Én most dohogni fogok, és elõre szeretném leszögezni, hogy nem azért teszem, mert bárminemû alapvetõ, értelmetlen és elõítéletes ellenérzést táplálnék az outis társadalom ellen, de az alábbi eset negatív hõse éppen egy ebbe a körbe tartozó srác volt...
Fent, az 56-os villamos vonalán, a Remiz Étteremtõl nem messze van egy zebra, amin csak úgy lehet átkelni - akár gyalog, akár bicajjal - ha az ember veszi a fáradtságot és megnyomja a gombot, hogy a lámpa zöldre váltson. ggx-szel ezt meg is tettük és lássatok csodát, az autók megálltak, mi meg elindultunk lassan tekerve a túloldal felé. Ekkor a bal oldalamról, az álló kocsisor mögül, mellõl, egy országútis srác (pontosabban 2) kb. 30-40-nel beleszáguldott a pirosba, azaz nekem zöldbe és az egyikük belement a hátsó kerekembe. Szerencsére mozgásban voltam, így nem kapott el jobban, de ez szerintem nagyon kis mértékben múlt az õ reakcióidején, mivel úgy nézett rám meglepve, hogy mit keresek zöldben a zebrán, mintha legalábbis nem neki lenne piros. Aztán a fékezéstõl eldurrant a belsõje, és a barátjával leálltak javítani a gumit és még nekünk magyaráztak, amikor eléggé felindulva azt kérdeztük, hogy mi a °¢^··?!%+"-t csinálnak??? Semmi bocsánat, semmi jaj, nem akartam. A sztori vége annyi, hogy bár nagyon megijedtem, a bringa és én is egyben megúsztuk és végül nem a "tettes", hanem a barátja jött utánunk, hogy minden OK-e...És ehhez adjátok hozzá, hogy ma rendeltem egy telót, amire tök régóta várok, és szar úgy ahogy van...No comment