Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
így csinál egy felelõsségteljes ember...
Charon, nem tudok erre mit reagálni :( jobbulást!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Aztak..a!

Nem egyeszerû, egy újabb ok, hogy miért ne menjek bringaúton.

(az én kis nuansznyi bajom, hogy egy úton hagyott 6 centis üvedarabka szétcseszte ma a vadiúj Panaracer Cinder Pro-mat és a benne lévõ latexbelsõt a Blaha mellett nem is olyan nagy ügy...bár anyagilag meg igen)

Jobbulást!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Maximum ripityára törni a kocsiját, hogy roncsnak se vegyék be...
Az ilyennek úgyis az fáj a legjobban.

Szemtanú nem volt, kicsi a forgalom, a bringa meg egyelõre úgy néz ki, hogy egyben megúszta. Még jó, hogy a városi.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
bicikliben lett kár? szemtanú nem volt? :(
részvétem...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,214 posts

Szétvet az ideg.
Elgázoltak.
Teljesen szabályosan közlekedtem befele a melóhelyre - ritkán van ilyen - és a Könyves Kálmán körúttal párhuzamos kerékpárúton haladva az egyik keresztezõdésnél oldalról belémjött egy baromarcú. Kirepültem a forgalom fele, szerencsére nem odáig, csúsztam a térdemen, le is jött a bõr a megfelelõ méretben.
Ez a g.ci meg visszatolatott és KIKERÜLT csikorgó kerekekkel. Rendszámot nem láttam, márkát se (na jó, azért saccra seat), annyira felb.szta az agyam az esemény.

Hát mehetek este tetanuszra. :(

Bazz, az ilyet fel kéne aprítani. Apró, pici darabokra.

Együttérzés.

Nincs ott esetleg térfigyelõ kamera? Tanúk? Már ha esetleg fel akarod jelenteni.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szétvet az ideg.
Elgázoltak.
Teljesen szabályosan közlekedtem befele a melóhelyre - ritkán van ilyen - és a Könyves Kálmán körúttal párhuzamos kerékpárúton haladva az egyik keresztezõdésnél oldalról belémjött egy baromarcú. Kirepültem a forgalom fele, szerencsére nem odáig, csúsztam a térdemen, le is jött a bõr a megfelelõ méretben.
Ez a g.ci meg visszatolatott és KIKERÜLT csikorgó kerekekkel. Rendszámot nem láttam, márkát se (na jó, azért saccra seat), annyira felb.szta az agyam az esemény.

Hát mehetek este tetanuszra. :(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
le lehet zizenni rólam,mert már amúgyis melltartót kell hordanom és fûkaszával vágják rólam a szõrt :D meg ingerült is gyakran vagyok grrr

semmi kokszot nem szedek egyébként,annyira hülye nem vagyok,sem annyira sikeréhes, hogy 31 évesen kezdve szeretnék Mr Universe lenni

Aztán ha a koksztól jön a herezsugorodás akkor mit fog kérni ?

nem úgy vagyok,mint az öreg székely,hogy azt mondja kétszer lett impotens...???
egyszer tökönrúgta a ló és le is harapta a nyelvét heheheh

maggi,hol laksz?küldök kis szeretetborítékot lol

-=B.B.B.=-

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
BBB-nek egy dobozzal kell majd :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
:rofl: és amugy naponta 1 tabletta ebböl az optimális?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

"A Tribulus természetes alternatívája a szintetikus alapú anabolikus hormonkészítméyneknek. A megnövelt tesztoszteron szint elõsegíti a fehérje szintézist és a pozitív nitrogén egyensúlyt. A sportolók számára ez azért fontos, mert ez az alapja az izomsejt növekedésének és megnöveli az izomerõ kifejtést is. Elõsegíti a gyors regenerálódást, ami az intenzívebb, és hatékonyabb edzések, a fokozottabb izomtömeg gyarapodás alapja."

nekem ez a része a fontos ;) (az aminosav és a HMB mellé)
a többirõl érdeklõdj a barátnõmtõl,általában kétszer kér vizet közben.... :D
amúgy meg Neked milyen a magán(nemi)életed,ha már az enyémben turkálsz?

Aztán ha a koksztól jön a herezsugorodás akkor mit fog kérni ? :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

...
viszont van, hogy a poggyász után is kell fizetni (bizonyos méret és/vagy súly felett)...

aha ok. hát nem hinném h a bicaj a sulya miatt lenne gigszer. kézipoggyász méretének meg utánajárok h mekkora lehet ami még megengedett.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

ezzel elég jól ki lehet vele b_zni (meg magatokkal is, ha kevés van raktáron)

ez volt a gond,a fõnökasszony mondta is Neki,hogy viheti akár vissza,mert nem így kérte,nem ezért fizetett a fóliázásért stb,de kell.....

