Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Started by
Dig
, 2006. February 23. 01:26
Posted 2007. May 28. - 18:44

igaz.
tb szám fejben, adószámot megkérdem a górétól,
már csak a jogsi személyi kell, meg az aprólék /olvasójegy, stb. új bankkártya..
tb szám fejben, adószámot megkérdem a górétól,
már csak a jogsi személyi kell, meg az aprólék /olvasójegy, stb. új bankkártya..
Posted 2007. May 28. - 18:38

tudom tudom..
még 2 évig nem is tervezek változtatni eme tényen.
mondassz vmit:)

még 2 évig nem is tervezek változtatni eme tényen.
fateré szken
számot tudtam
corel.....
mondassz vmit:)
Posted 2007. May 28. - 18:38

fateré szkenfénymásoltad, vagy csináltad fotosopban?
nekem meg 2 éve lejárt személyim. de azt hiszem nem csinálok újat helyette
számot tudtam
corel.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. May 28. - 18:36

thez,
nem kell, hogy személyid legyen, ha van jogosítványod, vagy útleveled.
Ha mindkettõ van, mehetsz külföldre is, autóval.
nem kell, hogy személyid legyen, ha van jogosítványod, vagy útleveled.
Ha mindkettõ van, mehetsz külföldre is, autóval.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. May 28. - 18:35

ja mert ha tisztességes megtaláloja lenne az elvszi a postára vagy csak bedodja a szép piros ládába és ezt ingyen elviszi tulajának a posta...
egyébként én is ugy csinálom h csak a szig em eredeti melette ado ill tb kártya fénymásolatát hordom csak. annak ugyis csak számát kérdik kutya se nézi h most ez eredeti e....
egyébként én is ugy csinálom h csak a szig em eredeti melette ado ill tb kártya fénymásolatát hordom csak. annak ugyis csak számát kérdik kutya se nézi h most ez eredeti e....
Posted 2007. May 28. - 18:34

nekem fénymásolt, kontrasztosított TB kártyám van vagy 15 darab, az eredetit a fiókban õrzöm...mindenhol elfogadják, ha ofõ/sítáborvezetõ rinyál, hogy kell neki egy olyan merthogy a biztosítás csak akkor érvényes vagy valami, akkor egyszerûen kihúzok egyet és odaadom. ha meg elveszik, akkor másolok másikat...
Posted 2007. May 28. - 18:25

...esetleg postaládában lesz bedobva stb...
azért azt nehezen hiszem hogy fonyódról valaki lehozza neki egerbe, hogy bedobja a postaládába

hacsak nem a postás hozza levélben...
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2007. May 28. - 18:24

Posted 2007. May 28. - 18:23

fénymásoltad, vagy csináltad fotosopban?

Posted 2007. May 28. - 18:21

nekem a mai napig saját gyátmányú tb kártyám van...../szintén elveszett vagy 8 éve/ado ill tb kartyara konkretan szukseg van?
mindenhol eleg a szam
kinek kell azt mutogatni?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Posted 2007. May 28. - 18:20

7x éves nagyapám is elhagyta a buszon a pénztárcáját, amikor ment a hegyre (nem nagy távolság 10km). pont náluk voltam, csöng a telefon, rendõrség, hogy ott vannak az iratai menjen érte valaki. gyorsan elmentem érte, mire hazaért ott voltak az iratai az asztalon. aztán akkor kérdeztük, hogy hol hagyta el stb... de csak akkor tûnt neki fel, hogy valójában nincs is meg 
szerintem várjál Te is még pár napot, vissza szoktak jutni az ilyen iratok a gazdájához. esetleg postaládában lesz bedobva stb...

szerintem várjál Te is még pár napot, vissza szoktak jutni az ilyen iratok a gazdájához. esetleg postaládában lesz bedobva stb...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. May 28. - 18:19

ado ill tb kartyara konkretan szukseg van?
mindenhol eleg a szam
mindenhol eleg a szam
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. May 28. - 18:16

