nyakon kell õket b.szni a szaroslapáttal.....
fúú én látnék ilyet szét verném az agyát viperával az tuti
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Started by
Dig
, 2006. February 23. 01:26
Posted 2007. June 06. - 17:21

Posted 2007. June 06. - 17:14

Zsuzsi!
meg kell beszélni egy idõpontot hasonló tájt ki kell kötni egy bicajt. A másik társ, haver , barát mondjuk elõtte 10 percel már leül a bejárathoz.
Jössz Te kikötötd, bemész
ha a barát , haver, ex stb látja hogy matatnak odamegy és megveregeti a vállukat amikor felnéznek egybõl ütni kell!!!!!!
Ha nem ütsz õk ütnek
meg kell beszélni egy idõpontot hasonló tájt ki kell kötni egy bicajt. A másik társ, haver , barát mondjuk elõtte 10 percel már leül a bejárathoz.
Jössz Te kikötötd, bemész
ha a barát , haver, ex stb látja hogy matatnak odamegy és megveregeti a vállukat amikor felnéznek egybõl ütni kell!!!!!!
Ha nem ütsz õk ütnek

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. June 06. - 17:12

nem is gondolnád, de van rá esély, hogy viszontlásd a keród, adj le körözést fotókkal a nagyobb boltokban, ill. ha teheted, futárok között, és reménykedj...
ez a csalis módszer meg csak akkor mûködhet szerintem, ha több ember van, aki segít, és fel tud lépni úgy, hogy ne kelljen erõszakot alkalmazni, a tolvajok mégis veletek várják meg a rendõrség kiérkezését... :x ellenkezõ esetben majdhogynem rosszabbul jársz, mint a tolvajok..
ez a csalis módszer meg csak akkor mûködhet szerintem, ha több ember van, aki segít, és fel tud lépni úgy, hogy ne kelljen erõszakot alkalmazni, a tolvajok mégis veletek várják meg a rendõrség kiérkezését... :x ellenkezõ esetben majdhogynem rosszabbul jársz, mint a tolvajok..

Posted 2007. June 06. - 17:10

Csak mondta kedves rendõr bácsi, h annak kicsi az esélye, h õk is oda telepedjenek és várják a galambot... így nem marad más, csak az exgazdája.
az észmentes nõnemû...
Posted 2007. June 06. - 17:01

nyomattam egy 30-ast.....13km terep, 17 aszfalt....voltak rövid-meredek emelkedõk, csiki-csukis termésköves lejtõk, meleg batonozás erõs szembeszéllel....
kellemesen elfáradtam
kellemesen elfáradtam
Posted 2007. June 06. - 16:06

továbbra is megvan lehetõség a redõrségbevonós-csalibringás akcióra, aminek jó eredménye lehet, és még nem is csuknak le önbíráskodás miatt.
Meguntam az aláírásom....
Posted 2007. June 06. - 15:35

Az a baj, h már csak drágább bringám van. Azt meg nem kockáztatnám...
Van ott úgy is elég gép, legyen csak az a préda.
Van ott úgy is elég gép, legyen csak az a préda.
az észmentes nõnemû...
Posted 2007. June 06. - 15:31

Amíg nem történik meg veled, nem hiszed, h te is lehetsz ilyen helyzetben...
Már akartam volna máskor is, de ez a fránya agyam, elfeledtem e jelszavam...
Már akartam volna máskor is, de ez a fránya agyam, elfeledtem e jelszavam...
az észmentes nõnemû...
Posted 2007. June 06. - 15:30

sonka zsuzsi:
szabi= kitünõ. én a helyedbe azt csinálnám h elmennék direkt megint ugyanoda egy bicajjal (ha lehet nem vmi troger 10eFTossal....) és lekötném vmi egyszerü lakatttal olyasmivel amitöl el is lopták. miután megérkezel és lekötöd a bicot, elmész és gyorsan átöltözöl amennyire tudsz (igy kint senki nem sejti majd h te vagy a "gazda"), utána pedig kiülsz/állsz vmi olyan helyre ahonnan látod a bicajt. ha jön a tolvaj akkor meg baseball ütö elõkap és hagy szoljon a csihi puhi! csak a fejét!
egyébként meg részvétem h ellopták bringád. én sztem összeroppannék ha az én 2kerekümet ellopná vki...
szabi= kitünõ. én a helyedbe azt csinálnám h elmennék direkt megint ugyanoda egy bicajjal (ha lehet nem vmi troger 10eFTossal....) és lekötném vmi egyszerü lakatttal olyasmivel amitöl el is lopták. miután megérkezel és lekötöd a bicot, elmész és gyorsan átöltözöl amennyire tudsz (igy kint senki nem sejti majd h te vagy a "gazda"), utána pedig kiülsz/állsz vmi olyan helyre ahonnan látod a bicajt. ha jön a tolvaj akkor meg baseball ütö elõkap és hagy szoljon a csihi puhi! csak a fejét!

