Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
#29781
Posted 2007. April 05. - 22:01

1. mászunk fel gyökhárommal egy hosszú sziklás-dobálós részen, erre jön szembe egy maximum 8 éves kiscsávó, full ráhajolva a kormányra, bármiféle védõfelszerelés nélkül olyan sebességgel, amit mi is kétszer fontolnánk meg - mindezt egy zörgõ-csörgõ-recsegõ kontrás, kopott gumis kempingbringán...
2. majd a kilátótól lefele épp megyünk a lépcsõsoron (piros, a kilátótól indul), elöttünk kirándulócsoport. mondjuk, hogy "Elnézést! Legyen szíves!", rá sem bagóznak. mondjuk még kétszer, mire hátrafordul az egyik kislány, totál ledöbbent arckifejezés, mint aki elõször lát fehér embert, néz minket vagy fél percet, majd ilyet kérdez az egyik felnõtttõl németül: "Hát ezek meg mit csinálnak itt?" a felnõtt válaszol: "Hegyikerékpároznak..."...mindezt persze sikerült az út közepén megbeszélni, mi meg közben majdnem eldõltünk...aztán elegünk lett, kiengedtük a fékkarokat, és egy hangos "Entschuldigung"-al karöltve ez a mutatvány sikeresen szabaddá tette az utat elõttünk..
3. jövünk visszafele, erdészeti út, hirtelen a semmibõl elõbukkan mögöttünk egy nagy sárga billenõlapátos traktor, és nekiáll ezerrel jönni. mi persze egybõl nekiálltunk olyan helyet keresni, ahova lehúzodhatunk, hátunkban a traktorral, ami amúgy sem fért volna el, nemhogy +1 sor bringással az út szélén...
hát röviden ennyi:)
magellanboy: http://reklamadatbaz...g.php?l_id=1385
#29782
Posted 2007. April 05. - 21:44

egész sajt? mennyi idõre terveztitek megtartani? aszittem enni kell...
tartani semeddig csak nem egybõl lenne felhasználva, hanem adagonként...
nem karika sajt, hanem tömb..

Magellanboy:
http://www.reklamada...g.php?l_id=1385
google. vágod?

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
#29783
Posted 2007. April 05. - 21:02


#29784
Posted 2007. April 05. - 20:57

#29785
Posted 2007. April 05. - 20:52

#29786
Posted 2007. April 05. - 20:42


legközelebb akkor kiproszálom.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
#29787
Posted 2007. April 05. - 20:39

#29788
Posted 2007. April 05. - 20:37

(reszelt sajt müanyag izében megszárad)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
#29789
Posted 2007. April 05. - 20:35

#29790
Posted 2007. April 05. - 20:25


.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
#29791
Posted 2007. April 05. - 20:15


"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
#29792
Posted 2007. April 05. - 19:50

en meg veszek dolmio-t, megmelegitem, egy kajalasra megesszuk, es nem kell sz.rakodni se a fozessel, se azzal, hogy mikor peneszedik meg
a spagetti jo kaja, de csak egyszer. ha mar masnap is azt kell enni, akkor hanyok
én múltkor ~5napig ettem ~3kg spagettit.. semmi gondja nem volt. finnyás vagy.
szósztárolást meg a pizzaszószra értettem. spagettihez énis boltit veszek, aztán tuningolom.
szóval ki lehet védeni azért mégis valahogy a penészt? :-/
és egy másik kérdés, ami ide kapcsolódik.
Trapista sajtot hogy a nyavalyába tároljak, hogy se ne keményedjen, se en penészedjen meg? nemhiszem el hogy nincs rá valami trükk

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
#29793
Posted 2007. April 05. - 19:50

Privi ment!
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

#29794
Posted 2007. April 05. - 17:11

(iljicS mit szólsz?)
#29795
Posted 2007. April 05. - 16:01

a spagetti jo kaja, de csak egyszer. ha mar masnap is azt kell enni, akkor hanyok
igy mi mindig csak annyit csinalunk, hogy elfogyjon.
RAUH-Welt
B E G R I F F
#29796
Posted 2007. April 05. - 15:59

#29797
Posted 2007. April 05. - 11:41

nem nem....most jött haza 2 perce
amúgy semmi nagy +fejtés, vagy titok .....Milánói szósz :
hagyma lepírit + darált hús, gomba, megpíritod, só bors zúzott fokhagyma, hámozott paradicsom vagy konzerv leturmixolod, (lehetõleg elõre) hozzáöntöd, oregáno, bazsalikom, só, összerottyantod, ha savanyú kis cukor.....
a par szószt megcsinálhatod elõre is egy gyorsforralóban a turmixolt paradicsomhoz, egy fej zeller -- egy fél fej hagyma -ezeket a végén kiveszed- bazsalikom oregánó ....végén cukor
pizza szósz :
sûrített papradicsom -pl arany fácán-, kevés ketchup, só, bors, fokhagyma , oregáno ,bazsalikom, kis cukor....
mennyiségeket nem mondta....az érzésre
és mivel valszeg a gomba nem enged elég levet, csupa paradicsomból fõzve meg kissé talán túl csípõs lesz és sûrû, ezért érdemes lehet felönteni összeturmixolt tejföllel, kukoricaliszttel és vízzel, ahol az arányok változtatásával lehet beállítani a kívánt sûrûséget és elvenni a túl erõs paradicsom ízt
így viszont kimarad a cukor, és magyarosabb jelleget is ölt a kaja

#29798
Posted 2007. April 05. - 10:20

Ha akkor nem, miután megtted biztos!sztem hûtõben eláll, ha meg elkezd penészedni azt úgyis észreveszed

#29799
Posted 2007. April 05. - 09:41

Lenne egy kérdésem ...
Megy valaki autóval a Kislõdi versenyre Pestrõl???
MErt az egyik fórumtársamat érdekelné a verseny, csak a lejutás nem megoldott!
Benzinpénzbe természetesen beszállna.
ha valaki tudna segíteni az írjon privit pls.
#29800
Posted 2007. April 04. - 21:49

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."