Abból gondolom, hogy én is az voltam odakinn.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ilyesmire gondoltam én is, de nem megoldás hosszabb távon (sem).zOrg, és olyat nem lehet csinálni, hogy ha megírok egy 40 soros hozzászólást, és megnyomom az elküldést, akkor nem elutasít, hanem berakja egy nagy "kosárba" az üzenetemet, és aztán utasít csak el...és majd akkor postolja, ha van rá erõforrás?
amúgy azért gondolom örültök, hogy a bikemag.hu-t ilyen sokan látogatják;)
Mint a kapcsolási díj? Halló...!
:D:D
Aztán ha nem javul, akkor bevezetjük a hozzászólás utáni elvárt sarcot az alsó sávban futó bankszámlaszámra...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Be kell vezetni egy vasterhelés riadót. Páros napokon a magánhangzóval kezdõdõ nevû felhasználok, páratlan napokon pedig a mássalhangzóval kezdõdõ nevûek használhatnák a fórumot.
Be kell vezetni egy vasterhelés riadót. Páros napokon a magánhangzóval kezdõdõ nevû felhasználok, páratlan napokon pedig a mássalhangzóval kezdõdõ nevûek használhatnák a fórumot.Szóval magyarul: rendes fórumozó éjfél, és reggel hat óra között jön ide, hogy egyenletesen terheljük a fórumot.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Tényleg csak próbáltam icipicit rávilágítani a dolgokra - csak "megszaladt" a billentyûzetem.Én ehez teljesen hülye vagyok. Én naív felhasználóként csak azt veszem észre, hogy régi téli napokon egyszerre százan, százötvenen voltunk fent és nem észleltem problémát.
De én tényleg nem értek ám hozzá.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."