Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem azt mondtak, hogy olyan osszevissza zene. sok jo szolo zenesz, de nem alkotnak igazan jo egyseeget.

mondjuk meg sose hallgattam, de majd potlom
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Kösz. Nem ismerem, de majd utánanézek hátha jó zenét játszanak.

kezdetnek javaslom, Images and Words, Awake, When Dream and Day Unit, és Scenes Of Memory albumokat, azok alapmûvek.....

egyébként valóban az énekes a leggyengébb láncszem...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Kösz. Nem ismerem, de majd utánanézek hátha jó zenét játszanak.

A sebesség mindent megold.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Dream Theater

A DT minek a rövidítése? Mert így nem ugrik be a svájci cégen kívül semmi más.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A DT minek a rövidítése? Mert így nem ugrik be a svájci cégen kívül semmi más.

A sebesség mindent megold.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

ja, aki ismeraz tudja hogy áááá , kicsit se :)

De tényleg nem, csak morgok :D

ja pipa vagyok....hallottam 2 számot az új DT lemezrõl és qrva szar......a világ egykor legjobb prog metal zenekara lecsúszik metallicába...áááá

Össze kéne zárni téged a legjobb barátommal. Ami DT az meg van neki és minden zenekart csak DT-ben mér. Becsülettel végighallgattam amit ajánlott, de meg kell mondjam nekem az ének is számít és abban a DT akkora ratyi, hogy az már fáj. A zene még bejönne de az énekest nem bírom elviselni. Maradok a Metallica-nál. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
juj ez mekkora szutyok :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

ja pipa vagyok....hallottam 2 számot az új DT lemezrõl és qrva szar......a világ egykor legjobb prog metal zenekara lecsúszik metallicába...áááá

hallgass olyat ami mar nem tud lecsuszni pl. :
Sei, soku Si.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
ja majdnem elfelejtettem, nekem is van akvariumom vagyis kozos a baratnommel...
Sei, soku Si.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
jo igen elöször kellett volna a sztorival kezdenem... mert ti nem tudhattátok csak magellanboy már halotta.

hoze: havernak nem tudom h van e akváriuma :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

na jo nem tudjátok ti mi volt akkor elmomdom: tehát mivel én is szoktam néha gyalog is túrázni ezért tudom milyen az..
ma meg jöttem le haverral egy akkora széles beton uton ahol egy kocsi is elférne csak 3an egymás mellett mentek lefele. és mentem elöl, és direkt nem szoltam semmit h vigyázzanak mert sztem már azt is zokon vették volna. ezért inkább lassitottam és kikerültem öket. aztán mentem tovább. aztán leérek és haver káromkodva jön le. mondom mivan? az volt hogy õ meg már teljesen megállt! mert ugye út közepén mindenki. elkezd várni miközbe már lábát letéve állt, és az egyik asszony meg rosszul lépett elöre és elöre botlott! és rá kezdtek el kárálni h miért igy meg ugy kell bicajozni.... döntsétek el ki volt a hibás...

ok, de ebbõl azért nem ez jött le...

ja igen turista szakosztály meg kárált ránk. de engem nem érdekelnek, én már nem is szolok/orditok elöre. csak kerülgetem öket hagy fossanak meg ugorjanak ki hova tud

Néha kicsit kiborul a bili, amúgy nem vagyok agresszív.

ja, aki ismeraz tudja hogy áááá , kicsit se :)

Milyen agressziv itt mindenki...

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Kétszer vertem telibe lámpa nélküli bringást a budai bringa úton, az egyik bokrokkal és fákkal övezett kanyarban. Ha lett volna lámpájuk nem történik semmi. Magyarázkodni meg útálok a fasz bringások miatt. Baromira unom, hogy bármikor van CM vagy valami bringás ügy, mindig mellém állnak a barátaim és a kollégák, de finom megjegyzések jönnek a fasz bringások miatt. És baromira unom, hogy a futárok közlekedési módja miatt engem is seggfej bringásnak néznek az autósok. Soroljam még? Néha kicsit kiborul a bili, amúgy nem vagyok agresszív.

Enyim Paripa

Let the people speak

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
A havernak van akváriuma?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
kerékpárúton is a gyalog a hibás... erdõben is, ahova mi be se mehetünk...
autók is köcsögök, azok is veszélyeztetnek..
nincs itt egy kis üldözési mánia? :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
na jo nem tudjátok ti mi volt akkor elmomdom: tehát mivel én is szoktam néha gyalog is túrázni ezért tudom milyen az..
ma meg jöttem le haverral egy akkora széles beton uton ahol egy kocsi is elférne csak 3an egymás mellett mentek lefele. és mentem elöl, és direkt nem szoltam semmit h vigyázzanak mert sztem már azt is zokon vették volna. ezért inkább lassitottam és kikerültem öket. aztán mentem tovább. aztán leérek és haver káromkodva jön le. mondom mivan? az volt hogy õ meg már teljesen megállt! mert ugye út közepén mindenki. elkezd várni miközbe már lábát letéve állt, és az egyik asszony meg rosszul lépett elöre és elöre botlott! és rá kezdtek el kárálni h miért igy meg ugy kell bicajozni.... döntsétek el ki volt a hibás...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Bikertigger: arra értettem h én nem állok le semmi láma gyalogossal veszekedni. okos enged .... attól meg nincs rosszabb mikor egyik balra ugrik másik jobbra. akkor kapja szépen telibe öket a bicajos...

akkor lassíts.....gondolom turista utakon vannak ezek a konfliktok, azok meg leginkább a gyalogoké......mi meg illegálba vagyunk ott..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Sei, soku Si.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ha nem konad lenne, azt mondanám hagyjad, konas csávó. :)

dicséretes hozzáállás.......veregesd meg a jobb kezeddel a bal válladat, és légy büszke magadra...

Egyébként az ilyenek miatt szeretnek minket a gyalogosok erdõben, városban.
Pedig ha jól sejtem a túrista úton mi vagyunk a vendég. Jogilag meg szinte bármelyik erdõben az illegális behatoló, de azért csak adjuk az ívet. Mondjuk ha eccer én kirándulok és egy bringás frászt hoz ránk, akkor valszeg a nyaka köré tekerem a bringáját, aztán majd lehet szipogni. Nem értem én miért jó ha valaki fasz és pláne miért kell rá büszkének lenni.

Ma amúgy a szigeten egy ilyen nagyon laza street-es csávó vagyok gyerkõcöt vertem majdnem tarkón, amikor a beleszarok-laza vagyok modján nem fért el egy autósávban és elém húzta magát. Mondjuk nem is nagyon tudott róla, hogy jövök, gondolom azzal volt elfoglalva, hogy az arca elférjen az úton, figyelni nem ért rá.
Persze lámpája sem volt, mert ugye õ akkor is lát, amikor senkise, õt meg pláne látják mert anyagában világít a teste.

Enyim Paripa

Let the people speak

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
Bikertigger: arra értettem h én nem állok le semmi láma gyalogossal veszekedni. okos enged .... attól meg nincs rosszabb mikor egyik balra ugrik másik jobbra. akkor kapja szépen telibe öket a bicajos...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Õõõõ izé. Ha vicc, akkor sem kéne. Volna véleményem a konaról... :D

sértegetni mersz csak mert én tekerhetek továbbra is minden nap a strapa bíró konámmal :) te meg nézegetheted a repedt magellánod...

Enyim Paripa

Let the people speak