Posted 2007. May 28. - 18:14

Posted 2007. May 28. - 18:08

Én is visszakaptam a személyimet és a lakcímemet. A mellette lévõ 3k-t ugyan lehúzták, de 2500 lett volna az új.
Úgy 1,5 hetet kellett várnom rá.
Viszont én azon nyomban bejelentettem, nem jó, ha visszaélnek vele, aztán elküldik neked, mintha mi sem történt volna.
Úgy 1,5 hetet kellett várnom rá.
Viszont én azon nyomban bejelentettem, nem jó, ha visszaélnek vele, aztán elküldik neked, mintha mi sem történt volna.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Posted 2007. May 28. - 18:04

várj pár munkanapot, azért annyira nem vagyunk kelet - ha a pénzt nem is kapod vissza, a papirok visszajöhetnek postán.
Posted 2007. May 28. - 18:03

nekiálltam egy fixinek, ma már lánctányért és váltófület is flexeltem...
magellanboy élete egy borús Pünkösd délután 540 fokos fordulatott vett: elhatározta, hogy átnyergel egy Single Speed kerékpárra. nem is akármilyen SS ez, hanem rögtön örökhajtós kerékpár, a futárok fegyvere: egy fixi.
de mire ez a radikális változás? - kérdezhetnék a kerékpározásban magukat kicsit is otthon érzõ Olvasók. egy magyar hírportálon - melynek koordinátái (0;0) - nemrégiben megjelent cikk szerint az egysebességes kerékpározás napjainkra divattá vált, boldog-boldogtalan félhomályos asztaloknál kazettás agyakat hézagol, lánctányérokat flexel, és a templomokban már nem a mindennapi kenyérért imádkoznak, hanem azért, hogy kijöjjön a lánchossz.
magellanboyt is elkapták volna a divat János-hegy nagyságú hullámai? nem, itt nem errõl van szó. ez csak a magyarázkodás, a lepel, mely mögé nagyra nõtt hõsünk menekül. a valódi okot csak a beavatottak tudják.
nevezetesen azt, hogy magellanboynak még mindig nem jött meg az új váza. szörnyû, nem? eleinte õ is az öngyilkosság gondolatát forgatta a fejében, de aztán rájött egy jobb megoldásra: épít egy fixit, így üzenve hadat a világgazdaság pénzsóvár S-betûs váltó- és egyéb alkatrészgyártóinak.
apunak egyszer lenyúlták a pénztárcáját minden iratával együtt a Lurdyban, és mivel akkortájt költöztünk fel ide Budaörsre, ezért okmányirodailag még Veszprémhez tartoztunk. gyorsan letiltatta a bankkártyákat, aztán másnap korán reggel rohantunk le Veszprémbe (jogsi nem volt nála, azt is ellopták), hogy minél elõbb legyenek iratai...Fehérvár magasságában csöng a mobil, a ferencávoris rendõrfõkapitányság az, hogy megvan a tárca. hasonló sebességgel irány vissza. a fõkapitány elmeséli, hogy a Profi áruház parkolójában találta reggel egy idõs hölgy, aztán a társa átnyújt két darab A4es lapot, mindkét oldala teleírva apró betûkkel, minden egyes cikk megszámozva, a számozás egészen 327ig tartott...apu nézi, meg is kérdezi, hogy "Ez micsoda?"...mint kiderült, összeírták neki, amit a tárcában találtak, hogy nézze át, hiányzik e valami:D.2 évvel azelõtti blokkok, 3 éves színházjegyek, ilyenek..szerencsére csak a kézpénzt nyúlták le (pár ezer volt csak nála, mindig kártyával fizet), meg a különbözõ bankkártyákat,amiketm ár elõzõ estel etiltott...minden okmánya megvolt, úgyhogy örültünk nagyon.
Posted 2007. May 28. - 18:01

az fincsi, add hozzá a 30-50e amit majd az okmányban kérnek el

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2007. May 28. - 17:58

Posted 2007. May 28. - 17:48