egyébként meg részvétem h ellopták bringád. én sztem összeroppannék ha az én 2kerekümet ellopná vki...
vendég_Charon_*
Posted 2007. June 06. - 15:28

Posted 2007. June 06. - 15:18

Sala!
Ha visszaszerzed a bringám, kölcsönadom az SPD-m...
Köszi Palmi, h feltetted a hírt, Zorgnak hála végre megint beléphetek.
Visszatérve a Mammutos brigádhoz: ketten voltak, persze a kamera nem ér sokat, max a testalkatot látni. 8 perc alatt két bringát vittek el a fõbejárat elõl du. 4kor. Szép, nem? És senkit sem érdekel, hogy valaki ott áll és folyamatosan figyelget körbe-körbe, a másik meg ott gubbaszt és "megdolgozza" a láncokat.
Arra gondoltam, h jövõ héttõl szabin leszek és kiülök oda nézelõdni, hátha visszatolják a pofájukat. Aztán adok nekik...
A Mammut meg kap egy kártérítési követelést. Mert nincs kiírva, h nem vállalnak felelõsséget (jogilag ez jó pont nekem), meg hogy nem tesznek semmit a sorozatos lopások ellen. A rendõrség már meg akarta bírságolni õket érte.
Nem reménykedem, h meglesz, de a villa és a pedál nagyon hiányzik. Ilyen villát már nem kapok újat
Ha visszaszerzed a bringám, kölcsönadom az SPD-m...
Köszi Palmi, h feltetted a hírt, Zorgnak hála végre megint beléphetek.
Visszatérve a Mammutos brigádhoz: ketten voltak, persze a kamera nem ér sokat, max a testalkatot látni. 8 perc alatt két bringát vittek el a fõbejárat elõl du. 4kor. Szép, nem? És senkit sem érdekel, hogy valaki ott áll és folyamatosan figyelget körbe-körbe, a másik meg ott gubbaszt és "megdolgozza" a láncokat.
Arra gondoltam, h jövõ héttõl szabin leszek és kiülök oda nézelõdni, hátha visszatolják a pofájukat. Aztán adok nekik...
A Mammut meg kap egy kártérítési követelést. Mert nincs kiírva, h nem vállalnak felelõsséget (jogilag ez jó pont nekem), meg hogy nem tesznek semmit a sorozatos lopások ellen. A rendõrség már meg akarta bírságolni õket érte.
Nem reménykedem, h meglesz, de a villa és a pedál nagyon hiányzik. Ilyen villát már nem kapok újat

az észmentes nõnemû...
vendég_Charon_*
Posted 2007. June 06. - 15:04

amugy meg nem értem miért nem használ mindenki SI-t...
"Hülye angolok, angol hülyék!"
(Monty Python)
Posted 2007. June 06. - 14:53

Posted 2007. June 06. - 14:31

Posted 2007. June 06. - 14:23

http://www.curezone....conversions.asp
de egyébként goggle;)
edit: elkéstem, de mind1, mert elég sok érdekes dolog van a linket oldalon
de egyébként goggle;)
edit: elkéstem, de mind1, mert elég sok érdekes dolog van a linket oldalon
Posted 2007. June 06. - 14:22

1kg= 2,2 lbs vagyis font4.2 Ibs vagy lbs ez hány kg? már rég kiváncsi vagyok ennek a furcsa mértékegységnek a nevére és a váltószámra.. :chin:
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. June 06. - 14:19

4.2 Ibs vagy lbs ez hány kg? már rég kiváncsi vagyok ennek a furcsa mértékegységnek a nevére és a váltószámra.. :chin:
Posted 2007. June 06. - 14:17

már megin' spd?
pd-m515 hogy jut L Hozzád?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. June 06. - 12:00

valaki nekem adna kölcsön spd-t?
sörrel fizetek...
Dartonnak meg ezer boldogot
sörrel fizetek...
Dartonnak meg ezer boldogot
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. June 06. - 11:48

regen az excelsiorban ki volt irva egy forint es egy sor arlista
a soros az csak haveroknak
jaj be szep idok voltak.
a soros az csak haveroknak
jaj be szep idok voltak.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...