-=B.B.B.=-

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

egy helyi srác azt mondta nekem hogy ha kiszedjük a bicajbol a kerekeket akkor már a tömegközlekedési eszközökön kézipoggyásznak számit a "cucc"
namármost ez elkezdte a fantáziámat más utra terelni :) vonaton hosszabb utnál azért már nem 2 ft a bicaj jegy. mi lenne ha vonatra feltenném igy a bicajt? váz végére hátsóváltohoz nejlonzacsi fel h lánc ne logjon le meg ne olajozzak össze semmit 2 kereket meg kézbe felrakom oszt hagy jöjjön a kaller :D
habár necces lenne :chin: de szerintetek??

egyik haver vasutas volt.
felszálltak a vonatra 4-5en, aztán nem volt annyi bicajnak hely. kerék kivesz, bepakolták egy kupéba és kész. simán mûködik kézipoggyászként.
viszont van, hogy a poggyász után is kell fizetni (bizonyos méret és/vagy súly felett)

KonásAndris,védheted a kamionosokat,de amit most mûvelt az egyik "kolléga"
12 mázsás raklap 19 db és abból 11 szétcsúszva (50 kg-os mûtrágyás zsákok)
s még siet is hamar,hamar... majdnem elküldtem az anyjába! a targonca nem tudta leszedni és kézzel pakoltuk át :fakaffszmájli:

védje õket a hóhér! csak próbálom elmondani, hogy kicsit elnézõbbnek kellene lennünk velük szemben.
az, hogy nem rögzíti megfelelõen a rakományt, az már az õ balfaszsága, még a gyakorlati vizsgák elõtt van ebbõl elméleti vizsga, hogy is kellene rögzíteni a rakományt. - itt csak futólagosan.
a belföldi fuvarozói engedélyhez pedig már kicsit mélyrehatóbban kell tudni, hogy kell rögzíteni a cumókat...

ilyenkor nem kell átvenni!
mondjátok meg neki, hogy így nem vagytok hajlandók átvenni, mert nem ilyen állapotban rendeltétek! vigye vissza vagy csináljon vele amit akar, de így nem kell...
ezzel elég jól ki lehet vele b_zni (meg magatokkal is, ha kevés van raktáron)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
jön még egy kamion...mit készítsek a fogadására?
gyertek pakolni,hitvány biciklis népség :D

-=B.B.B.=-

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

hatalmas szemeteszsák, szigszalag, két kerék ki
mintha autóval mennél
csak ne látszódjon, hogy mi van benne, mert mint tudjuk a kalauzok többsége elég f.sz

német: http://szotar.sztaki...P=0&C=1&A=1&T=1

indulj ki innen

danke für alles Meister....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nálunk is fúj, de tour közvetítés után megyek. Errõl jut eszembe, múlt szombaton is fújt és haverrel kimentünk bringázni, lejtõre értünk, homokos volt a talaj, nagy oldal szél, 50m hátránnyal mentem, egyszer csak egy nagy porfelhõ elõttem, haver elesett amikor elállt a szél.

A sebesség mindent megold.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

mintha autóval mennél
csak ne látszódjon, hogy mi van benne, mert mint tudjuk a kalauzok többsége elég f.sz

aha ok, és a 2 kerékkel mi legyen mert ha vázat szöröstöl böröstöl bezsákolom 2 kerék meg ott lenne simán az elég feltünö lenne :D vagy azt is kukászacsi és hagy szoljon? :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

egy helyi srác azt mondta nekem hogy ha kiszedjük a bicajbol a kerekeket akkor már a tömegközlekedési eszközökön kézipoggyásznak

mintha autóval mennél

német: http://szotar.sztaki...P=0&C=1&A=1&T=1

indulj ki innen

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
németül dühítõ: szinonímákat várok , minél többet.. köszi

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
egy helyi srác azt mondta nekem hogy ha kiszedjük a bicajbol a kerekeket akkor már a tömegközlekedési eszközökön kézipoggyásznak számit a "cucc"
namármost ez elkezdte a fantáziámat más utra terelni :) vonaton hosszabb utnál azért már nem 2 ft a bicaj jegy. mi lenne ha vonatra feltenném igy a bicajt? váz végére hátsóváltohoz nejlonzacsi fel h lánc ne logjon le meg ne olajozzak össze semmit 2 kereket meg kézbe felrakom oszt hagy jöjjön a kaller :D
habár necces lenne :chin: de szerintetek??