Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2007. March 15. - 17:32

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2007. March 15. - 17:22

A nyugdíjasoknak mondjuk bejön.
Mert ugye,ha kevés a csapadék akkor az a baj,ha sok,akkor meg ugye az.
Aki dolgozik még meló után ki a kertbe,nem éppen pihentetõ.
(bár ugye munkahelye válogatja)
10 évvel ezelõtt én is "molyoltam" a kertben,de mostanra már szép egybefüggõ pázsit borítja az egészet,tejes terjedelmében.
ha pedig nagy a fû,akkor fûnyírás.
Nincs mérgelõdés a csapadék mennyisége miatt,meghogy mekkora lett a krumpli,pedig terrorizáltuk az élõsködõ krumplibogarakat,gyomláltuk a veteményest,és a többi,és a többi...
;-)
Posted 2007. March 15. - 17:17

De holnap reggel gépre fel és usgyi a pilisbe, és vasárnap estig haza sem jövök a vörösvári barátomtól

Szombaton kinek van kedve jönni? Mer aznapra nincs tekerõtársaságom.
Posted 2007. March 15. - 17:08

Posted 2007. March 15. - 16:59

Posted 2007. March 15. - 16:52

nem fog .... a seregélyek nem hülyék, a metorolgusokat meg hagyjukREBA kérdés, köszi mindenki! Para volt rajtam, de így már nem van. Nem tekertem sokat, mert a torkom kicsit ki van és taknyom-nyálam, de 25 azért volt. El nem tudom mondani mennyire jó érzés volt közel 4 hónap után bicóra ülni (tudom, papír vagyok, meg izé, de én hidegben akkor sem). Tavasz van, akkor is ha jövõhéten havazni fog. Szeretek _kerékpározni_.

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. March 15. - 16:50

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2007. March 15. - 16:38

Posted 2007. March 15. - 16:34

...amikor két hete péntek este megyünk le, cilinderes foszer nyitja az ajtot, halom semmi dübörgös zene, kérdem töle h mi a pék van, mondja épp egy bárzongorista játszik
tehát hacsak nem erre vágysz, akkor péntek szombat buko (nem is tudom miért változtatták meg, nem tudom mekkora sikere van ennek)
mongyuk eredetileg errõl szól a ML

Posted 2007. March 15. - 16:33

Posted 2007. March 15. - 16:25

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. March 15. - 16:17

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. March 15. - 16:10

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2007. March 15. - 16:08

Nagyon jo! Egyik kedvenc helyem...nagyon jol van megcsinálva a hely belseje, nincsenek olyan arcok akiktöl arra számitasz hogy a kijáratnál majd jol sziven szurnak stb
A zene király, annak aki szereti a house-t persze mert semmi más nem megy szerencséreés olyan csajok vannak hogy :love1:
Viszont pénteken szombaton februártol revü müsör van csak, no party. Mi is ugy döbbentünk erre rá amikor két hete péntek este megyünk le, cilinderes foszer nyitja az ajtot, halom semmi dübörgös zene, kérdem töle h mi a pék van, mondja épp egy bárzongorista játsziktehát hacsak nem erre vágysz, akkor péntek szombat buko (nem is tudom miért változtatták meg, nem tudom mekkora sikere van ennek)
De a szerda az maradt bulizos nap :cheers:
Basszus, akkor nem megyunk penteken. Majd mashova.
Szerdaval az a baj, hogy a tobbiek dolgoznak

I`m as fast as nobody!
Posted 2007. March 15. - 16:05

nincs kokardam. pedig itt kitehetnem, nem jonnenek azzal, hogy biztos rohadek X oldali vagyok.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. March 15. - 15:04

" kemény volt a tegnapi buli a Moulin Rouge-ban..."
Jo hely? Pont azon tunodtunk, hogy penteken oda megyunk.
Nagyon jo! Egyik kedvenc helyem...nagyon jol van megcsinálva a hely belseje, nincsenek olyan arcok akiktöl arra számitasz hogy a kijáratnál majd jol sziven szurnak stb
A zene király, annak aki szereti a house-t persze mert semmi más nem megy szerencsére

Viszont pénteken szombaton februártol revü müsör van csak, no party. Mi is ugy döbbentünk erre rá amikor két hete péntek este megyünk le, cilinderes foszer nyitja az ajtot, halom semmi dübörgös zene, kérdem töle h mi a pék van, mondja épp egy bárzongorista játszik

De a szerda az maradt bulizos nap :cheers:
Posted 2007. March 15. - 15:00

max ahol felbukkan (feleslegesen) egy egy "közjogi méltóság" (LOL - és egyben szánalmas elnevezés egy politikusnak)
Posted 2007. March 15. - 14:51

Al: a telós topikban (vagy az rs-ben, nemtudom már) is ugyanezt kérdezte egy srác, de ott is mondták neki, hogy nem gond, pár csepp az kijöhet...ha már sugárban spriccel, csak akkor van gáz:)
edit: most van valami zavargás a városban amúgy?
Posted 2007. March 15. - 14:49

teljesen normális dolog
Én kombinálom. Bringával a tömegbe:)
amúgy szégyen hogy az emberek nem mernek kimenni, mert ezt szajkózzák a rádióban/tv-ben is hetek óta hogy mi lesz...