Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Miért nem szállsz ki hozzá?
Szépen hátrasétálsz, és megkérdezed mi a baj.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
a legjoban az szeretem mikor én megállok a csikosnál a gyalognak , a mögöttem levõ paraszt meg dudál.....olyankor szoktam gyakorolni utána tartósan 5-el menni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

szomszéd? miskolci vagy, ugye? nem rossz az a 2 óra....

nem innen...
pesten volt valami képzés neki, valahol a Hungária-körút körül, és onnan a délutáni csúcsban

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Ja, de gyalogosként sem állnak meg. Sokszor volt, hogy még dudáltak is, miután tolva elidultam.:)
Normálisan, tényleg hatékonyan, elsõbbségeket kihasználva egyelõre nem lehet biztosnágosan közlekedeni a városban.
A Batthyány-téren múltkor a busz akart minket repülõszõnyeggel elütni, és még vmit próbált is magyarázni az üveg mögött a sofõr....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nem jól csinálod.

1 percig vagyok hajlandó ott állni :-)
és át is jutok.
fékcsikorgáshoz már egészen hozzászoktam.

eddig egyszer sem ütöttek el, én is inkább megállok, mint hogy bárki összetörje az autómat.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

engem még annyiszor mondjuk csak 1x akrtak megölni, inkább az ideesít h
-bringaúton parkolnak
-nem adják meg az elsõbbséget ahol kéne, pl sashegyre ha meek át a zebrán, a felüljáró után, gyakran kell percekig ott várnom.
vay ha véletlenül van egy rendes autós arrafele, akkor meg volt h mögüle egy szágldó baromrcú átment a másik sávba, amit én nem láttam és majdnem elcsapott..
de hát ezek a dolgok lassan hungarikumok itt..

Ha jól tudom akkor zebrán bringával nem is mehetsz át. le kell szállni és áttolni. legalábbis itt.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nem tud valaki valami szépet mondani nekem Kodály Mátrai képek vegyes kari mûvérõl??
nincs itt egy ének tanár egészen véletlenül?? :o
gugli nem segít :(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
engem még annyiszor mondjuk csak 1x akrtak megölni, inkább az ideesít h
-bringaúton parkolnak
-nem adják meg az elsõbbséget ahol kéne, pl sashegyre ha meek át a zebrán, a felüljáró után, gyakran kell percekig ott várnom.
vay ha véletlenül van egy rendes autós arrafele, akkor meg volt h mögüle egy szágldó baromrcú átment a másik sávba, amit én nem láttam és majdnem elcsapott..
de hát ezek a dolgok lassan hungarikumok itt..

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

mikor vitte fel szomszéd a bicót, két óra volt mire a Probike-hoz keveredett

szomszéd? miskolci vagy, ugye? nem rossz az a 2 óra....

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:) hát...
csepelrõl járok, a délutáni csúcsban, és közel 25 perc alatt bent vagyok a moszkván, ahol parkolni szoktam.
megint bennem lehet a hiba :)

vagy csak túlságosan megszoktam az egészet? és túl toleráns vagyok, és egy apró kormánymozdulatot nem személyes sértésnek, gyilkossági kisérletnek vélek? vagy túl stabilan megyek, és látják h akkor sem fogok megállni elöttük ha nekem van elsöbbségem? nem tudom.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
mikor vitte fel szomszéd a bicót, két óra volt mire a Probike-hoz keveredett

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
csepelrõl járok a fogasig - érdrõl járok a fogasig.
délibõl a fogasig.
és megoldom, és nem akarnak elütni, és..!

kocsival szintén. tök pörgõsen bárhova elérek, a délutáni csúcsban. velem lehet a baj :o

menj a millenárisra, ott tudsz úgy menni hogy nem kell megállnod, leszállnod a bringáról! - körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe-körbe

;)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
akkor mondjuk próbálj meg könnyne eljutni a borárostól úgy mondjuk a gellérthegyig h nemkell
-leszállni a bringáról lépcsõ miatt ( petõfi híd fele)
-járdán gyalogosokat centizgetni állandóan (szabadsághíd fele lezárva)
-forgalmas úton tekerni, ahol az autósok 60-70el tépnek el melletted..
-kikerülni a fél várost
és fel van túrva az egész rakpart meg minden.. kéne rendes bicikliút ahova nem parkolnak autósok és nem mennek fel a járókelõk se. bár ez csak álom... ehelyet mos 10 évig fel lesz izélve az egész város a kb 2080ban megépülõ 4es metro miatt

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

hát bp-en katasztrófa a közlekedés, a fél város fel van túrva.
nekem is felbassza mindig minden az agyamat, amikor városban tekerek.. meg ha az ember nem szg szabályt, az életbe nemér oda ahova szeretne.

kicsit lassú autóval is, de tök jól eltötyögök vele, mindehova idõben odaérek..
bringával meg:)

nemtudom Ti mit csináltok folyton.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
esett, mint az állat kb. 5 percig. kint álltam egy szél rövidgatyában, tök jól esett, ma annyira meleg volt, hogy ááááá....most megyek, lezuhanyzom mert az esõvíz ragad, aztán csapatgyûlés, végre megkapjuk az új mezeket meg minden egyebet...:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Salala: na jók vagyunk?:)
spontaneitásból 5* :)
biztosítás megvan, hajnalban nálad :-)

Grat ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hát bp-en katasztrófa a közlekedés, a fél város fel van túrva.
nekem is felbassza mindig minden az agyamat, amikor városban tekerek.. meg ha az ember nem szg szabályt, az életbe nemér oda ahova szeretne.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Inkább nem sietek hazafelé...
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Látod hozé, látod. Ha közlekedni akar az ember, akkor ez van.

Tegnap extra gyorsan kellett hazasietnem, így abszolút nem, érdekelt semmi a forgalomban, csak az alapelv, hogy ne okozzak és szenvedjek balesetet. Volt ebben minden... villamossín, két villi közötti elõzés, piros lámpán (mindenkinek az volt) átsprintelés, dugóban álló autók között szlalom, bringaúton flangáló gyalogosok centizése, helyenként könyök-térd is beért véletlen.
De lényeg... 4 balesetet láttam, ebbõl három a szemem láttára történt. Nem én okoztam ezeket, elõttem történtek. Senki nem adja meg az elsõbbséget, ahol kell, ez a gond. Ha a kerékpárúton mentem volna teljesen szabályosan, akkor mindhárom estben én szívtam volna meg. Így egy bmw vs. kisbusz oldalába, motoros fékezéskor bele egy buzukiba és egy kamionos gyalogoselütés volt a látvány. (+ egy helyszínelõs, felismerhetetlen autóroncsos valami) Ahogy láttam mindnél nagyobb sérülés nélkül megúszták a népek. Ömlött rólam a víz, mire hazaértem.
Nem csak a sietségtõl.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
a multkor úgy voltunk egy taxissal(bestartolt elénk a piros lámpához,-mi satufék-utána kuncsaftot kempelt 15-el) hogy levettem a pumpát a tartóból... külön állatfaj

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy