Kértétek, hogy jelentkezzem, ha lezárult a gázolós ügyem. (aki nem tudná, klasszik jobbhorog, semmi extra, meghorpadt RF Deus XC kormány, kiszakadt SLR nyereg)
Az elkövetõ fizetett, de sajnos hisztivel, nem nagyon ismerte el a dolgot, sajnos mintha más bolygón lettünk volna. Nagyon sajnálom, mert még a pénz se kellett volna, ha elismeri a hibáját, s elnézést kér - ami elmaradt. Nagy vita volt a nyílt utcán, hogy én szálltam bele, mert a kocsi oldalát törtem össze a bicikli oldalával, s már rég nem elõzésbõl fordult be jobbra, s mert "biztos lehajtott fejjel tekertünk, ahogy szoktunk", meg már sajnálja, hogy nem hívott rendõrt. Én meg mondtam, hogy oké, ne fizessen, csináljunk egy helyszíneltetést, s ha tényleg én voltam hibás, hát állom, ez van. Erre aláiratott egy átvételit, hogy "további kárigénnyel ne éljek", s dühös beszólásokkal elviharzott. Nagyon sajnálom az egészet, tanulság, hívjatok rendõrt. Akármilyen kicsi a baj.
Hasonló szitu volt néhány éve, párom kerekezett a városban közmûépités mellett, autós melléér és kormány jobbra hogy bekanyarodjon, õt meg beleszorította a cstornaépítés gödrébe... szerencsére komolyabb sérülés nem történt, csak leherzsolás, cipõ megsérült, nadrág kiszakadt... Az egészben az a poén hogy hirtelen ugy megyszeppent hogy egy szó nélkül hagyta volna hogy a manus ráfogja az egészet. Szerencsére pont szembe jött kocsival egy kollegám, és megállt megismerte a párom, és határozottan lekiabálta fickó fejét, és igy szó nélkül fizetett ott a helyszinem mint a katonatiszt. Tanulság: ha ugy érzed hogy igazad van, ne hagyd magad, mert simán hülyére vesznek..