Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2007. May 01. - 00:23

mondjuk meg sose hallgattam, de majd potlom
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. April 30. - 23:45

kezdetnek javaslom, Images and Words, Awake, When Dream and Day Unit, és Scenes Of Memory albumokat, azok alapmûvek.....Kösz. Nem ismerem, de majd utánanézek hátha jó zenét játszanak.
egyébként valóban az énekes a leggyengébb láncszem...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. April 30. - 23:33

A sebesség mindent megold.
Posted 2007. April 30. - 23:19

A DT minek a rövidítése? Mert így nem ugrik be a svájci cégen kívül semmi más.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2007. April 30. - 23:09

A sebesség mindent megold.
Posted 2007. April 30. - 22:44

ja, aki ismeraz tudja hogy áááá , kicsit se
De tényleg nem, csak morgok

ja pipa vagyok....hallottam 2 számot az új DT lemezrõl és qrva szar......a világ egykor legjobb prog metal zenekara lecsúszik metallicába...áááá
Össze kéne zárni téged a legjobb barátommal. Ami DT az meg van neki és minden zenekart csak DT-ben mér. Becsülettel végighallgattam amit ajánlott, de meg kell mondjam nekem az ének is számít és abban a DT akkora ratyi, hogy az már fáj. A zene még bejönne de az énekest nem bírom elviselni. Maradok a Metallica-nál.

Let the people speak
Posted 2007. April 30. - 22:08

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. April 30. - 21:53

ja pipa vagyok....hallottam 2 számot az új DT lemezrõl és qrva szar......a világ egykor legjobb prog metal zenekara lecsúszik metallicába...áááá
hallgass olyat ami mar nem tud lecsuszni pl. :
Posted 2007. April 30. - 21:47

Posted 2007. April 30. - 21:43

hoze: havernak nem tudom h van e akváriuma

Posted 2007. April 30. - 21:41

ok, de ebbõl azért nem ez jött le...na jo nem tudjátok ti mi volt akkor elmomdom: tehát mivel én is szoktam néha gyalog is túrázni ezért tudom milyen az..
ma meg jöttem le haverral egy akkora széles beton uton ahol egy kocsi is elférne csak 3an egymás mellett mentek lefele. és mentem elöl, és direkt nem szoltam semmit h vigyázzanak mert sztem már azt is zokon vették volna. ezért inkább lassitottam és kikerültem öket. aztán mentem tovább. aztán leérek és haver káromkodva jön le. mondom mivan? az volt hogy õ meg már teljesen megállt! mert ugye út közepén mindenki. elkezd várni miközbe már lábát letéve állt, és az egyik asszony meg rosszul lépett elöre és elöre botlott! és rá kezdtek el kárálni h miért igy meg ugy kell bicajozni.... döntsétek el ki volt a hibás...
ja igen turista szakosztály meg kárált ránk. de engem nem érdekelnek, én már nem is szolok/orditok elöre. csak kerülgetem öket hagy fossanak meg ugorjanak ki hova tud
Néha kicsit kiborul a bili, amúgy nem vagyok agresszív.
ja, aki ismeraz tudja hogy áááá , kicsit se

Milyen agressziv itt mindenki...
Posted 2007. April 30. - 21:40

Milyen agressziv itt mindenki...
Let the people speak
Posted 2007. April 30. - 21:40

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. April 30. - 21:39

autók is köcsögök, azok is veszélyeztetnek..
nincs itt egy kis üldözési mánia?

Posted 2007. April 30. - 21:38

ma meg jöttem le haverral egy akkora széles beton uton ahol egy kocsi is elférne csak 3an egymás mellett mentek lefele. és mentem elöl, és direkt nem szoltam semmit h vigyázzanak mert sztem már azt is zokon vették volna. ezért inkább lassitottam és kikerültem öket. aztán mentem tovább. aztán leérek és haver káromkodva jön le. mondom mivan? az volt hogy õ meg már teljesen megállt! mert ugye út közepén mindenki. elkezd várni miközbe már lábát letéve állt, és az egyik asszony meg rosszul lépett elöre és elöre botlott! és rá kezdtek el kárálni h miért igy meg ugy kell bicajozni.... döntsétek el ki volt a hibás...
Posted 2007. April 30. - 21:34

akkor lassíts.....gondolom turista utakon vannak ezek a konfliktok, azok meg leginkább a gyalogoké......mi meg illegálba vagyunk ott..Bikertigger: arra értettem h én nem állok le semmi láma gyalogossal veszekedni. okos enged .... attól meg nincs rosszabb mikor egyik balra ugrik másik jobbra. akkor kapja szépen telibe öket a bicajos...
Posted 2007. April 30. - 21:33

Posted 2007. April 30. - 21:30

dicséretes hozzáállás.......veregesd meg a jobb kezeddel a bal válladat, és légy büszke magadra...
Egyébként az ilyenek miatt szeretnek minket a gyalogosok erdõben, városban.
Pedig ha jól sejtem a túrista úton mi vagyunk a vendég. Jogilag meg szinte bármelyik erdõben az illegális behatoló, de azért csak adjuk az ívet. Mondjuk ha eccer én kirándulok és egy bringás frászt hoz ránk, akkor valszeg a nyaka köré tekerem a bringáját, aztán majd lehet szipogni. Nem értem én miért jó ha valaki fasz és pláne miért kell rá büszkének lenni.
Ma amúgy a szigeten egy ilyen nagyon laza street-es csávó vagyok gyerkõcöt vertem majdnem tarkón, amikor a beleszarok-laza vagyok modján nem fért el egy autósávban és elém húzta magát. Mondjuk nem is nagyon tudott róla, hogy jövök, gondolom azzal volt elfoglalva, hogy az arca elférjen az úton, figyelni nem ért rá.
Persze lámpája sem volt, mert ugye õ akkor is lát, amikor senkise, õt meg pláne látják mert anyagában világít a teste.
Let the people speak
Posted 2007. April 30. - 21:28

Posted 2007. April 30. - 21:24

sértegetni mersz csak mert én tekerhetek továbbra is minden nap a strapa bíró konámmal
te meg nézegetheted a repedt magellánod...
Let the people speak