübörgös zene, kérdem töle h mi a pék van, mondja épp egy bárzongorista játszik :D tehát hacsak nem erre vágysz, akkor péntek szombat buko (nem is tudom miért változtatták meg, nem tudom mekkora sikere van ennek)

De a szerda az maradt bulizos nap :cheers:

Basszus, akkor nem megyunk penteken. Majd mashova.
Szerdaval az a baj, hogy a tobbiek dolgoznak :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
itt is tok jo ido van, ugy mennek tekerni, de legkozelebb csak vasarnap lesz idom ra :P

nincs kokardam. pedig itt kitehetnem, nem jonnenek azzal, hogy biztos rohadek X oldali vagyok.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts

" kemény volt a tegnapi buli a Moulin Rouge-ban..."

Jo hely? Pont azon tunodtunk, hogy penteken oda megyunk.

Nagyon jo! Egyik kedvenc helyem...nagyon jol van megcsinálva a hely belseje, nincsenek olyan arcok akiktöl arra számitasz hogy a kijáratnál majd jol sziven szurnak stb
A zene király, annak aki szereti a house-t persze mert semmi más nem megy szerencsére :) és olyan csajok vannak hogy :love1:

Viszont pénteken szombaton februártol revü müsör van csak, no party. Mi is ugy döbbentünk erre rá amikor két hete péntek este megyünk le, cilinderes foszer nyitja az ajtot, halom semmi dübörgös zene, kérdem töle h mi a pék van, mondja épp egy bárzongorista játszik :D tehát hacsak nem erre vágysz, akkor péntek szombat buko (nem is tudom miért változtatták meg, nem tudom mekkora sikere van ennek)

De a szerda az maradt bulizos nap :cheers:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
semmi sincs.
max ahol felbukkan (feleslegesen) egy egy "közjogi méltóság" (LOL - és egyben szánalmas elnevezés egy politikusnak)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Én felkeltem pont délben, reggeliztem, azóta kipucoltuk meg összedotuk öcsém bicóját, most mindjárt ebéd, aztán focizunk egyet haverokkal:)...bringázni max. itt a városban fogok, tegnap olyan kört nyomtunk haverral a hegyen (csak 5 óra volt a suliban, volt rá idõnk..), hogy a télen ellustult izmaimban csak úgy csobogott a tejsav...de jólesett, igaz, most örülök, hogy lábra tudok állni..:D...itt Budaörsön is tök üresek az utcák, semmi forgalom, csak néha egy-egy busz bukkan fel...

Al: a telós topikban (vagy az rs-ben, nemtudom már) is ugyanezt kérdezte egy srác, de ott is mondták neki, hogy nem gond, pár csepp az kijöhet...ha már sugárban spriccel, csak akkor van gáz:)

edit: most van valami zavargás a városban amúgy?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Al: mivel olaj van a villában, így mikor leveszed a pumpát a kis távozó levegõvel együtt kis olaj is távozik.
teljesen normális dolog

Én kombinálom. Bringával a tömegbe:)

amúgy szégyen hogy az emberek nem mernek kimenni, mert ezt szajkózzák a rádióban/tv-ben is hetek óta hogy mi lesz...