Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

Kértétek, hogy jelentkezzem, ha lezárult a gázolós ügyem. (aki nem tudná, klasszik jobbhorog, semmi extra, meghorpadt RF Deus XC kormány, kiszakadt SLR nyereg)

Az elkövetõ fizetett, de sajnos hisztivel, nem nagyon ismerte el a dolgot, sajnos mintha más bolygón lettünk volna. Nagyon sajnálom, mert még a pénz se kellett volna, ha elismeri a hibáját, s elnézést kér - ami elmaradt. Nagy vita volt a nyílt utcán, hogy én szálltam bele, mert a kocsi oldalát törtem össze a bicikli oldalával, s már rég nem elõzésbõl fordult be jobbra, s mert "biztos lehajtott fejjel tekertünk, ahogy szoktunk", meg már sajnálja, hogy nem hívott rendõrt. Én meg mondtam, hogy oké, ne fizessen, csináljunk egy helyszíneltetést, s ha tényleg én voltam hibás, hát állom, ez van. Erre aláiratott egy átvételit, hogy "további kárigénnyel ne éljek", s dühös beszólásokkal elviharzott. Nagyon sajnálom az egészet, tanulság, hívjatok rendõrt. Akármilyen kicsi a baj.

Hasonló szitu volt néhány éve, párom kerekezett a városban közmûépités mellett, autós melléér és kormány jobbra hogy bekanyarodjon, õt meg beleszorította a cstornaépítés gödrébe... szerencsére komolyabb sérülés nem történt, csak leherzsolás, cipõ megsérült, nadrág kiszakadt... Az egészben az a poén hogy hirtelen ugy megyszeppent hogy egy szó nélkül hagyta volna hogy a manus ráfogja az egészet. Szerencsére pont szembe jött kocsival egy kollegám, és megállt megismerte a párom, és határozottan lekiabálta fickó fejét, és igy szó nélkül fizetett ott a helyszinem mint a katonatiszt. Tanulság: ha ugy érzed hogy igazad van, ne hagyd magad, mert simán hülyére vesznek..

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Dante: szomorú, hogy ilyenek vannak. kifizette végülis a károdat, vagy ott is pattogott, hogy "ez nem is ér, csak 2000-t"..?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Kértétek, hogy jelentkezzem, ha lezárult a gázolós ügyem. (aki nem tudná, klasszik jobbhorog, semmi extra, meghorpadt RF Deus XC kormány, kiszakadt SLR nyereg)

Az elkövetõ fizetett, de sajnos hisztivel, nem nagyon ismerte el a dolgot, sajnos mintha más bolygón lettünk volna. Nagyon sajnálom, mert még a pénz se kellett volna, ha elismeri a hibáját, s elnézést kér - ami elmaradt. Nagy vita volt a nyílt utcán, hogy én szálltam bele, mert a kocsi oldalát törtem össze a bicikli oldalával, s már rég nem elõzésbõl fordult be jobbra, s mert "biztos lehajtott fejjel tekertünk, ahogy szoktunk", meg már sajnálja, hogy nem hívott rendõrt. Én meg mondtam, hogy oké, ne fizessen, csináljunk egy helyszíneltetést, s ha tényleg én voltam hibás, hát állom, ez van. Erre aláiratott egy átvételit, hogy "további kárigénnyel ne éljek", s dühös beszólásokkal elviharzott. Nagyon sajnálom az egészet, tanulság, hívjatok rendõrt. Akármilyen kicsi a baj.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tudomásom szerint jobb fotósok oldaláról lehet rendelni.
Sterling Lorence-tõl pl. egy 24"x16"-os nyomat 220CAD. (azaz a 60x40-es kép 35300Ft)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
a nyomdai minõség nálam a CMYK-nál kezdõdik, azt meg igazán a mac-el lehet normálisan megcsinálni:)
én is gondolkoztam már ilyenen, de mac+nyomda legközelebb Pécsett van:(

szr volt ma a magyar bssa is meg aki szerkesztette

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
hát azért nem ott tart már a technika :)

az is ott készül....nem a fáról szedik

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
de nem csinaltatni akarok, hanem venni. meg honnan szerezzekl nyomdai minosegu kepet?
nem akarom, hogy a lakas falan egy pixeles szar legyen...
csak lehet valahol venni.

----

FÁJVÓ

----

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
csináltass

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
need help: nem tudjatok, hogy hol tudnek venni bringas plakatot?
itthon lehet szerezni? vagy kinti webshop?

----

FÁJVÓ

----

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
" pedofil GPS" :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
latom figyelsz!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

minnel nagyobb a gumicsizma annal nagyobb a riszpekt!
"kiss andras"

Kiss Ádám az koma.....
"kérek egy deci konyakot, meg egy töményet" /Cinciri Árpád/

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
otthon se jobb.
inkább erõt veszek magamon!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

itt meg kezdõdik a VEN.
az milyen már, hogy odaállok a pult elé és a srác kérdezi, hogy "egy pohár sör lesz?", pedig csak a 3-4. volt...
mindenki buli lázban ég -haverok is- nekem meg tanulni kéne meg még bicajozni. rossz társaságban vagyok :(
és szívesebben tanulnék/edzenék, minthogy partizzak...

Menj haza és eddz...

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nagyon nagy a srác...:D "bicsi-bocsi!"

sala, írtam volna neked számítógépesbe, de nem értem, hogy mit akarsz tulajdonképpen csinálni :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
ááá ez nagyon király volt:D "szarcsi"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
itt meg kezdõdik a VEN.
az milyen már, hogy odaállok a pult elé és a srác kérdezi, hogy "egy pohár sör lesz?", pedig csak a 3-4. volt...
mindenki buli lázban ég -haverok is- nekem meg tanulni kéne meg még bicajozni. rossz társaságban vagyok :(
és szívesebben tanulnék/edzenék, minthogy partizzak...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ottan van a szeren a srác

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tommmas figyel

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
matt:
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.